Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metrobüslerin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Marco Polo ruhlu ön cam yolcuları

Bu adamlar neden orta kısımlara doğru ilerlemez de bizlerde binemeyiz metrobüse ?

Hayır anlamadığım adam sanki gemisini terkediyor
Mesaj tarihi:
orta kısımdanda kapı açılıyo ordanda binen var ondan olabilir mi? otobüs değil ki sadece ortadan adam almıyor

ha boş iken gitmiyorsa zorla ittirceksin pes ediyor sonradan :D
Mesaj tarihi:
çünkü arkaya ilerledi mi sırtında çantayla durdurmuyolar
ön taraf daha geniş manevra sahası var daha rahat oluyo
ayrıca ortada arkada her yerde kapı var
en önden binme sende arkadan bin ortadan bin
Mesaj tarihi:
abi o zaman sırt çantanı çıkartıp eline alacaksın ki arkadan insan senide götürerek geçmesin

O olaya da ayrıca gıcığım herifin yolu kapattığı yetmiyormuş gibi sırt çanta sı na sürünüp geçerkende ne var la diye ters ters bakıyor

Yok abi bu şehirde yaşanmaz artık ben gidecem Aydın'a

Yapacam küçük bir villa , tayinimide istiyecem sakin bir şehir sessiz ohh miss
Mesaj tarihi:
muhtemelen ağzına kadar dolmasın diye ibnelik yapıyordur.
bi keresinde o ön sol genellikle açılmayan kapının boşluğunda havada kaldığımı bilirim. ayaklarım yere değmez halde kapı - yolcu arasında asılı kaldım. bu da böyle bir anımdır saygılar.
Mesaj tarihi:
Otobüste metrobüste çanta sırtta durmaz her gördüğümde uyarıyorum birader indir şu çantayı da sığışalım diye. Ben en çok metroda ayar oluyorum millet koştur koştur metroya gidiyo sonra tam kapıya adım attıklarında sanki arkasında hiç insan kalmamış gibi yavaş yavaş ilerliyorlar sonra kapı kapanıyor insanların yarısı dışarda kalıyor. Bilmiyorum yani bilinçli bir toplum olmak gerek ama herkesin derdi kendi heralde.
Mesaj tarihi:
metrobüste sıkış-tepiş yolculuk eden insanları gördükçe 2013 model, V8 motorlu, 6 ileri vitesli, ısıtmalı deri koltuklu, bej rengi iç döşemeli porsche cayennemin içinde ağlıyorum.
Mesaj tarihi:
asıl gelen her metrobuse son metrobus gibi saldıran kafalari anlamiyorum ben ya, arkadasım adamlar 20 saniyede 1 kaldiriyor bu sacma zamazingoyu, neden hemen ilk gelene cennete giden son metrobus gibi saldırıyorsunuz ya, sonra sıkışıyoruz diye qq
Mesaj tarihi:
boş koltuk kapmak onun olayı
şükürler olsun ki metrobüs ile 3 senedir haşır neşir değilim.
tek metro yetiyor. metroda saygı var onu anladım birde. metrobüste boşalan bir yere oturabilmek için kavga edenler bile var. metrobüste ise insanlar bekliyor. sağına soluna bakıyor bazen acaba bayan var mı yaşlı var mı gibisinden.
Mesaj tarihi:
abi ne boş koltuk kapmasi allah askına, z.kuyudan sonra boş koltuk mu var, benim dedigm böyle caglayanda,cevizlibagda falan, zaten insanlar camlardan sarkıyor,boş koltugu bırak boş ayak sokacak yer yok,dayim hala zorluyor girmek icin
Mesaj tarihi:
eğitimsizlik onun adı zaten.
zincirli kuyudan avcılara olan kısıma (arada kalan mecidiyeköy, zeytinburnu bayrampaşa, bahçelievler hepsi dahil) havadan biraz zeka ve eğitim serpiştirmeleri lazım.
Mesaj tarihi:
şu metrobüslerde kimsenin suçu yok.sonuçta insanlar işlerine evlerine yetişmeye çalışıyor.şirinevlerde binmek için 20 dk beklediğimi bilirim.insan bir süreden sonra çirkefleşiyor full araba bile gelse ittire ittire biniyor.
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

şu metrobüslerde kimsenin suçu yok.sonuçta insanlar işlerine evlerine yetişmeye çalışıyor.şirinevlerde binmek için 20 dk beklediğimi bilirim.insan bir süreden sonra çirkefleşiyor full araba bile gelse ittire ittire biniyor.

o zman sen fordçulukta yapmışsındır

:)
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

asıl gelen her metrobuse son metrobus gibi saldıran kafalari anlamiyorum ben ya, arkadasım adamlar 20 saniyede 1 kaldiriyor bu sacma zamazingoyu, neden hemen ilk gelene cennete giden son metrobus gibi saldırıyorsunuz ya, sonra sıkışıyoruz diye qq

İş gidiş/dönüş saatlerinde durağa giren yolcu sayısı metrobüs kapasitesinden fazla çünkü. 20 saniyede 200 kişilik metrobüs geliyorsa akın akın 250 kişi durağa giriyor. Zincirlikuyuda daha beter, bir de aktarma metrobüsleri geliyor 1 metrobüs dolusu insan daha durağa doluşuyor. Metrobüsü geçtim, durağa bile sığmadığı oluyor o kadar yolcunun(diğer duraklarda da sık sık oluyor gerçi, ama Zincirlikuyuda her gün var bu saçmalık)

Çok bariz bir şekilde metrobüs o ulaşım hattını kaldırmak için tamamen yetersiz en başından beri.
  • Yeni Oluştur...