calimero Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Videoda Bülent Arınç'a bir protesto var. Ama işte demek ki Almanya olunca böyle oluyor. Protesto eden gruba müdahale yok, edemiyor yani korumalar. Adamlar bağıra bağıra protestolarını gerçekleştiriyor ve çıkıp gidiyorlar salondan. Sondaki cümle ise çok vurucu http://video.haberturk.com/haber/video/arinca-protesto/85017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 yalnız şöyle de bişey var, Adamları uyarıp "tamam artık çıkın" deyince de kimse itiraz etmiyor. etseler orda da türk/alman ayırt etmez sıçarlar ağızlarına gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 TGB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 haha almanyayı da ahır sandılar herhalde apaçiler. polisin işi gücü yok senin fişleyebilmen için kimliklerini mi verecek lan davar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 e bu şoparlar londra olimpiyatlarına gittiler. güvenlik güçleri bizi içeriye almıyor bık bık diye ağladılar, azarlamaya kalktılar orda bakanın kendisi güvenlikçileri, cevabını aldı oturdu tabi. Kural kanun sırf vatandaşa işliyor zannediyor bunlar. şimdi bu gösteride bulunanların cebinden tesadüfi bir şekilde Arınç'ın evinin krokisi falan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Keşke karşılık vereymiş korumalar bir iki kişiyi darp edeymiş. Sonra alaman adaleti ile tanışaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Sabah kahvaltı yaparken Ulusal Kanal'da izledim, içimin yağlar eridi. Bülent abi Almanya'ya gitmiş, orada Değişen Türkiye konulu bir konferansta "Türkiye'de şöyle demokrasiyi ilerlettik, böyle geliştirdik" falan diye konuşurken birden TGB Almanya başkanı Beyhan Yıldırım ayağa kalkıp "Hangi demokrasi?é diye soruyor. Bülent abi kitleniyor. Ardından Beyhan Yıldırım devam ediyor konuşmaya ve yanındaki diğer TGBliler de tutuklu askerlerin ve yazarların fotoğraflarını kaldırıp gösteriyorlar. Tabi buradaki toplantılardaki gibi korumalar, polisler koşup ağızlarını kapatmadığı ve karga tulumba gençleri götürmediği için düşünme vakti kalmadığından olacak Bülent abi sadece yutkunarak bakıyor. Halil Nebiler sabah ne demişti? "Ağlayaydın bari Bülent abi"... B)- http://www.ulusalkanal.com.tr/tgbliler-bulent-arinci-almanyada-yakaladi-video,1255.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bu iyi, fena olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 /summon çipetpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Azıcık medeni bir yer görünce nasıl da kitlenmiş zavallılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 O kadar da diksiyon dersi almıştı ama işe yaramamış heralde haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=32467917 ben en çok şunu beğendim yazık ya türkiyede sanmışlar kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 nordlydian said: /summon çipetpet Manyakmısın abi? Öetin abi ne kadar seviyorsa akp yi bende o kadar seviyorum,hatta hiç sevmiyorum . Ilımlı islam nedir arkadaş :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?13,6792981 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Yau su AKP tayfasindan zerre hazetmiyorum da, su solculari da bir o kadar ergen buluyorum arkadas. Tayyip bile geliserek degisti, bunlar hala ayni. Baskan dedigin adam cumle kuramiyor lan?! Yikilacaksiniz sloganlari da ayri bir komik. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Cipetpet said: mısın ayrı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GlobalLord Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 TGB skmish beyler dagilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 di said: Yau su AKP tayfasindan zerre hazetmiyorum da, su solculari da bir o kadar ergen buluyorum arkadas. Tayyip bile geliserek degisti, bunlar hala ayni. Baskan dedigin adam cumle kuramiyor lan?! Yikilacaksiniz sloganlari da ayri bir komik. meh Herkese esit mesafedeyim yilisikliklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 di said: Yau su AKP tayfasindan zerre hazetmiyorum da, su solculari da bir o kadar ergen buluyorum arkadas. Tayyip bile geliserek degisti, bunlar hala ayni. Baskan dedigin adam cumle kuramiyor lan?! Yikilacaksiniz sloganlari da ayri bir komik. meh yavşak olmadığımız için özür dileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 alman polisinden ileri demokrasiye yakışmayan hareketler bunlar lan zaten almanlar ne anlar hoşaftan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 isabet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Kaliko said: Herkese esit mesafedeyim yilisikliklari. Alakaya maydonoz 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 calimero said: yavşak olmadığımız için özür dileriz Alakaya maydonoz 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Bu adamlarinda en buyuk sorunu bu. Basladiktan sonra kendilerini durduramiyorlar. Melih Gokcek tipi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu "derdini anlatmaktan aciz, hakaret etmeye hazir insan" ornekleri ile pekistirdiginiz icin tesekkurler arkadaslar. -da ayri bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar