Ekmek Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Sigara kola içen adamlarsınız bırak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 screwy said: hadi hepsini anladım da beyaz pirinc? gdo olayları çok oluyor pirinçte.belki o yüzdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 dasaaa said: meme.. meme tüketmemelisiniz. hepsi benim olacak bence paylaşımcı olabilirsin bu konuda.. güvenim tam. alksfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 GDO zararlı bişey olmadığı için problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 fede said: sütlü tatlılara giriyo peki sütlaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 kadayıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 yicek bişey yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 http://akmedineiskender.com/yemekler/iskender/iskender.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 olmamı ya deniz ürünleri var bol bol tüketebilirsin zararı yok. http://www.youtube.com/watch?v=hCvLjfvbpT4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 MeSh said: dasaaa said: meme.. meme tüketmemelisiniz. hepsi benim olacak bence paylaşımcı olabilirsin bu konuda.. güvenim tam. alksfj sana bundan sonra meme yok. yeterli sana meme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Sekeri kestim ben, cayin tadini aliyosun sekeri birakinca. Gazli icecek zaten sevmiyorum, tuketmiyorum. Kizartma ve et cok tuketiyorum, balik cok tuketirim. Zeytinyagi kullaniyoruz zaten kendimiz zeytini alip sıktırıyoruz gemlikli oldugumuzdan o is kolay. Fast food cok tuketiyorum ben, ogrenci tarifesi. Gerci o da bu yil duzeldi, stajda cok dengeli yemek cikiyor. Haftada 2 gun fast food gibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 sosis+margarin en son ne zaman yedim hatırlamam. hatta margarinlerin sıvısı çıkmış vs vs tereyağını tek geçerim. profun brisi onayladı da tereyağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 valla 4-5 ayda bi 20 kilo verdim sanırım spora başladıktan ve o yediklerinizi yakmak için ne kadar uğraştığınızı gördükten sonra zaten çoğu şeyi yemiyorsunuz. sosis çok sağlıksız bir şey hayatta yemem, kola fln içmem şeker tüketmem pek. bunun dışında et falan epey yiyorum ama bu aralar sulu sebzeli yemeklere de başladım saf et buldunuz mu götürün ama fastfood yemeyi pek sevmiyorum ne koydukları belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Ürünlerde şeker var deyipte içine glikoz katabiliyorlar mı? Kısaca bu "şeker" bildiğimiz beyaz şeker değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 SeaGle said: Sekeri kestim ben, cayin tadini aliyosun sekeri birakinca. su lafı duyunca herseyi bırakıp kaçasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 If man made it dont eat it. De denilebilir kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 oh neyse bazlama denmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 steakhouse burger soğan halkası chicken tenders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Ekmek said: GDO zararlı bişey olmadığı için problem değil. eh orası öyle ama bu haberi yapan artık kimse bunu pek araştırdığını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 meyve yemeye çok üşeiyorum ya habire yenisini al çabuk bozuluyor soy yıka kabuğunu çöpe at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 pattis bira olmadan yasayamacak insanlar tanıyorum.yazzıktır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 icmeyin abi bira tr dekiler gotume benziyor afedersin lanet olsun sana obolon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Ya Nugget'larla ilgili Jamie Oliver'ın bir videosu vardı. Yani oydu sanırım, ABD'de bir okula gidiyor. Sağlıklı beslenme ayaklarına işte çocuklara yemekler yapıyor güzel güzel ama istemiyorlar. Sonra gelin lan hırbolar diyip mutfağa giriyor ve çocukların gözü önünde Nugget hazırlıyor. Yani ben izlerken midem bulandı, kusacak gibi oldum. O kadar rezildi ki, piştikten sonra bildiğin Superfresh paketinden çıkmış gibi olması daha da midemi bulandırdı. Lakin çocuklar gidip yine Nugget'ı yediler sağlıklı yemekleri bıraktılar. O gündür daha nugget yemiyorum. Bu da böyle bir anımdı. Ayrıca bana b tipi diyabet teşhisi koyduklarında 4 ay kadar ağzıma pirinç-şeker-patates kombinasyonunu değdirmemiştim. Günlük hayatımda hiçbir değişiklik yapmadan, sporsuz diyetsiz 14 kilo vermiştim. O da çok etkilemişti beni de artık ipleimyorum pek. Pirinç halen yemiyorum, şeker minimum ama patatese karşı dayanamıyorum. Ne türü olursa olsun yiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=S9B7im8aQjo aha olay şu, hatırladığım kadar leş bir şey değil ama yine de mide bulandırıcı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 su videodakiler komple yassak mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar