cempostaci Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 daha neler neler oldu da haberin yok ardeth... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 noldu anlatın biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 derlerki evlilikteki her zorluk alyansta bir çizik bırakırmış. naptın suark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 14 ayarsa normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/542742_10200677162392533_999732667_n.jpg Bütün yüzükleri hediye edebilirim artık :p :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 kezban dedektit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Su ustteki guzel olan Suark'in eli di mi ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Suark said: yok eklenmiyor, nedankoya yük olur çünkü vidyo olayını her seferinde rastgele yapıorm ya =& bende böyle yapıyorum. anlatmamak için sırf yok rastgele diyorum :D yanda video butonu var arkadaşım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 di said: Su ustteki guzel olan Suark'in eli di mi ? sdf evet benim bildiğim suark kız olan taraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 parlattırılıyo onnar gidin parlattırında zaten matlaşması normal klasik alyanssa bildiğin metal sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 abı ellerım cok cırkın benım öğk ya aslında nişanı anlatmak isterim çünkü uzun zamandır bu kadar gülmemiştim eheheheh. da nazardan korkarım oyüzden ayem sori bide forumda yazınca o kadar komık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 kahve nasildi onu söyle bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 tuzlu! abi içirdi baya bildiğin, bide suratıma bakıo yengesiyle o insan acır ufacık kaveye 3 çay kaşığı tuz atmış. bitter çikolata vardı, bi ondan attım ağzıma acı acıyı keser nıyetıne bı kave içtim üzerine bolca su. nası beter bişi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 amma anlattın ya görgüsüz müsün ? ilk defa mı kız istiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ben gitmeden kendim yapıp içicem sürekli alışıcam. ya da böyle çaktırmadan bir trickle 2 3 paket toz şeker atsan içine hmm düşüneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Adet yerine gelicek diye tansiyon hastasi yapicaklar lan insani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Suark said: tuzlu! abi içirdi baya bildiğin, bide suratıma bakıo yengesiyle o insan acır ufacık kaveye 3 çay kaşığı tuz atmış. bitter çikolata vardı, bi ondan attım ağzıma acı acıyı keser nıyetıne bı kave içtim üzerine bolca su. nası beter bişi o ya ben mutlu olacaksam degil 1 fincan 1000 fincan icmeye raziyim. tekrar hayirli olsun tamamina edirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Suark said: tuzlu! abi içirdi baya bildiğin, bide suratıma bakıo yengesiyle o insan acır ufacık kaveye 3 çay kaşığı tuz atmış. bitter çikolata vardı, bi ondan attım ağzıma acı acıyı keser nıyetıne bı kave içtim üzerine bolca su. nası beter bişi o ya Abi yanlis yapmissin sen. Nisan oncesinde "kahvede yamuk olursa geldigim gibi giderim" diye vericektin ultimatomu. Ha ben veririm de hatun dinlemezdi diyosan o senin light'ligin. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 (tu) eyw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Neyse ya burası trollenmez şimdi. Hayırlı olsun çok =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 di said: Suark said: tuzlu! abi içirdi baya bildiğin, bide suratıma bakıo yengesiyle o insan acır ufacık kaveye 3 çay kaşığı tuz atmış. bitter çikolata vardı, bi ondan attım ağzıma acı acıyı keser nıyetıne bı kave içtim üzerine bolca su. nası beter bişi o ya Abi yanlis yapmissin sen. Nisan oncesinde "kahvede yamuk olursa geldigim gibi giderim" diye vericektin ultimatomu. Ha ben veririm de hatun dinlemezdi diyosan o senin light'ligin. =P ya iki atar kokar yaparım dedim de şakasından, 2. gün gittik şimdi oturuorz boşluğuma geldi, bağırdım salondan mutfağa hatceee bana profiterolle baklavada getirsene die. bizimkiler makara yaptılar noluyor damat falan, babası şey dedi "bizim dayıoğlu var osman, o burda olsaydı " damat dün bir bugün iki noluyoruz " derdi, ama ben demem hehehe" dedi. öle bi buz kestim. deplasmanda çok zormuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 toggie said: Suark said: axedice i hep aeksdis die okudum ama aeks days diye mi okumak lazım. baltazar mıymış yani o_O http://imgur.com/KruZJPQ.jpg Hic dusunmemistim. +1 ayrıca alyans çizilio kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 aksdays direk kasmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 deplasmanda zaten 1-0 basliyorsun seyirci destegi ve kendi sahalarinda oynamalari büyük avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Suark said: boşluğuma geldi, bağırdım salondan mutfağa hatceee bana profiterolle baklavada getirsene die. bizimkiler makara yaptılar noluyor damat falan, babası şey dedi "bizim dayıoğlu var osman, o burda olsaydı " damat dün bir bugün iki noluyoruz " derdi, ama ben demem hehehe" dedi. öle bi buz kestim. deplasmanda çok zormuş ya Nasi bi boslukmus abi sendeki de, hatunun babasinin yaninda hem de. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar