Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 dsici said: chavez'e laf edenler tayyip'e de ediyorsa nope. öbür türlü iki yüzlülük olur tayyip'e laf edenler şovez'e etmeyince ne oluyorlar bu durumda peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 her ikisi de davul. Birinin sesi uzaktan hoş geliyor okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 allah rahmet eylesin iyi adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Selam, Nihat Doğan Chavez'in cenazesine gidecek 1 metre uzağına da bunu gömseler... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 dasaaa said: abi diktatör adamın nesini tartıştınız bu kadar? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 pokemon gibi dovusturduk diktatorleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 tayyip dışardan nasıl gözüküyor acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 kahraman gibi gozukuyo. israile atar yapan. lafini esirgemeyen. delikanli baskan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 kasımpaşa çocuğu sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Sam said: dsici said: chavez'e laf edenler tayyip'e de ediyorsa nope. öbür türlü iki yüzlülük olur tayyip'e laf edenler şovez'e etmeyince ne oluyorlar bu durumda peki? aynı şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 paparnoz said: - sınıflar arasındaki çelişkileri ortadan kaldırma amacıyla devlet eliyle korporatif sendikalar kurdu ve işçi ile işveren arasında anlaşma sağladı Sadece şu cümleyle ilgili bir şeyler söylemek istiyorum, sınıflar arası çelişkiler ortadan kaldırılamaz, sınıflar arasında uzlaşmaz çelişkiler vardır ve bu çelişkiler ancak sınıfların yok oluşuyla yok olacak. mussolininin kurduğu 'sarı sendika'ların amacı bir yandan işçi sınıfını ekonomik olarak ezerken diğer yandan, yine işçi sınıfının ezilmesiyle sonuçlanan faşist ideolojiyi onlar arasında kitleselleştirmekti. bugün ülkemizdeki faşist örgütlenmelerin ve yine halkı ezen iktidarın "işçiyle işverenin arasını bulmak"tan söz etmesi boşuna değildir. Bugün eğitim-bir-sen gibi sendikaların ana gündeminin gericiliği yaygınlaştırma amaçlı eylem ve siyasal islamı ve milliyetçiliği tabandan örgütlemek oluşu da raslantı değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Cipetpet said: Sufi said: ya süper gaza geldim madem dikatörlük bu kadar süfer biz de bizimkini diktatör yapalım resmi olarak, ömür boyu devlet başkanlığıyla da onöre edelim. sırtımız yere gelmesin. Demokrasi;kesintili gizli diktatörlük zaten demokrasi kesintili gizli diktatörlük değildir, şu anki rejim demokrasi değil, sömürge tipi faşizm demokrasi kelimesinin içinin boşaltılması karşısında alınacak tavır demokrasi sözcüğünü lanetlemek değil tekrar kelimenin içini doldurmak, bu kavram kargaşası yine "ileri demokrasi"yi kurduğunu iddia edenlere yarıyor dsici said: Sam said: dsici said: chavez'e laf edenler tayyip'e de ediyorsa nope. öbür türlü iki yüzlülük olur tayyip'e laf edenler şovez'e etmeyince ne oluyorlar bu durumda peki? aynı şekil. Viktor said: kolektifinsan said: bu dahiyane fikirler ilk kez senin aklına gelmiş olmalı viktor, çünkü kütüphane inşa ederek emperyalizmi yeneceğiz, çünkü tekelleşme ve suni denge gibi şeyler asla oluşmadı bunlar yok, hemen tüm öğrenci örgütlerine bir çağrı yapıp seni ödüllendirmeliyiz bu arada biz bir molotof atmış olsak silivriye +500 mahkum girmiş olurdu şu anda, molotof falan öyle basının fazla gazına gelmeyin, cam çerçeve indirmek gibi bir olay da yok türkiyede komünizm ilk iş görüşmesine kadar değil, sen asla kılını kıpırdatmadığın kendini üretim sürecinden tümüyle soyutladığın için bunu yapmayanlara bok atarak tatmin olma ihtiyacı hissediyorsun yaşadığın sadece bu ve gerçekten okumamış bir insandan çok daha aşağı bir yerdesin bu yüzden halka ayak takımı demiş bebeye bak :D materyalizm wotları çekmiş bi de :D off tamam daha tartışmıyorum benim en azından ulke ekonomısıne katkım var, senı mohendıs olasın dıye okula sokmuş devlet, burdakı herkesın vergılerı ıle dunyayı kurtarmaya calışıyorsun bırde ustune cıdden okumak ısteyenlerın hakkını yıyorsun, bi mezun ol, okulun ve ailenin korudugu o yuksek duvarlı bahçeden çık bakalım sonra konuşursun bu meseleleri ilk iş görüşmende zaten biticek bu muhabbet o yuzden cok takma kafana, bi bok bilmeden kısıtlı bılgın ıle terecıye tere satmaya calısıyorsun, üç beş bişey okuyup aydınlandıgını zannetmişsin işte yazık buyuk ıhtımal korkunc bir şekilde egonu beslıyorsun bu işlerle ki kutuphane onerımı bıel anlamamıssın lol, roma bir günde yapılmadı, kıremıt ustune kıremıt konarak yuzlerce yılda inşa edildi bu begnmediğiniz sistem, sihirbaz gibi ortaya çıkıp bir gecede dunyayı değiştiriceğini sanan salak bir ideolojinin peşind ekoşup başkasına tembel demekte super bı kafa bişeyleri değiştirmek istiyorsan once kendinden ve çevrenden başla, çevreni değiştiremeden dunyayı değiştirebılıcegını zannetmek çocuklugun bir numaralı ozellıklerınden biridir ki shaw bosuan dememiş 20 sinde komunist olmayan kalpsiz, 30 unda hala komunşst olan aptaldır diye o kiremit muhabbeti falan evrimcilere ait fikir, türkiyede bir şey yapmaz izlersen faşizmi tabandan örgütler demokrasiye alan bırakmazlar bu kadar basit, türkiyede evrim>devrim biçiminde yürümüyor işler diğerleri zaten bok atma amaçlı, ama ufaktan faşist söylemlere kaymaya başlaman gözümden kaçmadı, liberalizmin bir yönüde budur mesela, demokratik eylemin meşruiyetine ve icracısına saldırırak, faşizmin meşrulaştırılmasına da yol verir bir yandan ek: yani Viktor hakikaten taraf gazetesi gibi adammışsın lemanın da liberal eğilimleri var tabi ama ana düşünceye odaklanıyoruz ve işte liberalizm çanları çalıyor, her yönetim biçimi bir diktatörlüktür, diktatörlüğün demokratik olup olmadığına kimin diktatörlüğü, kimin için diktatörlük sorusu cevap verir. bu noktada Chavez demokratik, tayyip anti-demokratiktir. bu kadar basit liberalizmin sayın savunucuları neyse artık "liberal sol"un ürettiği tezleri, söylemleri savunup 'solcular çok tatava, tatlı su solcuları zaa' diye gezen forumdaşlar belli oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 *aynı postu 2 kez atmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Frostbite said: şunu bırakıyım kaçıyım.. http://www.youtube.com/watch?v=blsSxdi3gyU fox tv nin aptal insanları.. ama ayar cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 *hatalı post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Seele said: Frostbite said: şunu bırakıyım kaçıyım.. http://www.youtube.com/watch?v=blsSxdi3gyU fox tv nin aptal insanları.. ama ayar cok iyi. Ve tabiiki yAşatmadılar işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biliminsani Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Müslüm Gürses öldü bu kadar üzülmediniz , Hrant dink oldu ermeni oldunuz, siz nesiniz nasıl insan evlatlarısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sana ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bir şu adam gitmedi he http://www.gercekportal.com/wp-content/uploads/2012/05/fidel-castro-kimdir.jpg yaşayan efsane immortal chavez hiç titretmedi beni niye bilmiyorum ama bu adam ağlatır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 müslüm gürses devlet ve bazı medya kesimlerince yönlendirilen bir sivil faşist tarafından öldürülmüş olsa ben bugün sokakta hepimiz müslüm gürsesiz diye bağırarak yürüyor olurdum gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Müslüm Gürsesin her kesimden seveni olduğu için öyle bi ölüm ihtimali yoktu ya. En fazla hayranları severken boğardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Biliminsani said: Müslüm Gürses öldü bu kadar üzülmediniz , Hrant dink oldu ermeni oldunuz, siz nesiniz nasıl insan evlatlarısınız Bu neyin kafası anlamadım ben, bilgisayarında üzüntüölçer mi var birader? Nerden download ettin söylesene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 adam gibi adam işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar