SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Ümit Özat'a tır çarpmış dün gece, durumu ağırmış diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 vay o ümit özat mı adama 2 gr sempatim vardı söylemeseydinz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Her emekli oyuncuyu yorumcu yaparsan olacağı budur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Sergen " gs drogba+burak+şınayder ile çıkarsa elenir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 fenn said: Sergen " gs drogba+burak+şınayder ile çıkarsa elenir" Abi bunlar neki?Bu ülkede Fener,Sevilla'yı elerse bikini giyerim diyen insanlar mevcut:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 o ikinci sevilla maçı ve sonraki chelsea maçı fener tarihinin zirvesi herhalde ya. hala düşününce mutlu oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Asriel said: fenn said: Sergen " gs drogba+burak+şınayder ile çıkarsa elenir" Abi bunlar neki?Bu ülkede Fener,Sevilla'yı elerse bikini giyerim diyen insanlar mevcut:) şehir efsanesi bu. adam açık açık "böyle bir iddiam yok sadece espri yaptım makyaj odasındayken bizimkilere. futbolda her skor olur, adama tanga da giydirirler" dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=y0yQlS7vopg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 şunu 04:00'dan itibaren izle: http://www.youtube.com/watch?v=Exatllb0nrY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ahmedinejad said: o ikinci sevilla maçı ve sonraki chelsea maçı fener tarihinin zirvesi herhalde ya. hala düşününce mutlu oluyorum. Abi kısmet işte.O yıl çok net Uefa'yı alabilecek topu oynuyordu Fener.Direk zirveyi CL'de yaptık.GS gibi çıkışı Uefa'da yakalayamadık:)Tamamiyle Aziz yüzünden çok daha ileri gidebilecekken çomak sokuldu takıma.Ne satılan adam vardı ne de yaşlılığın sınırına gelmiş adam.Çok yazık ettiler bizim takıma çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar