fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Beyaz pirinç Gazlı içecekler Kızarmış patates İşlenmiş et Şekerli tahıllar Trans yağ içeren margarin Harmanlanmış kahve Tavuk nugget Patates cipsi Sosis http://www.haberkita.com/fotogaleri/haber/181/1/Saglik
fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Haber bu kişisel yorumum ise aralarında çok çok fazla tükettiğim yiyecekler var veya vardı
monoscope Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Valla sırf su çay kahve ayran içiyorum diğer bütün içecekleri bıraktım. Kızartma falan da yemiyorum sırf salata nesfit çok hafifledim bu aralar
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 yaşamımı bunlarla sürdürüyorum lan ben
fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Daha listeye malum tavuk,süt,bal,peynir,ekmek vs eklediğimizde ne yiyeceğiz diyesi geliyor insanın. Şahsen ben hiç birinden yemiyorum diyemem. ?!?!?!?!?!?!!??
fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Şu listede margarin,sosis,nugget ne gereksiz yiyeceklerdir
monoscope Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Slint said: nesfit'te de glikoz şurubu var 1 haftada 5 kilo verdirdi ama :/
fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 glikoz şurubu yazanları ben hemen koyuyorum rafa. dimes glikozdan şekere mi geçti. ben mi yanlış hatırlıyorum
Wyand Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 bu saatten sonra yapacak bişi yok. kaynaklar kıt, nüfus fazla, rekabet var. o yüzden işlenmiş gıdalardan kaçmak imkansıza yakın. o yüzden kastırmayın çok kendinizi. kansere çare bulunmasını bekleyin daha mantıklı.
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 okumadim pek bir bilgimde yok. neden beyaz pirinc tuketmemeliyiz?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 beyaz pirinç harici doğrudan kanserojen. beyaz pirinç ise çok tüketilmesi halinde kilo-şeker-kanser şeklinde bir yolculuğa götürebilir...
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 öldürmeyen güçlendirir yiyin ki çocuklarınız seleksiyona uğramasın
fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Wyand said: bu saatten sonra yapacak bişi yok. kaynaklar kıt, nüfus fazla, rekabet var. o yüzden işlenmiş gıdalardan kaçmak imkansıza yakın. o yüzden kastırmayın çok kendinizi. kansere çare bulunmasını bekleyin daha mantıklı. Bizi sektör et. Asıl amaç çocuklar.
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 monosodyum glutamat nişasta bazlı şeker bütün hazır gıdalarda var uzak durunuz.(tu)
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 meme.. meme tüketmemelisiniz. hepsi benim olacak
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Beyaz ekmek şekerli tahıllaramı giriyor
Öne çıkan mesajlar