Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ben oyunu aldım da. oynamadım hiç daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 savaşmak için hazırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 kimse yok la kendi basıma takılıom benjani.ts ye dalsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Steam im forum nickiyle aynı, eklesin biri beni gruba pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ben ekledim Odesa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 aksam kimler gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Toplaşıyor musunuz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Nekro said: Sırf ace Iyenmek iiçin aldım. Kesin turtle oynayip eco kasiyordur :D SC den sonra çok agir ilerliyor oyun. Az ogreneyim gelicem Adam beni nasıl da güzel tanımış. Makro ftw! (Evet hala supply block oluyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 akşam gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Uhuu, oynayacak mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ben buradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Ben de buradayım ama sanırım liberal ya da imam olmayınca biz organize olamıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 spompas said: akşam gogogo spompas'ta gelirse 4'leriz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 steam benim telefonda da açıktı liberal yazmşısın ama yeni gördüm. cevap yazmazsam telefonda da açık görmemişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 hadi beyler dalın bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 come on hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 bana yazın steamden gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 bende gelirimg. ~ grego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 efsane efsane sırtımı incitmişim yanlız kasılmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 iyi savaştık iki saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 abi bu hd editionların en büyük sorunu. tamam 1920*1200 çözünürlükte oynayabiliyorum eyvallah da birlikler bit kadar AİİE MY EEYEZZZ kıvamında oynadım ilk oyunumu. yani görselleri böle biraz büyütmenin bi yolu molu yok mu ya? herşey çük gibi abi ne ne işe yarıyor görmeiyorum. UI büyütmem lazım felan nası yapıyoruz var mı yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Bu akşam gene oyun çevirecek misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Xenocide said: abi bu hd editionların en büyük sorunu. tamam 1920*1200 çözünürlükte oynayabiliyorum eyvallah da birlikler bit kadar AİİE MY EEYEZZZ kıvamında oynadım ilk oyunumu. yani görselleri böle biraz büyütmenin bi yolu molu yok mu ya? herşey çük gibi abi ne ne işe yarıyor görmeiyorum. UI büyütmem lazım felan nası yapıyoruz var mı yolu? Workshopta vardı sanırım böyle birşeyler bir göz at. Ayrıca şu texture packide öneririm sanat çalışması resmen: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=238260114 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 orc_lord said: Bu akşam gene oyun çevirecek misiniz? ben buralardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar