KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 HOMBRE ARANA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ya ben anlamıyorum. spider-man kadar sayıca fazla düşmanı olan kahraman yok şu alemde herhalde. hala goblin'i koyuyorlar ya. yeter ulan. 5. film oluyor, 3 filmdir goblin görüyoruz. morlun'u görme hayallerim yalan olacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 düşmanların yarısı liseli velet olduğu için bi önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 -Deno- said: ya ben anlamıyorum. spider-man kadar sayıca fazla düşmanı olan kahraman yok şu alemde herhalde. hala goblin'i koyuyorlar ya. yeter ulan. 5. film oluyor, 3 filmdir goblin görüyoruz. morlun'u görme hayallerim yalan olacak herhalde. Hah ya. Di mi? Ne acayip öyküler çıkar istense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Fin said: düşmanların yarısı liseli velet olduğu için bi önemi yok. wat - scorpion - rhino - doc ock. - electro - sandman - mysterio - venom - carnage - chameleon - shocker - vulture - hammerhead - tombstone - kraven - lizard - kingpin - morlun gider de gider daha. hobgoblin ve green goblin dışındaki ana düşmanlar bunlar. liseli olarak bi morbius geliyor aklıma. ki o da üniversite'de mi ne. flash thompson bir ara ciddi bir düşman olduysa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 listenin çoğu direct olarak spiderman'i hedef almıyor spidy team işte scorpion fistin kraven'da white tigerdan splash spidermana düşmna oluyor kişisel bi problemleri yok bide böyle marvelın işe yaramaz tırt villainleri geliyor arada whirlwind falan rhino,sandman,symbiote falan çoluk çocuk hep. yoska adam gibi bi kraven's last hunt çeksinler isterim 60 yıldır goblin lizard baydı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 çoluk çocuk'tan kastın çizgi roman'daki yaşları ise söylediklerinin hiçbirinin teenager zamanını görmedim ben. çoğunun first appearance spider man ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 amazign aspiderman 121 122 yapıcaklarıo için greengoblin sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 http://www.joblo.com/posters/images/full/the-amazing-spider-man-2-banner-hr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 mal pelicula. no me gusta absurdo hombre arana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nbp3Ra3Yp74 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 of ne kadar boktan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 fazla light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Marvel X-Men ve Spider-Man serisini satmakla hata yaptı. Avengers ekibi gibi kendi filmlerini kendi yapmalılardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 emma stone lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 spider man tırt zaten de x mene yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ilk film gayet iyiydi buda iyi olur diye düşünmek istiyorum benim anlamadığım mesela x-men filmi muhteşemdi üzerine wolverine çıkardılar rezilrüsva. şimdi yeni x-men filmi geliyor ama yine wolverine var aynı karakterler x1-2-3 serisiyle falan. bi oturtamadılar adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ya şu telif olayı olmasa aslında cosplayerlar bi x-men filmi çekse ne güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 evet, cunku kostum yapmak yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ilk film en kötü süper kahraman filmleri içinde ilk üçe oynar ya MANHATTANIN BÜTÜN VİNÇ OPERATÖRLERİ BİRLEŞİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 aquila said: evet, cunku kostum yapmak yetiyor. en azından orjinal seriye benziyor kostümler + severek yapıyorlar sanki her marvel filmi oscarları süpürüyor hepsi kalas gibi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Sparkcaster said: ilk film en kötü süper kahraman filmleri içinde ilk üçe oynar ya MANHATTANIN BÜTÜN VİNÇ OPERATÖRLERİ BİRLEŞİN iyi de spiderman'e gayet oturan bi olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 o sahneyi ne zaman izlesem gözlerim doluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Vingthor said: http://www.youtube.com/watch?v=nbp3Ra3Yp74 Millet Spider Man 3'de çok villain var diyoken bunlar bütün Sinister 6'i tek filmde tanıtmaya kararlı heralde sdf Goblin, Elektro, Vulture, Octopus, Rhino fazla değil mi bir filme. Gerçi Vulture ile Octopus daha easter egg gibidir heralde. Spider Man'in kostüm çok iyi olmuş ama filmin o aksiyon sahneleri baya sanki PS4 oyunuymuş gibi duruyor ya. Bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 her vinc gordugumde onumu ilikleyip hazirola geciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar