Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torment: Tides of Numenera

Ardeth

Öne çıkan mesajlar

Planescape Torment şimdi çıksa metacritic'te 2/10 would not bang alacak bir oyunken, Torment Numenera ile çok riskli bi hareket yapıyorlar. iyi mi olacak kötü bilemiyorum da bekleyelim görelim.

umarım ekibe aldıkları Chris Avellone, Pat Rothfuss, George Ziets, Brian Mitsoda ve Monte Cook bi işe yaramıştır.
sadece bir quest bi companion ile geçiştirmemişlerdir şu değerleri...
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

bu tip bi oyunun niye erken erişime açarsın ki, tüm büyüsü gidiyor. yetemiyor mu yani yapım ekibi, hep bunun yüzünden mi

kick starter da beta access sozu verdiler de o yuzden. ayni sekilde alpha access belli tierlarda. sebebi bu.

isin kotu yani alpha ya katilmadim. betaya da katilmayacagim. ancak forumlar su anda ilk oyun ciktiginda daha dogmamis heriflerin ya da daha kotusu zamaninda icewind dale fani olan tayfanin yorumlari ile buyuk olasilikla yanlis yonlendirdi&yonlendiriyor adamlari. katilmayarak buna da goz yummus olduk 2 senedir.
Sosyal ağlarda paylaş

neyini anlamadın wut diyon la.

o oyun şimdi çıkmış olsa şu anki oyun sitesi yazarları burun kıvırırdı onu diyom işte.

oyunları animasyonlarına bakarak yorumlayan, ne kadar büyük bütçeliyse o kadar puan veren laf ola beri gele yazarlar var piyasada.
oyuncuların çoğu da 3 kelimeden fazla okuyamayan tiplerden oluşmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Suç değilse bişey açıklamak istiyorum. Dayak yemiceksem şöyle anlatıyım. Bu zamana kadar aklınıza gelebilecek eski yeni çıkan tüm sağlam rpgleri oynamışımdır. Fallout 1-2 ve arcanum hastasıyımdır. Torment oynamamıştım. Grafikler sıkıntı değil wide screen ıvır zıvır hallettim. Oyunun olayı dialog fln diye daha dikkatli ilerledim. Tamam narrative çok iyide setting e uzak olmamdan mıdır, yoksa başka bişey mi bilmiyorum. O ilk mekandan çıktıktan sonra bi daha oynayasım gelmedi. Karaktere de çok ısınamadım. Ne yapcam help.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk mekanda her cisime tıklayınca p&p oynuyormuşçasına tanımları yapılması, yanındaki karakterlerle konuşmaların, uçuk fantastik tasarımlar, görevleri farklı yöntemlerle çözmeye çalışmak, karakterin hikayesini ve geçmişini merak etmek... gibi unsurlar hiç ilgini çekmediyse zaten combat için f4'e yönelmek daha mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

ilk mekanda her cisime tıklayınca p&p oynuyormuşçasına tanımları yapılması, yanındaki karakterlerle konuşmaların, uçuk fantastik tasarımlar, görevleri farklı yöntemlerle çözmeye çalışmak, karakterin hikayesini ve geçmişini merak etmek... gibi unsurlar hiç ilgini çekmediyse zaten combat için f4'e yönelmek daha mantıklı.

Yazdıklarımın ilk cümlesini okudunuz galiba, zaten old school crpglerin çoğunu oynadım. Falloutta nma cı tayfadayım ne 3 ne 4 var benim için. Ama bence overrated bi oyun kesinlikle. Hikayesi hiç cezbetmiyor. Karakter geçmişini merak ettirecek bi unsur da yok bence. Oynamamakla çokta bişey kaybetmemişim. Yine bi ara kendimi zorlayıp başına oturucam ama bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...