Katibim Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Herkese selamlar Elimde şu anda fazlalık konumunda bulunan Psp 3004 wifi özellikli oyun konsolumu bir kaç adet hafızasında kayıtlı oyun ve iki adet orjinal oyun cd si ile birlikte kutusu ve faturasıyla satıyorum Ayrıca buna ek Blackberry Curve 8520 cihazımı yine kutusu ile birlikte satıyorum Son olarak Toshiba a300 - 20 p laptop umu satıyorum ( kutusu ve faturası mevcut) Tüm bunların hepsini satıncada ipad in retina ekranlı olanından almak istiyorum Tüm bunları alacak bir babayiğit çıkarsa üstüne bir miktar para verip ipad ini alabilirim Fotoğrafları daha sonra ekliyecem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 3 üne 300 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 :) güzel espri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Ipad parası zor çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 biliyorum zaten Mesajımda da belirttim hepsini alacak bir babayiğit çıkarsa üstüne bir miktar para verip ipad alabilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 hadi 400 olsun psp yide istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 açıkçası psp 150 den fazla etmez laptop 250-350 arasında gider blackberyy 100 lira eder ben bold toch ı 400 e zor sattım. ipad için çok para lazım sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 takasa gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 takasa girince zor oluyor açıkcası şöle 800 liraya satabilsem şunları bana yeter gerisini nakit veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ilanlar... http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-ilk-sahibinden-satilik-laptop-117370204/detay/ laptop http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-tasinabilir-konsol-sahibinden-satilik-coooookkk-temiz-psp-sarj-aleti-ve-oyunlar-117369868/detay/ psp http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-ilk-sahibinden-temiz-blackberry-curve-117367059/detay/ buda blackberry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 upssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 8520 geçen sattım bir adet 150 liraya ki seninkinden temiz duruyordu. asus n61 laptop vardı tamir gördü satıldı 600 liraya. o 300 lira yazdığın pspnin sıfırı zaten 320 330 lira. Baltalamak gibi olsun abi, tuttuğumu öperim mantığıyla ticaret yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 adamlar alı$mı$ adliyede öpmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Temiz denilen telefonda 1mm derinliğinde 2cm boyunda çizik var sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Skyfire said: adamlar alı$mı$ adliyede öpmeye Simdi sen bana pasi attin bana da gol atmak kaldi ama neyse Arkadaslar bu fiyatlara pazarlik payi ekledim gerci laptop satildi Tel psp kaldi bi tek Laptop 400 e gitti Ins haftaya ipad retina yi alacam hayirlisiyla Tekrar ediyorum atar yapmayin fiyatlara pazarlik payi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 heh abi işte bizde onu diyoruz 400e vermişsin ama verdiğin ilanda 700 lira yazıyordu, biz insanlar pazarlık payı olarak satış fiyatının %40ını belirlemiyoruz %10 falan oluyor. adliyede alışmışsın insanları öpmeye, al çevir gol at :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 O zaman opuyorum sizleri kendinize iyi bakin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar