Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 25. Hafta | Fenerbahçe - Bursaspor | 10.03.2013 @19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

escape said:

ben fbli olsam bu galibiyete sevinmezdim. birsürü acabalar var, maç içinde ofsaytlar fauller hakem odaları basmalar vs

lan böyle maç alıp nasıl sevinebiliyorsunuz.
allah belamı versin ki drogba o penaltıyı atıp 1 puan alsaydık 1 gram sevinmezdim 1 puanla kurtardık diye...

yazık ne diyim..

lütfen fbli olma ihtimalini ağzına alma bile, korkutuyorsun bizi :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:

KAMUOYUNA DUYURU

Fenerbahçemizin Bursaspor’u 4-1 yendiği maçın sonrasında Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım hakkında gerek görsel, gerekse sosyal medyada oluşturulmaya çalışılan yanlı ve yanlış açıklamalar ve beyanlar üzerine, işbu bilgilendirmeyi kamuoyuna yapma zarureti hâsıl olmuştur.

Öncelikle Başkanımız Aziz Yıldırım’ın akreditasyon yetkilisine haiz bir şekilde soyunma odası koridorlarında karşılaştığı hakemlere hakaret ettiği ve üstüne yürüdüğü şeklindeki beyanlar gerçeği yansıtmamaktadır.

Başkanımızın,"müsabakanın adaletli yönetilmesine" ve "üst üste kasdi faüllerle oyuncularının sakatlanmasına seyirci kalınmasına" yönelik serzenişleri bilerek ve sistemli olarak çarpıtılmaya çalışılmaktadır. Kaldı ki Kulüp olarak hakem yönetimleri ve MHK hakkındaki görüş ve değerlendirmelerimiz açık ve nettir. Fenerbahçe’nin maruz kaldığı sonuca etkili "hakem kararları" karşısında Fenerbahçe Başkanının demokratik haklarını kullanmasının saldırı olarak nitelendirilmesi ise manidardır.

Rakiplerimiz lehine verilen penaltılar, nizami olmayan goller, hakemlere rapor yazdırmamaya yönelik tehditler, ve oyuncularımıza yönelik her türlü karalama ve linç kampanyası basında ve görsel medyada yer bulmazken; Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı hakkında vakit geçirilmeden başlatılan bu kampanyanın bir tek nedeni vardır ki, o da Fenerbahçe’nin "haklı galibiyetinin bazı kesimlerde yarattığı rahatsızlıktır".

Bununla birlikte "tuttukları takımların hakem hatalarından dolayı mağduriyetlerini" açıklama cüretini gösteren resmi görevliler hakkında haber yapmaktan imtina edenlerin, konu Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe olduğu zaman takındıkları tavır tüm kamuoyunun malumudur.Hakemlerimizin gerek uluslararası, gerekse ulusal yarışmalarda sergiledikleri performans ortada olup, bu performanslara yönelik hakaret içermeyen demokratik tavır ve söylemler bir kulüp başkanının en doğal hakkıdır. Ve yaratılmaya çalışılan "Aziz Yıldırım’ın ceza almasına yönelik" bu karalama kampanyasına girişenler karşılarında tüm Fenerbahçe camiasını bulacaktır.Bunu kamuoyu yakın tarihte her olayda görmüş ve yaşamıştır.

Bununla birlikte kendi menajerlik görev değişikliklerinin kamuoyundaki konuşulan perde arkası tartışmalarını , görev yaptığı ve yapacağı iki takım arasındaki müsabakalarda yaşandığı iddia edilen spekülasyonları,özellikle Adanaspor kulübümüzün mağduriyetine yönelik bir takım dedikoduları açıklamak ve kamuyonu bilgilendirmek görevleri dururken, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı hakkında haddini aşan birtakım menajer sıfatlı kişilerin beyan ve açıklamaları tarafımızdan ibret ve dikkatle takip edilmektedir.

Herkesce bilinmelidir ki Fenerbahçe Kulubü Başkanının asli görevi Fenerbahçe Spor Kulübü’nün menfaatlerini her ne pahasına olursa olsun her yerde korumaktan ibarettir. Bu minvalde dahi, sağduyu ve üçüncü kişilerin "kişilik hakları" konusunda her türlü özeni gösteren Sayın Aziz Yıldırım’ın, kendisinden sadır olmayan eylem ve söylemleri kabul etmesi mümkün olmamakla birlikte bu isnatta bulunanlar hakkında ispat külfetlerini yerine getirmedikleri takdirde her türlü yasal yola başvuracağımızı kamuoyuna duyururuz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
Her F.Bahçeli'nin Sow'un bonservisi için kulübe 10 milyon € kredi veren Ferit Şahenk-Ali Koç-Nihat Özdemir üçlüsüne teşekkür etmesi lazım.

mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu
@ibrahimseten basbakana tesekkur etsinler. O soyledi ve alindi. Nihat Beye "emir" verdi transfer gerceklesti.

oha
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

ahah bursaspor un teknik direktörü telegole çıkmış ne ağlıyor ulan şöyl de böyle 4 tane yemişsin ayıp be arkadaş

http://www.youtube.com/watch?v=7nEVKj0XMFc

Hikmet Karaman geldiğinde Avrupa potasında sezonu çıkaracağını düşünsem de çok sevmediğimi de belirtmiştim. Bu adamda bir yandan böyle sevecenlik, bir yandan da nedense çok büyük kin var. Yani benim ona karşı diyeyim. O da bana karşı boş değilse güzel
Sosyal ağlarda paylaş

Hem faul hem ofsayt dedik.

"Antu Kafasi" titlelari oylamaya falan sunmak lazim boyle patifenerasyon oluyor.

Asagidakilerin hepsini direk Antu Kafasi diye eklerim gozum kapali.

[video]https://www.ligtv.com.tr/haber/tartisilan-gole-merk-yorumu?feature=oembed" width="459">

fizban said:

şuna ofsayt ve faul diyen adamın futbol bilgisindeki eksiklik sadece gsli oluşuyla bile açıklanamaz, old boyz sıfatı eksik olanlar var. yönetim gerekeni yapsın.

meireles'in ofsaytta olması için sow'un pas vermesi lazım, bilyiosun di mi ?

Catze said:

Cok temiz gol

Ayrica keslan.jpg

mokoko said:

4Ever said:

kaleciye bariz faul var bu arada sow un omzu engelliyor kaleciyi

teması sağlayan önemli. sow orda kendi vucudunun kapladığı alanın dışına çıkmıyo asla koluyla eliyle falan. carson zıplıyo ve üstünden topu almaya çalışıyo ama beceremiyo.

mokoko said:

valequenta said:

1 ofsayt
2 faul
3 vederson yan hakemi gosterdi cunku yan hakem vermedi
4 yan hakem vedersona 'napim verdi' diyor.

super lig heyecani bitmez.

olm kör gözlerinizle nası izliyosunuz maçı ben anlamıyorum

bide üstüne yorum yapıyosunuz o daha komik

Zegna said:

gormek istediklerini goruyorlar cunku haha

erucalavera said:

old boyz title'ı boşa değil abi, zegnaya kızıyorlar bi de.

ofsayt yok, faul yok, temiz gol.
Sosyal ağlarda paylaş

markus merk midir senin için otorite?

benim için ligtv'nin tetikçisi markus merk. şansal programdan önce ne derse onu söylüyo programda. hem başka zaman ligtv'ye laf et bin tane "ligi heyecanlı hale getirmek için hakemleri ayarlıyolar" de hemde sora işine gelince adamların programındaki 3 adamdan birini kaale al.

işte ben buna fanatik kafası diyorum. oldboyz falan olmasına gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

markus herseye HAKEM HAKLI diyo eger boyle cok obvious bi hata degilse.

benim yorumum degismedi bu arada sow un kolları kalecinin kollarına carpıyo gibi duruyo izledigimde kasti degil evet ama kalecinin pozisyonunu ve dengesini bozuyor havada eger kafayla topa vurmus olsa ve kalecinin dengesi topa vurdugu icin bozulmus olsa faul olmazdı ama bu durumda olur gibi gozukuyoır bana. ofsayta dikkat etmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi söylediğini kanıtlamak için ortaya başka birinin senle aynı olan yorumunu koyarsan eğer, o adam o konuda senin için otorite demektir. eğer otorite değilse neden senin yada benim için o adamın yorumu önemli olsun ki?

benim için önemli değil merk'in yorumu çünkü ligtv'nin adamı. dediğim gibi şansal ne derse onu söylüyo programda. şansal'ın işine gelse merk hakemin kararı doğruda der.

ayrıca biz geçen hafta beşiktaş maçında hakem bariz golü vermediğinde bile bu kadar ağlamamıştık. gs'liler gelmiş burda bursa'yı eze eze yendiğimiz maçtaki bi pozisyona ağlıyolar. sora oldboyz diyince kızıyosunuz.

daha bunun geçen gün drogba'ya verilen penaltısı var ama neyseki kaçtı o penaltı. atılsaydı baya baya savunanlar çıkardı eminim ki burda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...