Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gameloaded.co.uk Sitesinden Sipariş Verenler....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şimdi ben bişiler sipariş verecemde aklıma bişiler takıldı..
Adresi yazarken türkçe karakterler kullanmalı mıyım??
Ayrıca 1stClass shipping ile Overseas shipping arasında fiyat dışında :) ne fark vardır? Hangisi ile daha çabuk elime ulaşır??
Bilgisi, İlgisi olan birileri cevaplarsa ii olur walla =)[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo...
My Collection [ Div-X List]
Mesaj tarihi:
yurtdışına getirmek istiosun 1st class seçmiycen
overseas yutrdışı kargo demek iişte. denizaşırı. ingilterenin deniz aşırısı ne olur? yurtdışı
1st classı ne olur bizim acele posta servisimiz.
ben 2 hafta önce aldım bişiler o siteden overseas seçtim ve bi haftada elimde geldi herşey.
ben overseas olayını böyle biliorum yanlıoşım varsa düzeltin[hline]Oski lvl50 Hero RR3+
Excalibur | Hibernia / EU

Hepimiz OSKİ'yiz.
Mesaj tarihi:
siparişimde overseas seçip, türkçe karakter kullanmadan adres verdim. 1 haftada aldım siparişimi.[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Şimid burada World of Warcraft EU Preorder yaomayı planlıyorumda, sipariş verenlerde hiç sorun çıktı mı şimdiye kadar? Gerçi iki kişi geldi demiş ama yinede emin olmak lazım
Mesaj tarihi:
Ben o siteden iki defa pes 4 istedim, ikisinde de iptal oldu...

Anlamadım niye ? Bir de türkiye'ye shipping yapıyor ama zorunlu olarak doldurulacak yerlerde state de var ve diğer sitelerdeki gibi seçmeli de değil... Ben Non-US yazdım oraya belki ondan iptal olmuştur. Oraya ne yazmamız gerekiyor ?
Mesaj tarihi:
said:
kfg, 21 Kasım 2004 19:34 tarihinde demiş ki:
Ben o siteden iki defa pes 4 istedim, ikisinde de iptal oldu...

Anlamadım niye ? Bir de türkiye'ye shipping yapıyor ama zorunlu olarak doldurulacak yerlerde state de var ve diğer sitelerdeki gibi seçmeli de değil... Ben Non-US yazdım oraya belki ondan iptal olmuştur. Oraya ne yazmamız gerekiyor ?

eğer seçenekler arasında seçiliyorsa non-us gireceksin
ya da benim gibi state kısmının elle girildiği sitelerde semt adını yazabilirsin, sorun olmuyor, test edilmiştir ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 23 Kasım 2004 08:47 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...