fixmen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Şimdi ben bişiler sipariş verecemde aklıma bişiler takıldı.. Adresi yazarken türkçe karakterler kullanmalı mıyım?? Ayrıca 1stClass shipping ile Overseas shipping arasında fiyat dışında :) ne fark vardır? Hangisi ile daha çabuk elime ulaşır?? Bilgisi, İlgisi olan birileri cevaplarsa ii olur walla =)[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Sonucta Turk birileri getirecek o pakedi sana, Bozuk karakterli bir adresi okumaya calismaktansa Turkce karakter kullanilmamis bir adres okumalari daha kolay olacaktir :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 :) anlaşıldı adres olayı, peki o overseas ,1st class sshipping olayı nedir ya.. pahalı olan daha mı çabuk ulaştırır acaba?[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Overseas secenegını secıceksın ve urunun 1 haftada elınde olucak[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ozman overseas :)[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 yurtdışına getirmek istiosun 1st class seçmiycen overseas yutrdışı kargo demek iişte. denizaşırı. ingilterenin deniz aşırısı ne olur? yurtdışı 1st classı ne olur bizim acele posta servisimiz. ben 2 hafta önce aldım bişiler o siteden overseas seçtim ve bi haftada elimde geldi herşey. ben overseas olayını böyle biliorum yanlıoşım varsa düzeltin[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Aynen öyle aragorn... Benim siparişler 8 günde fln gelmişti gameloaded dan. Overseas seçeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 seçtik bakalım, haftaya pazartesi fln inşallaah elime gelir shrouded isles :D *!Ammiiiinnn*[hline]Juxta illud: Si quis suadente diabolo... My Collection [ Div-X List] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 siparişimde overseas seçip, türkçe karakter kullanmadan adres verdim. 1 haftada aldım siparişimi.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Şimid burada World of Warcraft EU Preorder yaomayı planlıyorumda, sipariş verenlerde hiç sorun çıktı mı şimdiye kadar? Gerçi iki kişi geldi demiş ama yinede emin olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben o siteden iki defa pes 4 istedim, ikisinde de iptal oldu... Anlamadım niye ? Bir de türkiye'ye shipping yapıyor ama zorunlu olarak doldurulacak yerlerde state de var ve diğer sitelerdeki gibi seçmeli de değil... Ben Non-US yazdım oraya belki ondan iptal olmuştur. Oraya ne yazmamız gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 wow pre-order için 26sına kadar bekle bence o zaman blizzden açıklama gelicek preorderlarla ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: kfg, 21 Kasım 2004 19:34 tarihinde demiş ki: Ben o siteden iki defa pes 4 istedim, ikisinde de iptal oldu... Anlamadım niye ? Bir de türkiye'ye shipping yapıyor ama zorunlu olarak doldurulacak yerlerde state de var ve diğer sitelerdeki gibi seçmeli de değil... Ben Non-US yazdım oraya belki ondan iptal olmuştur. Oraya ne yazmamız gerekiyor ? eğer seçenekler arasında seçiliyorsa non-us gireceksin ya da benim gibi state kısmının elle girildiği sitelerde semt adını yazabilirsin, sorun olmuyor, test edilmiştir ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 23 Kasım 2004 08:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar