Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Olsun turu geçmeniz bize yarıcak lgi boşlıcaksınız SDFDHSFSDH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Abi Burak'ın takipçiliği ayakta alkışlanır cinsten de, direk şans golü ya Riera'nın kesmek için girdiği topun öyle güçlü ve kavisli şekilde ileriye gitmesi, yere sekip yetişemeyecek olan Burak'ın kafasına gitmesi. Güzel kontrol, ve ardından gol. Direk şans, ama olsun. Tur gelir artık eşek değilse Galatasaray 1.5 yerine 2.5 üst alsaydım diyorum bende keşke asdfsadfsd Aptal Blue Square maçlarını koyacağıma kupona sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Eternal said: forgiver said: fenerliler bol bol post atsın 1-2 saat sonra alıntılarız biz de bol bol http://img12.imageshack.us/img12/8099/tumblrmc5gtkctjf1rd16td.gif https://pbs.twimg.com/media/BBKpsUkCYAALnc_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 sabonis said: burak'ın kontroller çok kötü bugün ya, yine önüne alamadı mal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Altın topu alacak bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bu gerizekali danizi çıkarıp Gökhan'ı almalı Başka da adam değiştirmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 HELAL LAN ADAMSINIZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 forgiver said: Eternal said: forgiver said: fenerliler bol bol post atsın 1-2 saat sonra alıntılarız biz de bol bol http://img12.imageshack.us/img12/8099/tumblrmc5gtkctjf1rd16td.gif https://pbs.twimg.com/media/BBKpsUkCYAALnc_.jpg AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Aykutluk yapıp geri yaslamaz umarım takımı Terim, vurdukça vurmak gerek düdük Almanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ahaha bala bak :D Burak hala kötü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bu gole de BAL diyebiliyorsunuz yaaa OHA diyorum. Herşey var bu golde. Positioning Top kontrolü Patlayıcı güç patlayıcı sürat Topun altına girip bitirici vuruş!?! TAMAMINI yaptı da gol oldu a be ********* ler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 şu maçta fenerle uğraşan adamın vizyonu anca telsim süper lig. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yalnız burak gol sevincinde baya samimi oldu drogba ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 akşama pompeyto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 shalke ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 forgiver said: Eternal said: forgiver said: fenerliler bol bol post atsın 1-2 saat sonra alıntılarız biz de bol bol http://img12.imageshack.us/img12/8099/tumblrmc5gtkctjf1rd16td.gif https://pbs.twimg.com/media/BBKpsUkCYAALnc_.jpg dfadsfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 şimdi onlar düşünsün ne ben düşünecem artık BURAK ÇOK KÖTÜSÜN ABV BURAK AYARSIZ EMBESİL BURAK KILICIMI ÇALDI BURAK VİRÜSLÜ LİNK BURAK ATTI AİDS OLDUM BURAK DOLANDIRICI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 abi terim in devre arasında sneijder i cıkarıp mutlaka defansif bi hamle yapması lazm.yoksa dayanamaz mac sonuna kadar gs bu kadroyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Heyecandan olcem lan yari bitsin bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 pascalnouman said: yalnız burak gol sevincinde baya samimi oldu drogba ile... Adam Drogba, ben olsam ben de olurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 korner ve taçların hepsi gsnin kalede pozisyon oluyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 lan olm durun daha 45dk var.. abooo bu kadar sevinmeyin sonra çok üzülebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Şu korneri bi atlatsak plz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 devre arası kaza namazlarını kılalım ft de 4-5-1 e dönsün fanteziye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Şükür ya rabbi oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar