fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Beyaz pirinç Gazlı içecekler Kızarmış patates İşlenmiş et Şekerli tahıllar Trans yağ içeren margarin Harmanlanmış kahve Tavuk nugget Patates cipsi Sosis http://www.haberkita.com/fotogaleri/haber/181/1/Saglik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Haber bu kişisel yorumum ise aralarında çok çok fazla tükettiğim yiyecekler var veya vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Valla sırf su çay kahve ayran içiyorum diğer bütün içecekleri bıraktım. Kızartma falan da yemiyorum sırf salata nesfit çok hafifledim bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 nesfit'te de glikoz şurubu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ne yicek bunlar !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 tüketince ne oluyormuşuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 hadi hepsini anladım da beyaz pirinc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 yağsız kızarmış patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 yaşamımı bunlarla sürdürüyorum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Daha listeye malum tavuk,süt,bal,peynir,ekmek vs eklediğimizde ne yiyeceğiz diyesi geliyor insanın. Şahsen ben hiç birinden yemiyorum diyemem. ?!?!?!?!?!?!!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Şu listede margarin,sosis,nugget ne gereksiz yiyeceklerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Slint said: nesfit'te de glikoz şurubu var 1 haftada 5 kilo verdirdi ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 glikoz şurubu yazanları ben hemen koyuyorum rafa. dimes glikozdan şekere mi geçti. ben mi yanlış hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 bu saatten sonra yapacak bişi yok. kaynaklar kıt, nüfus fazla, rekabet var. o yüzden işlenmiş gıdalardan kaçmak imkansıza yakın. o yüzden kastırmayın çok kendinizi. kansere çare bulunmasını bekleyin daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 okumadim pek bir bilgimde yok. neden beyaz pirinc tuketmemeliyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 kabız yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 beyaz pirinç harici doğrudan kanserojen. beyaz pirinç ise çok tüketilmesi halinde kilo-şeker-kanser şeklinde bir yolculuğa götürebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 öldürmeyen güçlendirir yiyin ki çocuklarınız seleksiyona uğramasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Wyand said: bu saatten sonra yapacak bişi yok. kaynaklar kıt, nüfus fazla, rekabet var. o yüzden işlenmiş gıdalardan kaçmak imkansıza yakın. o yüzden kastırmayın çok kendinizi. kansere çare bulunmasını bekleyin daha mantıklı. Bizi sektör et. Asıl amaç çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 en cok tukettigim seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 monosodyum glutamat nişasta bazlı şeker bütün hazır gıdalarda var uzak durunuz.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 haberkita'ya mı güveneceğiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 meme.. meme tüketmemelisiniz. hepsi benim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Beyaz ekmek şekerli tahıllaramı giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 sütlü tatlılara giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar