Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Richard Garriot'un kayıp oğluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ülkenin önde geleniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 İktisat mezunuyum Turizm de çift anadal yaptım. neden yaptım hala bilmiyorum başvurmuştum öyle başladım bitti. AÖF ten işletme var. Erasmus'a gittim iyi derece ing orta seviye almanca var. Gayrettepe de 5 yıldızlı bi otelde grup satış temsilcisiyim ama nedense hep başka bişeyler yapmak istiyorum. inanılmaz maymun iştahlıyım şu 12 sayfa boyunca aa bu işte güzelmiş oo bu işi yapsaydım negzel para kazanırdım dedim durdum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 BabacumMostors said: gülhane parkında kadrolu ceviz ağacıyım Peki kim bunun farkinda Babacum, sorarim sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Bu arada ben de tavla bilmeyen esnafim. İbneler ogretmiyor da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 sanayiciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 odtu insaat mezunuyum. 3. bogaz koprusunun teknik ofisinde calisiyorum. ilk is icin baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Ben bir garib keloğlanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 itü df mezunu, naçizane uzakyol 2.mühendisi. 6 ay sonra da nihayet dönüş yaptım yurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Theridone said: BabacumMostors said: gülhane parkında kadrolu ceviz ağacıyım Peki kim bunun farkinda Babacum, sorarim sene bi kere bi sen bunun farkında değilsin bir de polis, onun haricinde sağır sultan bile duydu, sen daha uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Ürün fotoğrafçılığı yapıyorum. Tarlada, serada veya direkt stüdyomda çekim yapıyorum. Outdoor kafasına bayıldığım için çok eğlenceli oluyo :D Onun dışında bilgi işlem işlerine de bakıyorum şirkette. Yaptığım işin alakasızlığını şirketin yurtdışındaki elemanları duyduklarında/gördüklerinde ya "noluyoz lan" diye bakıyo ya da "oha olm naaptın sen?" diye bakıyo. sdf Bilgi işlemin herşeyini üstlenmenin stresini fotoğrafçılıkla atıyorum işte. edit: bi de bu aralar babamın işlere bulaştım kafayı yiyecem bu gidişle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Askerim nöbet tutar devriye atar mıntıka yapar kolluk nöbeti tutar komutanların götünü toplar eğitim planlaması yapar arşiv yakar tugay komutanının karşılama mangası olur araç komutanı olup çöp atar çarşaf yıkatmaya götürür atış alanında fütursuzca mermi atar devleti zarara sokarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 big4 corp fin, 3 kuruş paraya haftada 100 saat çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 uçak mühendisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 katolik dünyasının ruhani lideriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Ben mesela surmenaj oldum, 30 dkya kadar bugünü Çarşamba diye yaşıyodum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Makine yüksek mühendisiyim. Branş: Mekatronik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mr_Hand said: Ürün fotoğrafçılığı yapıyorum. Tarlada, serada veya direkt stüdyomda çekim yapıyorum. Outdoor kafasına bayıldığım için çok eğlenceli oluyo :D Onun dışında bilgi işlem işlerine de bakıyorum şirkette. Yaptığım işin alakasızlığını şirketin yurtdışındaki elemanları duyduklarında/gördüklerinde ya "noluyoz lan" diye bakıyo ya da "oha olm naaptın sen?" diye bakıyo. sdf Bilgi işlemin herşeyini üstlenmenin stresini fotoğrafçılıkla atıyorum işte. edit: bi de bu aralar babamın işlere bulaştım kafayı yiyecem bu gidişle sdfadam multiclass gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Patronun oğlu mevkiisindeyim dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 3. kardeş belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Sordum ben sadece ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 dendi olm kaçar mı hakoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 malzeme test ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 kaşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar