Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Conflict

Boneslark

Öne çıkan mesajlar

abi ben herhalde 30 saate falan yaklaştım.

recon : in-out hızlı vurkaçcı ama dps veya survival olarak orta
ecm : başlarda baya patates ama bence ilerde en iyi interceptor, aşırı disable hold invul vs. var interceptorlarda en iyi survival bunlarda
covert : aşırı yüksek dps cd'lerle fakat survival olarak ben ilerde sıkıntı çektim.

interceptorlar genel olarak benim deneyim tier 3'e kadar sorunsuz oynuyor fakat t3'de diğer gemiler toplamaya başlayınca (modul sayıları artıyor) biraz sıkıntı çekmeye başlıyorlar özellikle survival konusunda. ondan ecm bana en iyi seçenek gibi geldi.

fighterlar için şöyle bir özet geçebilirim:

command : buffer - defense, mid-speed, mid-dps (interceptor patlatman imkansıza yakın adam noob değilse, etrafında sinek gibi dönüyor yetişemiyorsun)

gunship : cd - ultra dps- mid survival, mid speed(interceptor patlatman imkansıza yakın adam noob değilse, etrafında sinek gibi dönüyor yetişemiyorsun). şişkoları çok fena yakıyor. cd + burst dps. pyro mage gibi asdasd.

tackler : benim düşüncemle en imba fighter. t4'e yakın gunship'i bırakıp demin tackler'a başladım. sebebi de şu, abilitysi invis, her türlü çok işe yarıyor. hızlı (jericho değilse), dps'i iyi sayılabilir seviyede, survival orta seviyede ama en önemlisi tackle özellikleri. slow, dmg inc. debuff, slow missile, anti-afterburner vs. oyun zaten sürekli bir kovalama halinde geçiyor birileri birilerine kovalamaya çalışıyor, slow varsa oyun birden değişiyor. sanırım interceptor avlayabilecek en iyi fighter bu.

şişkolara gelirsek:

engineer : inanılmaz bufflıyor abi. öyle böyle değil yani. dronelar aşırı iyi dps yapıyor yaklaşan targetlara ama hızdan baya kaybediyor. yanında 2-3 tane fighter veya interceptorla dolaşırsa hem kendi hem etrafındakiler ölümsüz oluyor. dps'i yüksek sayılabilir, dronelar aşırı iyi, tank'ı öküz gibi ve sürekli energy/hull/shield reg. ediyor aoe olarak.

solo tavsiye etmem ama.

diğer şişkoları bilmiyor fagtier intergalactic seviyede oturup ateş edenlere xeno'yu salarım jihadwarp yaparak.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen,

şimdi tackler denedim ama biraz daha oyunu kaptıktan sonra

ölmedim sürekli böle birisine kitlenip slowlayıp yok edip kaçtım falan keyifliydi.

stealth vs.

biraz tacklerla takılayım bakalım.

ama yine de Bingildak söyle bana canımın içi böle bearber oynarken şuna ihtiyaç oluyor aramızda yok vs. dediğin bir gemi varsa onu alayım onunla kasiim biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

son 1 saattir falan en kötü oyunlara denk geldim herhalde şimdiye kadar. karşı takım bu kadar mı dengesiz olur abi. 1 tane titlesiz adam yok, hepsi 250+ saat. herifin birini 6 kişiyi 3 dk falan dövdük. adam hızlı falan değil yani strafeden değil, adama vuruyoruz ama hp'si inmiyor. T2'e nasıl geliyor böyle adamlar ben anlamadım cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

2 şey sorucam

1) Conflict haritasında işte şu an 40 zone'u Jechiro ele geçirmiş vs. Şidmi biz seçtiğimiz factionın adamları ile birlikte savaşıyoruz ama parti atınca karışık da oluyor, öle olunca kimlerle savaşmış oluyorz, kazanırsak nasıl etkiliyor. Bi de zone nasıl ele geçiriliyor. Kaç maç yenince o zone senin oluyor vs.

2) PVE yapmanın ne gibi faydaları var siz yaptınız mı pve missionlarını hep?
Sosyal ağlarda paylaş

en az corp hangi taraf için varsa o taraf için açın

Mortis said:

2 şey sorucam

1) Conflict haritasında işte şu an 40 zone'u Jechiro ele geçirmiş vs. Şidmi biz seçtiğimiz factionın adamları ile birlikte savaşıyoruz ama parti atınca karışık da oluyor, öle olunca kimlerle savaşmış oluyorz, kazanırsak nasıl etkiliyor. Bi de zone nasıl ele geçiriliyor. Kaç maç yenince o zone senin oluyor vs.

2) PVE yapmanın ne gibi faydaları var siz yaptınız mı pve missionlarını hep?

pve yapmanın tek faydası, kazanırsan %100 şansla 1 tane en az uncommon item çıkartabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...