ahmd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Yav bu Ocz Agility ile Vertex arasında büyük bi fark var mı? Ben de bi ssd yapmayı düşünüyorum da Vertex 3 MAX IOPS 120GB ile Agility 3 120GB arasında kaldım (Tabi illa Ocz olacak değil). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Esh said: 2-3 yaşındaki laptopun kurtuluşudur ssd ya. ben de bu aralar bi ssd + drive bay alıp cift drive a döndüreceğim eski laptopu. meh, senin eski laptop dediğin kesin taş gibidir halen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ahmd said: Yav bu Ocz Agility ile Vertex arasında büyük bi fark var mı? Ben de bi ssd yapmayı düşünüyorum da Vertex 3 MAX IOPS 120GB ile Agility 3 120GB arasında kaldım (Tabi illa Ocz olacak değil). Şu yukardaki Ocz'leri biraz araştırdım da Amazon'da pek iyi eleştiriler almamış. Çoğu kişi bsod vermesinden şikayet etmiş üstelik. Sonra biraz daha araştırma yaptım ve Samsung 840'ı buldum. Hem Amazon'da hem de Newegg'de epey olumlu yorumlar almış. Ne dersiniz alayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Al tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Agility 3 var eski makinemde aylardir, memnunum. Su anda Toshiba kullaniyorum, daha memnunum ondan. Kiz kardesimde Samsung var, o da memnun. Hepsi iyi bunlarin ozel olarak sorunlu bir urun olmadigi surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Tamam siparişi muhtemelen şurdan http://www.hizlial.com/u30.010.1271.0001/samsung-120gb-840-serisi-sata3-25-530mb-okuma-130mb-yazma-85k-iops-ssd-disk vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 dx'ten hdd caddy siparişini verdim ben de, harddisk ne alsam diye düşünüyorum şimdi. ocz vertex alacak gibiyim, izmir'e geçince bimeks mağazasından falan alır geçerim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Theridone said: Esh said: 2-3 yaşındaki laptopun kurtuluşudur ssd ya. ben de bu aralar bi ssd + drive bay alıp cift drive a döndüreceğim eski laptopu. meh, senin eski laptop dediğin kesin taş gibidir halen sdf Ehe yok ya, asus N53 var bende 2 sene oldu alali iste. Ama islemcisi rami gayet iyi, ekran karti da idare eder 550gt, bottleneck 5400rpm lik diskiydi. Onu da caddy le depoya aldim -ki orada bile yavas , ana diski de sata3 destekli ssd ile deistirdim. Uber hizli oldu makina, 1-2 sene daha belki goturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Samsung 840 için bu değerler normal mi? (Ahci mod aktif, hdd'nin Windows Experience Index değeri 7.6) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Sata II için normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Sata 3'e bağlı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bana sata 2 de 7.8 verdi windows bendeki pro modeli ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Neyse sata2'ye takmisim. 3'e takinca 500 verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar