Holy Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ne yapalım yeni gecekondu dikme tekniklerini mi konuşalım? bazen çok aptalca yorumlar yapılıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Az yakıyo diye almak isteyen Türk çıkar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Holy said: ne yapalım yeni gecekondu dikme tekniklerini mi konuşalım? bazen çok aptalca yorumlar yapılıyor ya. ahahaASF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 isminden dolayı videonun sonuna kadar komikli bişeyler çıkcak diye bekledim durdum ama güldürmedi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 matama said: ruyamda gorurum sequo da ayni sekilde alicaklari ferrari turkiye belirlemiyor italyadan mektup geliyor secildiniz diye daha once 10 -15 tane almis olmak lazimdir en azindan yada koleksiyoner tayfa olacaksin Oha türkiyede genelde Fermas çıkışlı ferro alınır. İtalya kim aliyor kim kaç tane almış takip edemez. Yok öyle bişey. Bunlar hep reklam kokan hareketler; bu araç gerçekten çok özel araç olayları hep. O arabayı Türkiyeye sokmak en az 1.5 milyon euro yu bulacaktır. Hiç bir ferrari o parayı hak etmez benim gözümde. Çok özel olmak istiyorsanız ferrarinin bu modeline abuk sabuk para harcamak yerine; Böyle bir proje ile değil türkiyede dünyada tek olunur:)Proje detayı: * 1 adet sıfır km Toyoto GT86 (115.000 TL) * 1 adet VR38DETT motor (R35 Nissan GTR) (12.000 Pound) * 1 adet quaife sequential şanzuman (8.000 Pound) * Rollbars * Brembo GTR Race spec fren sistemi (16.000 Euro) * HKS Big turbo kit for VR38DETT (1040 HP) (18.000 $) * vs vs vs Dipnot: proje başladı önümüzdeki 3 ay içerinde dünyada tek olacak şekilde yollarda olacak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 toyoto çin malı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 DoruK said: toyoto çin malı mı Aracın kesip biçmeden önceki orjinal hali böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Tamam peşin fiyatı çok yüksek değil ama arabayı sıfır alıp götürüp sanayide al usta sen bunu kes biç demek nasıl bi duygudur bilemedim? :) Bir de bu projeyi yapabilecek usta modeli o kalibreye nasıl ulaşıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Vodan said: Tamam peşin fiyatı çok yüksek değil ama arabayı sıfır alıp götürüp sanayide al usta sen bunu kes biç demek nasıl bi duygudur bilemedim? :) Bir de bu projeyi yapabilecek usta modeli o kalibreye nasıl ulaşıyor? Rastgele bir insana gitmiyorsun. Matematik ve fizik hesabıyla senelerdir rallylere araç hazırlayan bir garaja gidiyorsun. Sende araştırıyorsun ağırlık dengeleri, ağırlık merkezi, devre göre gelecek tork vs. http://peakgarage.net/node/25 linkle tıkla sağ menüde bugüne kadar yaptığı bir çok projeyi göreceksin zaten. Sen sanırsam sanayide herhangi bir ustaya gidip hadi böyle birşey yapalım tarzı takıldığımızı düşünüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 1250kglik hafif sports coupeye 1000hplik motor? aya cikmaya falan mi calisiyorsun anlamadim amac nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Leopar said: 1250kglik hafif sports coupeye 1000hplik motor? aya cikmaya falan mi calisiyorsun anlamadim amac nedir Araç tamamen pist için hazırlanıyor. O şekilde düşünürsen nascar araçlarının çoktan marsa ulaşması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 @sequo demin on sayfalarda gordugum resimde gtr motorunu toyota ya oha yok artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 tamam patinajda her konu seyrinde ilerlemiyor da, nasil oldu da italyan hypercar konusu sacma bi japon modifye mevzusuna geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Fena değil ama lambo tokatlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Ferrari italya fermas tan satin alan her kullaniciyi taniyor, davetlere bile cagiriyor italyaya (ben iki kere gittim), ustune herkesin ferrari.com icin ozel sifresi vs si var ugrasirsan kayit olursan. zaten her arabanin icinde bir kutu geliyor, arabanin yapim fotolari bilgiler vs orada, kac tane ferrari aldigin, koleksiyon yapip yapmadigin, tek tek ferrari tarafindan kayitli tutuluyor. arabanin tr fiyati 3 milyon euroyu bulacak, 1.3 milyon euro yurtdisi fiyati, kaldiki arabadan 499 tane uretiliyor, istesende alamiyorsun. bir onceki enzo dada aynisi oldu, ha yurtdisinda yasiyorsaniz ve ferrari sizi secmisse, evinizi satin alin , cunku bir onceki enzo 3 katina yakin deger kazandi son 10 senede, sinirli sayida sonucta. bunuda 1.3 e alip 3 seneye 2.5 a satarsin rahat. resimlerdeki araban guzel hayirli olsun ama cok ayri kafalar senin bu yaptigin dediginle la ferariye secilip alabilmek. bu mantikla hic bir tekne 10 milyon euro etmez ama 100 milyon euroya onlarca tekne var dunyada, yada hic bir ev 10 milyon dolar etmez sayilmayacak kadar ev var 100 milyonlarlik. dedigim gibi herkesin zevki kendine. Sequo said: matama said: ruyamda gorurum sequo da ayni sekilde alicaklari ferrari turkiye belirlemiyor italyadan mektup geliyor secildiniz diye daha once 10 -15 tane almis olmak lazimdir en azindan yada koleksiyoner tayfa olacaksin Oha türkiyede genelde Fermas çıkışlı ferro alınır. İtalya kim aliyor kim kaç tane almış takip edemez. Yok öyle bişey. Bunlar hep reklam kokan hareketler; bu araç gerçekten çok özel araç olayları hep. O arabayı Türkiyeye sokmak en az 1.5 milyon euro yu bulacaktır. Hiç bir ferrari o parayı hak etmez benim gözümde. Çok özel olmak istiyorsanız ferrarinin bu modeline abuk sabuk para harcamak yerine; Böyle bir proje ile değil türkiyede dünyada tek olunur:)Proje detayı: * 1 adet sıfır km Toyoto GT86 (115.000 TL) * 1 adet VR38DETT motor (R35 Nissan GTR) (12.000 Pound) * 1 adet quaife sequential şanzuman (8.000 Pound) * Rollbars * Brembo GTR Race spec fren sistemi (16.000 Euro) * HKS Big turbo kit for VR38DETT (1040 HP) (18.000 $) * vs vs vs Dipnot: proje başladı önümüzdeki 3 ay içerinde dünyada tek olacak şekilde yollarda olacak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 matama said: Ferrari italya fermas tan satin alan her kullaniciyi taniyor, davetlere bile cagiriyor italyaya (ben iki kere gittim), ustune herkesin ferrari.com icin ozel sifresi vs si var ugrasirsan kayit olursan. zaten her arabanin icinde bir kutu geliyor, arabanin yapim fotolari bilgiler vs orada, kac tane ferrari aldigin, koleksiyon yapip yapmadigin, tek tek ferrari tarafindan kayitli tutuluyor. arabanin tr fiyati 3 milyon euroyu bulacak, 1.3 milyon euro yurtdisi fiyati, kaldiki arabadan 499 tane uretiliyor, istesende alamiyorsun. bir onceki enzo dada aynisi oldu, ha yurtdisinda yasiyorsaniz ve ferrari sizi secmisse, evinizi satin alin , cunku bir onceki enzo 3 katina yakin deger kazandi son 10 senede, sinirli sayida sonucta. bunuda 1.3 e alip 3 seneye 2.5 a satarsin rahat. resimlerdeki araban guzel hayirli olsun ama cok ayri kafalar senin bu yaptigin dediginle la ferariye secilip alabilmek. bu mantikla hic bir tekne 10 milyon euro etmez ama 100 milyon euroya onlarca tekne var dunyada, yada hic bir ev 10 milyon dolar etmez sayilmayacak kadar ev var 100 milyonlarlik. dedigim gibi herkesin zevki kendine. Aralık ayında italia aldım fermas çıkışlıda değil italyadan kendim aldım kendim getirttim. Kimse bana yapım aşaması fotosu vermedi? Beni mi trollediler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 sen anlıyorsun bu işlerden diye gerek görmemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 korktum çok güzel çıkacak özenip kalıcam diye ama neyse ki değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 forgiver said: sen anlıyorsun bu işlerden diye gerek görmemişler Lol 2. ferrarim foto moto yok ya ama olsa güzel olurmuş:D İbişler logolu koltuğa ekstra para istiyorlar fotomu vericekler bedavadan yok öyle hizmet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Ben hayatımda hiç sanayiye gidip bir modifikasyon vb yaptırmadım, genel olarak da çok aşağılık bir algısı var bende oto sanayilerin. İlginçmiş Türkiye'de fizik matematik bilen ustalar da varmış yani? Usta diyorum, aklımda sadece sanayi=usta denklemi olduğundan. Sequo said: Vodan said: Tamam peşin fiyatı çok yüksek değil ama arabayı sıfır alıp götürüp sanayide al usta sen bunu kes biç demek nasıl bi duygudur bilemedim? :) Bir de bu projeyi yapabilecek usta modeli o kalibreye nasıl ulaşıyor? Rastgele bir insana gitmiyorsun. Matematik ve fizik hesabıyla senelerdir rallylere araç hazırlayan bir garaja gidiyorsun. Sende araştırıyorsun ağırlık dengeleri, ağırlık merkezi, devre göre gelecek tork vs. http://peakgarage.net/node/25 linkle tıkla sağ menüde bugüne kadar yaptığı bir çok projeyi göreceksin zaten. Sen sanırsam sanayide herhangi bir ustaya gidip hadi böyle birşey yapalım tarzı takıldığımızı düşünüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Sequo said: Araç tamamen pist için hazırlanıyor. O şekilde düşünürsen nascar araçlarının çoktan marsa ulaşması gerek. arac pist arabasi evet, onu ben de gorebiliyorum fotolardan. ama amac nedir onu hala anlayabilmis degilim. bu arabayi nascara mi sokacaksin, le mans'a mi? nedir turkiyede 1200kglik arabaya 1000hplik motor takmayi gerektiren pist olayi? bilmedigimiz bi drag racing organizasyonu falan mi var onu soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Leopar said: Sequo said: Araç tamamen pist için hazırlanıyor. O şekilde düşünürsen nascar araçlarının çoktan marsa ulaşması gerek. arac pist arabasi evet, onu ben de gorebiliyorum fotolardan. ama amac nedir onu hala anlayabilmis degilim. bu arabayi nascara mi sokacaksin, le mans'a mi? nedir turkiyede 1200kglik arabaya 1000hplik motor takmayi gerektiren pist olayi? bilmedigimiz bi drag racing organizasyonu falan mi var onu soruyorum ZEVK olm amacı. Pistte gazlayıp ring de adam gibi süre çıkarmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Selam, Ferrari vs custom bir araç kıyaslaması mantıklı değil. İstediğin HP ve 0-200km/H'a ulaş yine de koleksiyon değeri falan olmayan bir proje aracından öteye geçmeyecek. Bu noktadan matama haklı. Bende öyle bir araç için bütçe ayıracak para olsa belki almak isteyebilirim ama şu anki konumumda kendime müstakil ev tasarlatırım falan; Ferrari'ye o parayı vermem bu kafayla. MTM'in her aks için ayrı V6 koyduğu TT modelinden beri hiç bir modifiye beni heycanlandırmıyor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 evet bu konuya bende katiliyorum ben acikcasi bu arabayla ilgili yorumlar bekliyordum, bilmedigimiz birseyleri ogrenmeye ferrari 10 senede bir cikartiyor bu arabalari, mesela bu aracta ilk defa kers sistemini yol aracinda kullaniyorlar ekstra 200 bg eklemis. 10 bin bg lik japon arabasi benim ilgimi o kadar cekmiyor, onun konusu ayri olmali bencede. Kusura bakma sequo KHaRoN said: tamam patinajda her konu seyrinde ilerlemiyor da, nasil oldu da italyan hypercar konusu sacma bi japon modifye mevzusuna geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 matama said: evet bu konuya bende katiliyorum ben acikcasi bu arabayla ilgili yorumlar bekliyordum, bilmedigimiz birseyleri ogrenmeye ferrari 10 senede bir cikartiyor bu arabalari, mesela bu aracta ilk defa kers sistemini yol aracinda kullaniyorlar ekstra 200 bg eklemis. 10 bin bg lik japon arabasi benim ilgimi o kadar cekmiyor, onun konusu ayri olmali bencede. Kusura bakma sequo KHaRoN said: tamam patinajda her konu seyrinde ilerlemiyor da, nasil oldu da italyan hypercar konusu sacma bi japon modifye mevzusuna geldi? Yok kusura bakılacak bir olay değil sadece bence bu tür projeler daha değerli babında yazmıştım ama haklısınız konu change oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar