Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilimin yanında tuvaletimi yapamıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kadında da erkekte de sesli şırıltı güçlü malum kasların işaretidir, her halükarda tercih edilir birşeydir.

içinden geldiği gibi güldüt güldür işe kardeşim.
Mesaj tarihi:
Lithran said:

Evli olmak güzel birşey osura osura sıçıyorum .İçerden hatun sesleniyor ağ benim kaplanım gürlüyor diye dsf

ahahah karin bunu söylüyorsa. dünyanin en sansli erkegi olabilirsin.
Mesaj tarihi:
huun said:

kadında da erkekte de sesli şırıltı güçlü malum kasların işaretidir, her halükarda tercih edilir birşeydir.

içinden geldiği gibi güldüt güldür işe kardeşim.

Güldür güldür işemek.
Mesaj tarihi:
Seele said:

Lithran said:

Evli olmak güzel birşey osura osura sıçıyorum .İçerden hatun sesleniyor ağ benim kaplanım gürlüyor diye dsf

ahahah karin bunu söylüyorsa. dünyanin en sansli erkegi olabilirsin.

kıskandım
Mesaj tarihi:
üniversitedeyken yatak odası ile WC dipdibeydi gece kız uyurken WC ye gittiğimde klozet suyuna düşen dışkının ŞLOP sesi duyulmasın diye az kasmadım kendimi... ah ah eski yıllar...
Mesaj tarihi:
kavurma said:

abi tuvalet kağıdını basın klozetin içine bakın o zaman ses mes çıkıyormu bunları biz mi öğretecez bu yaştan sonra ayıp ama

asklamlskdja ne biçim taktik olm bu. hem ona hesaplama lazım ne kadar tuttuğun fala önemli yoksa belli bir süre sonra dayanmaz hem suyu emecek falan ııh... öff çok iğrenç ban yememek için susuyorum...
Mesaj tarihi:
olm aynı odada olmuyordur bu heralde ya dışarıki odalara ses gidecek diye çekiniyor yoksa o daha saçma bir durum... o saçını yaparken sen WC de tuvaletini yapıyorsn falan. kötü çirkin saçma...
Mesaj tarihi:
yo hayır ben buna katlanamam. hele ben WC de jöle falan sürerken onun klozete oturup... yo hayır hayır olamaz böyle bişey istemiyorum ben... babası darth vader çıkan luke suratı oluştu bende...
  • Yeni Oluştur...