bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 seçtiğiniz tarafın bi önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 3k standart istior corporation kurmak işte la 3k standart 10 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 20 dolara 1 aylık premium 1 tanede corp kurulur ilgli zenginin dikkatine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 m0rtis nickim bişey ifade ediyor mu bunu vermek bilmiom ama beraber oynayabilioz mu ne yapioz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 bileydim ben 20 dolara corp / prem alırdım ya, 5 dolara haftalık aldım gereksiz şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 bende 5 dolara haftalık aldım peşin vermeyim diye ama sardı gibi interceptor için epic silahda düşürdüm az evvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 abi ben herhalde 30 saate falan yaklaştım. recon : in-out hızlı vurkaçcı ama dps veya survival olarak orta ecm : başlarda baya patates ama bence ilerde en iyi interceptor, aşırı disable hold invul vs. var interceptorlarda en iyi survival bunlarda covert : aşırı yüksek dps cd'lerle fakat survival olarak ben ilerde sıkıntı çektim. interceptorlar genel olarak benim deneyim tier 3'e kadar sorunsuz oynuyor fakat t3'de diğer gemiler toplamaya başlayınca (modul sayıları artıyor) biraz sıkıntı çekmeye başlıyorlar özellikle survival konusunda. ondan ecm bana en iyi seçenek gibi geldi. fighterlar için şöyle bir özet geçebilirim: command : buffer - defense, mid-speed, mid-dps (interceptor patlatman imkansıza yakın adam noob değilse, etrafında sinek gibi dönüyor yetişemiyorsun) gunship : cd - ultra dps- mid survival, mid speed(interceptor patlatman imkansıza yakın adam noob değilse, etrafında sinek gibi dönüyor yetişemiyorsun). şişkoları çok fena yakıyor. cd + burst dps. pyro mage gibi asdasd. tackler : benim düşüncemle en imba fighter. t4'e yakın gunship'i bırakıp demin tackler'a başladım. sebebi de şu, abilitysi invis, her türlü çok işe yarıyor. hızlı (jericho değilse), dps'i iyi sayılabilir seviyede, survival orta seviyede ama en önemlisi tackle özellikleri. slow, dmg inc. debuff, slow missile, anti-afterburner vs. oyun zaten sürekli bir kovalama halinde geçiyor birileri birilerine kovalamaya çalışıyor, slow varsa oyun birden değişiyor. sanırım interceptor avlayabilecek en iyi fighter bu. şişkolara gelirsek: engineer : inanılmaz bufflıyor abi. öyle böyle değil yani. dronelar aşırı iyi dps yapıyor yaklaşan targetlara ama hızdan baya kaybediyor. yanında 2-3 tane fighter veya interceptorla dolaşırsa hem kendi hem etrafındakiler ölümsüz oluyor. dps'i yüksek sayılabilir, dronelar aşırı iyi, tank'ı öküz gibi ve sürekli energy/hull/shield reg. ediyor aoe olarak. solo tavsiye etmem ama. diğer şişkoları bilmiyor fagtier intergalactic seviyede oturup ateş edenlere xeno'yu salarım jihadwarp yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ahdsfjas jihadwarp iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 mükemmel trio'yu da açıklayım: engineer - gunship - tackler - (4. vars ECM intercept) ölmüyorlar, kimse kaçamıyor, dps saçma iyi, survival fazla iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 jericho seçtim command oynadım 2. gemimi de command aldım ama tam medium herşeyi ile böle mid rangeden insanları avlıyorum fakat o interceptorlar uçuşunca harbi yakalayamiom. dediğiniz sen şuna odaklan beraber oynarız vs. gibi bir gemi varsa söyleyin oynarım engineer vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 command oyunun genel mekanikleri ogrenirken iyi, tackler biraz tecrübe istioyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 aynen, şimdi tackler denedim ama biraz daha oyunu kaptıktan sonra ölmedim sürekli böle birisine kitlenip slowlayıp yok edip kaçtım falan keyifliydi. stealth vs. biraz tacklerla takılayım bakalım. ama yine de Bingildak söyle bana canımın içi böle bearber oynarken şuna ihtiyaç oluyor aramızda yok vs. dediğin bir gemi varsa onu alayım onunla kasiim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Birde bence tackler solo için uygun değil yani genel olarak oyun tek başına oynarken biraz sıkıcı birileri olsa çok çok zevkli olur. Corp kurun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 t1 giricem katılın newbieler reampage ingame nick ne? başka var mı t1 oynayan? gökhanla 2 kişiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 bir engineerımız olsa iyiydi ama kimseye engineer kas demem yani, solo da iç bayar çünkü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ok tier 2 de engineer var tacklerdan sonra onu alam bi bakiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 stonejoint ingame nick birazdan giricem eklerim bende tier 2 machete var tackler target paint atarım slow atarım bide cok pis dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Bende geliyorum. Lazım olan bişi varsa onu açayım sorun değil sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 corp lazım corp aç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 son 1 saattir falan en kötü oyunlara denk geldim herhalde şimdiye kadar. karşı takım bu kadar mı dengesiz olur abi. 1 tane titlesiz adam yok, hepsi 250+ saat. herifin birini 6 kişiyi 3 dk falan dövdük. adam hızlı falan değil yani strafeden değil, adama vuruyoruz ama hp'si inmiyor. T2'e nasıl geliyor böyle adamlar ben anlamadım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 2 şey sorucam 1) Conflict haritasında işte şu an 40 zone'u Jechiro ele geçirmiş vs. Şidmi biz seçtiğimiz factionın adamları ile birlikte savaşıyoruz ama parti atınca karışık da oluyor, öle olunca kimlerle savaşmış oluyorz, kazanırsak nasıl etkiliyor. Bi de zone nasıl ele geçiriliyor. Kaç maç yenince o zone senin oluyor vs. 2) PVE yapmanın ne gibi faydaları var siz yaptınız mı pve missionlarını hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 bingildak said: corp lazım corp aç :) Hangi taraf uygundur bu corp için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 valla farkı varmı bilmiyorum da jericho açta madem ezen tarafta olalım bu sefer hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 en az corp hangi taraf için varsa o taraf için açın Mortis said: 2 şey sorucam 1) Conflict haritasında işte şu an 40 zone'u Jechiro ele geçirmiş vs. Şidmi biz seçtiğimiz factionın adamları ile birlikte savaşıyoruz ama parti atınca karışık da oluyor, öle olunca kimlerle savaşmış oluyorz, kazanırsak nasıl etkiliyor. Bi de zone nasıl ele geçiriliyor. Kaç maç yenince o zone senin oluyor vs. 2) PVE yapmanın ne gibi faydaları var siz yaptınız mı pve missionlarını hep? pve yapmanın tek faydası, kazanırsan %100 şansla 1 tane en az uncommon item çıkartabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 engineer (tu) contracts ne ise yariyo? farklari ne anlamadim, neye gore seciyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar