Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RED!

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Aluriel said:

Aket-Atum said:

ya aslında kaldırılmadan indirsem mi diye düşünmedim de değil.

https://spoi.com/software/yto/

chrome extension

Abi download opsiyonu nerde burda ? Direkt chrome web store'dan yukledim diye mi cikmadi acep ? Full versiyon dedigi farkli mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

aket-atum rage

Aket-Atum said:
Cidden birşey bana mantıksız geliyor. İzlemeye başlamışsınız, Redhack'in de ne olduğunu da az çok biliyorsunuz yani bilmediğiniz birşeyi izlemiyordunuz. "Stalin'i görünce bıraktım" ne oluyor o zaman? Anlıyorum Stalin'i diktatör, kasap, psikopat vs. olarak görüyorsunuz. Kendi görüşünüzdür ama bana mantıksız gelen burada Stalin'i neden eleştirdiğiniz değil, Stalin'i görünce gerisini neden izlememe gereği duyduğunuz. Düşündüm düşündüm kendimce neler olabilir bunun nedeni diye a) Zaten Redhack'in savunduğu ve yaptığı şeyler sizi rahatsız ediyordu, Stalin'i görünce bardağı taşıran son damla oldu. Anlaşılabilir bir durum. b) Redhack'i hiç duymamıştınız, Stalin'i görünce devamını izleme gereği hissetmediniz. c) Geri kalan bir saatte yapacak çok önemli işleriniz vardı, Stalin'i görünce bıraktınız.

eheh abi 4. şık olarak gülmem geçince gerisini izlemeye devam ettim. ideolojik olarak mayası tutamamış veya adam gibi uygulanamamış doktrinler olarak rafa kalkan ideolojileri gün gelecek herkes eşit olacak! diye naifçe savunmaları komik geliyor. ancak gün gelecek ümmet-i muhammed bir olacak, özgür suriye ordusu esedi silecek!!1 diyen hayalperestlerden tabi ki kat be kat iyiler.

redhack olarak zaten daha bir tane ters gelen eylemlerini görmedim. zaten o eylemlere karşı çıkan da senin A şıkkı grubuna giriyor.

saygılarımla,
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

aket-atum rage

Aket-Atum said:
Cidden birşey bana mantıksız geliyor. İzlemeye başlamışsınız, Redhack'in de ne olduğunu da az çok biliyorsunuz yani bilmediğiniz birşeyi izlemiyordunuz. "Stalin'i görünce bıraktım" ne oluyor o zaman? Anlıyorum Stalin'i diktatör, kasap, psikopat vs. olarak görüyorsunuz. Kendi görüşünüzdür ama bana mantıksız gelen burada Stalin'i neden eleştirdiğiniz değil, Stalin'i görünce gerisini neden izlememe gereği duyduğunuz. Düşündüm düşündüm kendimce neler olabilir bunun nedeni diye a) Zaten Redhack'in savunduğu ve yaptığı şeyler sizi rahatsız ediyordu, Stalin'i görünce bardağı taşıran son damla oldu. Anlaşılabilir bir durum. b) Redhack'i hiç duymamıştınız, Stalin'i görünce devamını izleme gereği hissetmediniz. c) Geri kalan bir saatte yapacak çok önemli işleriniz vardı, Stalin'i görünce bıraktınız.

eheh abi 4. şık olarak gülmem geçince gerisini izlemeye devam ettim. ideolojik olarak mayası tutamamış veya adam gibi uygulanamamış doktrinler olarak rafa kalkan ideolojileri gün gelecek herkes eşit olacak! diye naifçe savunmaları komik geliyor. ancak gün gelecek ümmet-i muhammed bir olacak, özgür suriye ordusu esedi silecek!!1 diyen hayalperestlerden tabi ki kat be kat iyiler.

redhack olarak zaten daha bir tane ters gelen eylemlerini görmedim. zaten o eylemlere karşı çıkan da senin A şıkkı grubuna giriyor.

saygılarımla,

Tüm Trafik Cezalarını silmeleri güzeldi yani iyi bişi yaptılar ?
ha bi işe yaradımı tabiki hemen güncellendi
öyle avutuyorlar işte sildik ettik kurtardık milleti diyip.
Trafikte benim hayatımı tehlikeye atanların cezasını ne hakla kime sorarak siliyorsunuz lan O.... şimdi burda susuyorumda siz tahmin edin işte neler saydırdım...
Bu sadece 1 tanesi böyle birsürü saçma çocukça iş yaptılar...
yani sadece yapabiliyoruz lan diye yaptıkları işler bunlar...
Tepki olarak yapmıyorlar. Mesela bişi olay oluyor aylar geçio aradan Sonra ufacik bi exploit abuse ediyorlar lamerlar gibi(çünkü LAmer in önde gideniler) ooh bakın bunun için yaptık diyorlar. Tamamen bebe işi.

Bi olay olsa ona karşı tepki için bakın şurayı Hackledik domainleri patladı ftplerini yok ettik gibi şeyler yapsalar ok bu eğlem olur ama böyle saçma sapan şeylerle gelip sonra AHA BUDA VİDEOMUZ diyip koymasınlar kimsinizki ya siz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
RedHack'i desteklemiyorum. En son üniversitelerde yolsuzluk diye çıkardıkları şeye gülüp geçmedik mi yolsuzluk değil, yolsuzluğa açılmış soruşturma bunlar diye?

Sitenin açığını bulup ikiösaatliğne yazı koymakla aktivistlik olmaz, devrimcilik hiç olmaz. Stalinist olmaları da son damla oldu benim için, evet.

Bu arada dosyayı 20 kb/s ile indiriyorsan bana bağlanamıyorsun demek. 300 mbps ile seedliyorum şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

çok şey yazdım yazdım sildim de. yalnız şunu söyleyeyim.

hiçbir halt yapmadan bokum gibi sistemde yaşayıp bir de bunu içselleştiren insanların, daha güzel bir dünya için kendini tehlikeye atan insanlara bok atma çabası cidden priceless.

Belgeseli henüz izleme fırsatım olmadı, okuldaki gösterimde izlerim heralde, ancak Stalin'i gördüm soğudum nasıl bir bahane yahu? ben de sevmem Stalin'i ancak oraya ponyler, gökkuşakları koysalar sanki çok bir fark olacak sizin için...

küçük hayatlar yaşamaya devam, en azından gölge etme çabasına girilmese negzel olacak..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hiçbir halt yapmadan bokum gibi sistemde yaşayıp bir de bunu içselleştiren insanların, daha güzel bir dünya için kendini tehlikeye atan insanlara bok atma çabası cidden priceless.

neyse ki boku hep bi boka yaramayan işler yapan tatlı su entellerine falan atıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

dasaaa said:

lan terörle mücadelede harbiden mücadele eden adamlar kalsaydı eskisi gibi, terör sevicisi bile kalmazdı zaten.

yaş kaç sincap?

bu arada bu kadar seviyorsan, keep on living your miserable life ;)

o kadar çok terörist yalakası var ki miserable bile yaşayamıyoruz ya.

bildiğin çamur gibi iğrenç adamlar işte. anca kan banyosu yapıp etrafa yalan söylesinler..

ceset kokusundan geçilmiyor üstleri.

bedenlerini çöplüğe atsan, çöplük bile kabul etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...