caliskanbiritanyali Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Uzun zamandır ekonomisi,askeri ve halkı altüst olmuş Bizansı buna rağmen zor ele geçirmiş , eğer gurur duyacaksak Yavuz Sultan Selim ve Kanuni Sultan Süleyman ile gurur duymalıyız.
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 niye elin yaptiklariyla gurur duyma cabasindasiniz.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Sen benim atama nasıl dil uzatırsın lan .Adres ver çabuk
Masakari Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Arkadaş iki tane sin tutup zincirleri patlatmak yerine gemileri yağlayıp karadan geçiren adamdan ne beklenirki lan ?
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 chavez gibi diktatörlerin yaşadığı günümüz dünyasında bile geçmişi hasretle özleten bir demokrasi fatihiydi, anadolu topraklarından bizans faşizmini silmiş, gerçek demokrasi getirmiştir, ordusuyla şehre girdiğinde halk onu karşılamak için surlara koşmuş fakat gel gör ki bizans diktatörü kendi halkını bu davranış için cezalandırmıştır.
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 şehri kan dökerek aldığı da gerçek dışı, osmanlıyı hor göstermek için 1923 den sonra tarihi karalamak suretiyle uydurulan bir kemalist zırvasıdır, peygamber efendimiz gibi o da gönülleri güzel sözle fetedenlerdendi.
Dynun Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Osuran_boğa said: bi sus gözünü sevim çok samimi post, iyi güldüm sdfs
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 başarıları yahudiler tarafından kıskanılmış ve bir çok kez yahudilerin saraya soktugu adamları tarafından suikast girişimine maruz kalmıştır
Soris Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ahaha nutella bu topic teki çabanı takdir ettim.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Osuran_boğa said: bi sus gözünü sevim
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Osuran_boğa said: bi sus gözünü sevim
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Soris said: ahaha nutella bu topic teki çabanı takdir ettim. dat grammar
caliskanbiritanyali Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Fistan said: fatih kim yaa zaten bebe Kız gibi yaaa , tanışalım hanım efendi
escape Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 hadi mesaj kutusu patlatıyoz vol5432 Osuran_boğa said: bi sus gözünü sevim
Öne çıkan mesajlar