Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sarcasmdan öbür tarafa ince ince kaymak ne demek, bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş kafası gibi bir şey herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 BDSM 101 de verilseymiş iyi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Dworgian said: Forumda [sarcasm] [/sarcasm] secenegi de olsa iyi olacak sanirsam Bu yapilirsa iq test yapamayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bunun bu şekilde konuşulması bile cinsiyetçiliğe meşruiyet katan bir şey kaldı ki burası çok zıt fikirlerin savunulduğu bir yer, demek ki illa cinsiyetçisi bundan etkilenebilecek bireyi de var @copry ajitasyon iq'mu düşürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ben ciddiydim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 copry said: Dworgian said: Forumda [sarcasm] [/sarcasm] secenegi de olsa iyi olacak sanirsam Bu yapilirsa iq test yapamayiz lol. aslında abuse edilmeyecek olsa "user rating" gelsin derim. mesaj altında puanlama yeri olsa, mesajları belli puan altında puana gelenlerin belli süre susması gerekse fln fikir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 kolektifinsan said: bunun bu şekilde konuşulması bile cinsiyetçiliğe meşruiyet katan bir şey hahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 cempostaci said: sexdicedan devamı gelirse sanırım kaliteli bir şeyler izleyebileceğiz. biraz daha olsun. lütfen azıcık daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 off tiplere gel ya, sanki tecavüze uğramış kadına medyanın gazına gelip "kesin altına yatmıştır şimdi yalan söylüyordur" diyen tipler çıkmadı burdan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 burada bu konu ile dalga geçilmesi, konuyu meşru kılmaz. bilakis, bunun saçma olduğunu düşündüğümüzü gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 hayır çıkmadı. var mı örnek gösterebileceğin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 kolektifinsan said: axedice said: coco said: ŞAKA MI BU? DEĞİL. Bi erkeğin kadınını dövme gerekliliğini bi kenara bırakıyorum (şimdilik), şu vidyo sayesinde pek çok kadının hayatı kurtulur sakat kalmazlar. Helal sakallı kardeşime. Bide kadın dediğin kedi gibi bi yaratık (very big cat). Uslu durması, gözünün dışarda olmamasını sağlamak için arada sırada pataklamak gerekiyor. Şimdi sen de hoşlanıyorsundur boşuna itiraz etme ;) ;) sen ne saçmalıyon ya, tamam çok erkeksin tam bir erkegsin, ezik, zavallı cinsiyetçiliğini al ve git, al da git yani erkeklik ispat edicem diye cinsiyetçiliği köklemeyin, bi öm atın "erkeklik ödülü" yollayalım size onu geçtim kendini değerli hissetmek için bir kadına vurabildiğini bile zannetmiyorum senin, ama özlemiyle yanıyorsun orası belli asdaffsd EK: bir de beyler çok gülüp eğlenmeyin şu konuda rica ediyorum, böyle şeylere meşruiyet sağlıyor toplumun genelinde bunlar, sonra tehlikeye giren yine sizin kadın akrabalarınız,(bakın geri bir önerme olduğu halde "ana bacı" kartına oynuyorum, esasen kadın bir birey birinin anası bacısı falan değil birey yani) 2 hafta önceki haberi hatırlayayım "kolları dirseğine kadar açıktı, eşi dövüp kara çarşafa kapamış olsa evini basıp ırzına geçmezdim" hakim: "mağdurun psikolojik durumunun anlaşılması için 2 yıl beklenmesine, bu arada sanığın tutuksuz yargılanması.." medya "zaten iffetsiz gibin bi şeymiş kadın ehe mehe, fotoları bi tık ötede" ABOO AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Dworgian said: burada bu konu ile dalga geçilmesi, konuyu meşru kılmaz. bilakis, bunun saçma olduğunu düşündüğümüzü gösterir. cinsiyetçiliği normal gören birey senin dalga geçtiğini ayırd edemez, ya da alaydan gerçeğe geçişi göremez, konu üzerine bilimsel çalışmalar bile var sen neyin kafasındasın @cempostaci benim profile gir bütün mesajlar, orda bi yerde mesaj attığım bi başlık vardı, doktorun tecavüzüne uğramış kadın doktordan şikayetçi doktor "videodaki ben değilim ama benle de yattı" falan diyor, medyanın tam yalancı iffetsiz kadın diye verdiği dava, adli tıpın devletin, medyanın işbirliğiyle yalan söylediği, tecavüz sanığı polislerin ikramiye ve terfi aldığı http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20615785.asp http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20615604.asp şöyle olayların yaşandığı ülkede sen böyle yorumlar yapıyorsan "off hep böyle yatıp yatıp sonra yalan söylüyolar kocasına yazık" gibi ortada cinsiyetçilik net olarak vardır, bir de bitmemiş bir davada tahminler kadının "orspu" olduğu yönünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 kolektifinsan said: [cinsiyetçiliği normal gören birey senin dalga geçtiğini ayırd edemez, ya da alaydan gerçeğe geçişi göremez, o bireyin özründen banane? normal görüyorsa bi defolsun gitsin zaten bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 di mi yani medyanın libidoyu doruklara çıkaran haberler yapması, tecavüz olayını "isveçli kızın türk erkekle imtihanı" gibi haberler yapması da bizi ilgilendirmiyor, etkilenen birey suçlu abi bu özalın televizyondaki yayınların kültürel yozlaşmaya sebep olduğu eleştirilerine "e düğmesi var basın kapanır canım" yaklaşımı gibi, liberalizmin dibi yani bu kafayla devam, 32 dişini göstererek sırıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 neyin kafasındasın acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 diyorum ya ajitasyon, bi türlü anlamadın sürekli aynı soru, aynı yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 özal'ın tv hakkında söylediği ile burası arasında fark; tv'yi alakalı alakasız herkes izlediği için dediğin gibi esprisi bile meşrulaştırabilir ama bu forumda olan arkadaş arası muhabbetle aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 forumda herkes aynı arkadaş ortamında gibi bir durum mu var, hiç mi yok yani benden başka diğer herhangi biriyle arkadaş olmayan içini dışını bilmeyen falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 benim yok arkadaşım. ama kadınımı dövmek için önce abdest alırım islami şartlara uymalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 üye sirkulasyonu az olduğu için çoğu insan arkadaşı olmasa da kimin neyi ne anlamda yazdığını anlayabiliyor uzun süredir mesajlarını okuduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 adam dalga geçmiş. sen gelip diyorsun ki,"sen dalga geçmek için bunu söylersin ama gerzeğin biri senin dediğini ciddiye alıp, burada mesela "hah axedice kadın dövüyormuş gidip sevgilime bir girişeyim" diyip gidip kadın döver o yüzden demeyin böyle şeyler" sen forumu gözünde fazla büyüttün. arkadaş arası muhabbet tadında bir yer burası katılıyorum. arkadaşların geyik yapınca da enselerine vuruyor musun "dolgo göçmöyön" diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 @myshkin çoğunun dışında kalan kesim ne olacak, hele her başlığa aynı "sarkazm" dolu yanıtlar gelirken? yani şunun şakasını yapmak bu kadar mı gerekli @dwo valla benim böyle konuşan bi arkadaşım yok, varsa anında uyarmayı görev bilirim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 abi sen bu kadar rahatsızsan niye girip okuyorsun? okuma yahu forumu canın sıkılıyor yazık günah. burada herhangi biri sen böyle dedin diye kendi tarzını değiştirecek mi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar