serjuhan Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Başlık biraz garip oldu ama elimdeki PC'yi satma niyetine girdim ama emin olamıyorum. Yani çok mezar bir paraya gideceğine dursun bir işe yarar elbet diyorum. Parçaları yazıyorum. Mezar olmadan piyasayı takip eden arkadaşlardan fiyat alabilirsem sevinirim. Anakart : Gigabyte P7P55D-E ( http://www.asus.com/Motherboard/P7P55DE ) CPU : i5 760 RAM : 4 GB DDR3 1600 Mhz (Kingston filan) Ekran Kartı : Zotac GTS 450 AMP edition ( http://www.zotacusa.com/amp-geforce-gts-450-zt-40502-10l.html ) HDD : 1 TB WD Cavier Black Ses Kartı : Creative X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series ( http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102014 ) Ahanda bu. Ama kumandası, ıvırı zıvırı hiç bir şeysi yok. 3-5 sene önce yurtdışından gelmişti. Kasa : Xigmatek Asgard ( http://www.xigmatek.com/product.php?productid=27&type=overview ) PSU : Xigmatek 600 W ( http://www.xigmatek.com/product.php?productid=38#.UTfHqdH5KX1 ) Valla unuttuğum bir şey yoksa parçalar bunlar. Aslında garantileri olması lazım Vatan'dan almıştım ses kartı ve monitör hariç. Garantileri varsa da çokta yoktur :). Ama temiz kullanılmış, OC filan yapılmamış bir PCdir. Ederine göre kasayı komple satmak istiyorum. Etmiyorsa dediğim gibi koyveririz olmazsa :) Bu arada bir de ekran var Samsung Syncmaster 206bw. Bunu da hesaba katabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borcbatagi Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bende satmaya çalışıyorum 5. ayını doldurmadı pc ama ölü fiyata bile gitmiyo milletce çok fakiriz ... :( bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 malbuş eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 300 veririm. temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 birden arttırmayın şu fiyatı, ne biçim mezarcısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 malbuştan 300e yükseldi buna da şükür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Hdd yi ben alirim satmayi dusunursen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Satarsan mauseyi ben alırım harbi alırım iban yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Fiyat verip parca parca satmayi dusunursen anakart ile islemciye talip olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 borcbatagi said: bende satmaya çalışıyorum 5. ayını doldurmadı pc ama ölü fiyata bile gitmiyo milletce çok fakiriz ... :( bol şans özel mesajlarına bak hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 serjuhan said: malbuştan 300e yükseldi buna da şükür :) kasa+monitore cidden talibim. gerisini isteyene iteleyebilirsin np :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ses kartına talibim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bende satamadım kaç aydır inşallah satarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ses kartını da stoya ya gönderirsen oldu bu iş =) bana lazım değil neticede ^^ onboard neyime yetmiyor kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 aynen bak toplanıp pcye girdik paticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 gelin kurbanda danaya girelim desem hemen yok mok çekersiniz ama. ayıp ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bu arada orijinal 64 bit Win7'mden yükseltme Win8'de bulunmakta. Kendi çektiğim CD'yi ve serialı da veririm. Diğer bilgiler ise HDD ve Anakart SATA 3 destekli. Üzerinde DVD Writer var. Fiks ama olsun onu da ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ses kartına stoya'yla beraber girebiliriz aslında dsfg, ön paneli o alsın, kartı ben alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ahaha abi o nası olacak :D Stoya ile görüştük, anlaştık gibi. Diyorsan ki ne veriyorsa fazlası, onu bilemem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Ne veriyorsa 20 lira azına alırım :P Bu arada PCI-e galiba benim tüm slotlar PCI kartı nasıl takarım onu bilemiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 500-700TL arası. Ekran ile max 800. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Valla abi bakıyorum da bazı parçalar cidden fiyat olarak cırt kalıyor. Ancak bakınca hala işlemci, HDD'nin filan nispeten ederi var. Bunun yanında Win8 filanda var. Yani ses kartı ile filan o fiyat biraz benim düşündüğümün altında kalır gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bu arada anakart Asus'muş arkadaşlar. Sürekli Gigabyte sanıyordum. Sonra kutuya bakıp yazmıştım ama algı Gigabyte'a gitmiş. Sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Güncel. Bu arada ses kartı ayrı satılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 bende zaten titanium var da fatalitynin çok farkı var mı bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar