iarwain Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ses ona gitcek diye çok tedirgin oluyorum.sesi bastırsın diye muslukları açıyorum ama musluklar o kadar güzel ki hiç ses çıkarmıyor.markete gönderiyorum o yokken yapıyım diye ama market evin altında,hemen geliveriyor.kakam yarım kalıyor.bazen o tuvaletdeyken gizlice dinliyorum.o yaparken hiç ses çıkarmıyor.bu konuda çok başarılı.
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Hacı bağırsak kanseri olursun, tutma gelince, sevgili dinlemez bu işler, patır patır yapıcan çaresiz yoksa bağırsaklarda mikrop oluşuyor.
escape Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 abi... asin sunlari artik sddgf yeni falan misiniz? yeni olmaniz lazim yani...
pontipati Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 susturucu taktır -----REGLAM ALINIR----- --*-*-*-*,- **-*-*-*-*-*-*-*-*-*
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Sıçarken duvara terlikle vur. zira game of thrones izlerken yapmış adamsın
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Vingthor said: o tutmadan bişe yemiyorum fixed.
escape Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 abii o duvara terlikle vurma hikayesi neydi ya hajahajaha
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Sevgilin o kızmı lan yoksa? Hani uğruna duvarları deldiğin şu game of thrones u beğenmeyen ?
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 0ne bile daha güzel kullanıyordu fixed utilitisini.
escape Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bu arada bu "arda bey?" isine donmesin.. kiz tak diye forumdan cikiyomus
Theridone Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Sevgilinin yaninda cumhuriyet sucugu birakmak iliskideki yatakta osuruk esiginden daha buyuk bir adim. Ozel bir anini beklemelisin. Tipki bekaret gibi dostum. Tipki bekaret gibi..
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 iste o zaman kiz arkadasinin onunde sicar arkadas.
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 escape said: bu arada bu "arda bey?" isine donmesin.. kiz tak diye forumdan cikiyomus Çıkıpta "sevgilimin yanında deli gibi salıyorum, benden hiç şüphelenmiyor" dermiş bir de?!
monoscope Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 özgüven eksikliği var heralde azcık. yani osura osura tuvaletini yapıyo bu adam diye ayrılan kız duymadım ben hayatımda.
Öne çıkan mesajlar