inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 İtin g.tüne s.kmak için saçma saçma yorum yapmaya ne kadar meraklısınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 of yine çok iyi bölüm. spartaküs'e daha iyi dizi denmiş. aklım almıyor. star tv izleye izleye böyle oldunuz hep. spartaküz gerçekle uzaktan yakından alakası olmayan konusu dümdüz aptal eğlendiren bir diziydi. bunun senaryosuna katkısı bulunan adamlar tarih profları falan. realizm realizm diye ağlarken muhteşem dizi çıkardı adamlar. keşke sadece böle diziler olsa. ragnar emmy falan almalı bence. muhteşem oynuyor herif karakteri. rollo salağı dışında oyunculuğun nesine laf ettiniz ben çok anlam veremedim. gayet doğal adamlar. floki falan baya başarılı earl iyiydi. savaşlar iyi falan. keşke bütün tarihi diziler böyle olsa gerçi yapılan yorumun kalitesizliği spartaküsü iyi bir dizi pathfinder vikingini olması gereken model olarak falan sunulmasından belli. adam pathfinderı beğenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 tamam arkadaşlar tamam. hepsine oscar emmy ne verilebiliyorsa verelim arkadaşlara. muhteşem bir dizi olmuş. hayatımda izlememiştim böylesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bu dizi mi realist? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Ne kafadasınız lan ? Çok iyi bi dizi saçmalamayın... Madde madde sıralayım sıkılmayın... *Görüntü yönetmeni çok iyi o açılar o çekimler *Montajlama çok mükemmel olmasada beğendim baya *Adamın oyunculuğunu beğenmemişsiniz OHA ! herif çok iyi.. *Kurgusu Kurgusu mükemmel Bu bir tv dizisi Beyazperde olsa tabiki kurgu başka olur. *Konusu hem tarihten alınma hemde senaryo bakımından iyi yönetiliyor. History iyi iş yapmış güvenebiliriz adamlara. Hah birde sanatyönetmeni iyi heriflerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 insan haber verir böyle bir dizi varmış diye yuh size http://www.hugewallpaper.com/data/media/1525/Alyssa-Sutherland-Wallpaper-07.jpg http://ilarge.listal.com/image/2012138/936full-alyssa-sutherland.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Son bölüm dehşetti ya. Bu kadar olay beklemiyordum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 3dk sonra odinle birlikte izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 vay rollo vay. yakışdımı hiç sana?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Şu hatun her şeyi ile iyi güzel de at gibi ağzı var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bende ağzına bittim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Reflective said: vay rollo vay. yakışdımı hiç sana?! rollo dan farklı bir şey beklemek hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ölse gitse çok mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 forgiver said: insan haber verir böyle bir dizi varmış diye yuh size http://www.hugewallpaper.com/data/media/1525/Alyssa-Sutherland-Wallpaper-07.jpg http://ilarge.listal.com/image/2012138/936full-alyssa-sutherland.jpg at bu resmen asıl hatun bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 at avrat ağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 haydari said: at bu resmen asıl hatun bu bence diziye basliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Baş roldeki adam Antalya sporun forvetine çok benziyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 haydari said: asıl hatun bu bence (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 9 bölüm çok azmış yalnız gerçekten çok bozuldum ya. ben final olduğunu bilmeden finali izlediğimi öğrenince daha da bir bozuldum. off dedim neler oldu haftaya pazartesi karnaval var dedim. seneye kaldı mı karnaval şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 lagetha gerçekten kalkan bakiresi. benim kalkanımın bakiresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 izlemeye değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 game of thrones'un kitaplarından iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 NOOOOOOOOOO final miydi lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bende aynı sekilde patladım final oldugunu unutmusum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Emmioglu said: Baş roldeki adam Antalya sporun forvetine çok benziyor . o zaten. imdbye bakarsan -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar