loop Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Birkaç gündür D Smart sport izliyorum çok bomba tipler var burada ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 biz bunu daha once de yaptik.. sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Eternal said: Fatih Terim ölüyodu kalp krizinden resmen ahahahah adam valla yatıcaktı yere ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Zegna said: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL Bu ne lan, yakıştı mı orti senin gibi fenerliye? Eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Fatih Terim sneijder swf si yollayın beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Muslera muhteşem resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mithat said: Birileri eternal+ cempostacı compilation yapsın. Maç başlamadan yenilirsiniz , maçta gol yediğimizde zaalamaları , beraberlikte durun hele yenilirsinizleri , maç bitince helal olsun çokta şanslıydınız aslındaları. Hepsini tek post yapsın biri şurda ağzımızın tadıyla eglenelim. Bırakın birbirinize giydirmeyi artık futbol bölümünde ya, en azindan avrupa maclarinda :-) Bekleee Barca geliyoruz biiizzz, dattat dattat, altimizda auris dattat rara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Tebrikler Gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Çok abartı farketmiyor para bakımından beraberlik veya galibiyet, tur geçilince bayağı para kazanılıyor asıl =P Tebrikler, bu sene fenerle beraber cidden sağlam puan aldınız. Bizde keşke men edilmeseydikte birazda biz alsaydık puan 2 takımın aldığı puanlar 4e mi 5e mi ne bölünüyor. Gereksiz yere ilk turda durmadan elenen takımlar kambur devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 BabacumMostors said: ALLAM ÜLKE PUANIN AMINA KOYDUK ŞİMDİ KIBRIS RUM KESİMİ DÜŞÜNSÜN! ajshdgahjsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Vay Arkadaş ya helal olsun HELAL OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 gs, şampiyonlar liginde fenerbahçe seviyesine geldi sonunda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ExtraJudical said: Schalkenin attığı gollere bakın birde bizim sonuç ortada hak eden kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 olm mac tekrar edilecekmis. ben adam gibi zaalayamadim. baslarim boyle ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 10 yıl öncesine döndürdüğün için bizi teşekkür ederim canım takımım. ama ikinci yarı oynadığın oyun ne? ilk yarı oynadığın oyunla da her takımı elersin o da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 https://dl.dropbox.com/u/18366514/24428_10151377754229271_1646471641_n%20copy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 mokoko said: gs, şampiyonlar liginde fenerbahçe seviyesine geldi sonunda. :) ne diyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 beşiktaşlı olarak 2. yarıyı titreyerek izledim amk, niye 2 gol avantajı varken full geriye çekersin takımı 2. yarı başında, bari sonyarım saat yap fato be, son 5 dk ölüyodum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yildirimokur said: Muslera muhteşem resmen. abi yapayınn şişirmeyin balonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 mokoko said: gs, şampiyonlar liginde fenerbahçe seviyesine geldi sonunda. :) ama fb hala uefa+süper kupa alamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 mokoko said: gs, şampiyonlar liginde fenerbahçe seviyesine geldi sonunda. :) Sizden çok önce çıkmıştık biz panpa iki grup falan geçip. Real yendik hatta falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 abi draxler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Silphatos said: beşiktaşlı olarak 2. yarıyı titreyerek izledim amk, niye 2 gol avantajı varken full geriye çekersin takımı 2. yarı başında, bari sonyarım saat yap fato be, son 5 dk ölüyodum zaten galsaraylı olarak şalke domalttığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Silphatos said: beşiktaşlı olarak 2. yarıyı titreyerek izledim amk, niye 2 gol avantajı varken full geriye çekersin takımı 2. yarı başında, bari sonyarım saat yap fato be, son 5 dk ölüyodum zaten gs bu gol yiyince akıllanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 mokoko said: gs, şampiyonlar liginde fenerbahçe seviyesine geldi sonunda. :) AHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar