partyde pullayan varsa hammer çok iyi de öbür türlü ameleliğe dönüyor, en iyisi 2 barbar yapıp birine hota diğerine ww dizmek. hatta mutlaka şundan yapın 1 tane http://www.diablofans.com/builds/57393-255-move-speed-whirlwind-barb-speed-farm lootu toplamazsanız 2 dakikada t8 dönülüyor aşırı zevkli oynaması karakter ekrandan çıkacakmış gibi oluyor
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı - 2
ww partyde sadece support oynanio xp boost ve uzakta kalan moblari cekmek icin harpoon ata ata gezio bide milletin dmg bufflio baska bi olayi yok
soloda yüksek lvl greater riftleri ww ile yapıyorlar
bu ww-rend buildi hakkaten süper, rend atarken ölmemek için de 15 dakka pür dikkat oynamak gerekiyor, cidden çok iyi bu eleman
- 3 hafta sonra ...
arkadaşlar ben % 95 dh % 4 WD oynamış biri olarak barbarı denemek istiyorum. 70 de yaptım. Çok ileri seviyelerde gözüm yok GR 39 40 beni tatmin eder. Şu an oynaması çok komplks olmayan set ve build nedir. Selamlar.
39-40 ı gear topladıktan sonra karakterler otomatik yapıyo zaten.
o gear nedir. İmmortal king set mi.
sanırım wastes seti imiş
abi yüksek grift yapmak isteyenler için 2 yol var. biri bu alkaizerin rend build i. diğeride full wastes,perma ignore pain build.bilenler biliyordur ama bilmeyen için yazayım dedim.
Rend build le dot atarak kesiyorsunuz. packleri falan atlamadan,wastes a göre daha düşük survivorla ilerliyorsunuz.Dikkatli oynamak gerekiyor.
Wastes build le packleri görmezden gelip çok yüksek density li bir rift te beyazları temizleyerek shrine yardımlarıyla kesiyorsunuz. ilk 1000 bu ikisinden ibaret zaten.
Rend ile Rank 722 yaptım. Diğeri daha kolay ama Çok gir çık istiyor Density yoksa çıkıyorsun direk. Baya firt keystone farmlamak lazım
Rend build le dot atarak kesiyorsunuz. packleri falan atlamadan,wastes a göre daha düşük survivorla ilerliyorsunuz.Dikkatli oynamak gerekiyor.
Wastes build le packleri görmezden gelip çok yüksek density li bir rift te beyazları temizleyerek shrine yardımlarıyla kesiyorsunuz. ilk 1000 bu ikisinden ibaret zaten.
Rend ile Rank 722 yaptım. Diğeri daha kolay ama Çok gir çık istiyor Density yoksa çıkıyorsun direk. Baya firt keystone farmlamak lazım
Teşekkürler
- 2 hafta sonra ...
speed runlarda istavan hota deneyen var mi? 68+ speed de gavel le takiliom ama istavan cekti canim 2k fs hibe etsem mi ancient icin. planner dan bi hesapladim dps kaybi 200k civari ama 11fps az breakpoint 32 ye 21
ne yapsam bilemedim
ne yapsam bilemedim
o kiliclari ancient bulucan da guzell rolleyecen de
kiliclar var ancient rollemek icin 2k soul ayirdim işte onu diom :)
- 2 hafta sonra ...
support barb ne kadar zevkliymiş, 700 paragondan sonra denemem hata olmuş sanırım :)
valla kardeş haklısın. bende 600 den sonra supp oynadım ve başka birşey oynayamadım. daha sonra 870 küsürde grup bulamadığım için 10 gün öönce bıraktım dahada girmedim. generalden bağarığ durmaktan gına geliyor
.
- 2 hafta sonra ...
set parçaları düşmüyor ya. sıkılıyorum zor bitiyor GR ler.
- 1 ay sonra ...
leapquake güzel olacak gibi denedim azıcık betada. top 10 un 6-7 si leapquake ama tabiki kral reekor gene.
Öne çıkan mesajlar