calimero Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Abi şu çok ağır spo yalnız, bölüm sonunu gördüm direkt okuyunca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 tek göz kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=IpvUqzPixAU&feature=youtu.be&t=3m52s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 dizinin kalitesi tartışılır ama ragnar karakteri ve travisin oyunculuğu gerçekten 10/10. unutulmayacak bir performans. çok yazık oldu. ivarın ağır carrylemesi lazım bu saatten sonra ama sanmıyorum aynı kalite sürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 masa said: tek göz kim? efsaneler ölmez şekil değiştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 arcane said: mukemmeldi. athelstan bolumu(!?) olunca dogal. 6. sezon'da butun karakterler genclerden olur herhalde. umarim bir engel olusmaz da soyle 8-9 sezonluk bir epik olur minimum olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 cigerimiz yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Saxon teknesi Saksonların dandirik kayıkla Kattegat'a gelmesi... Ona mı takıldın diye kızacaksınız ama olmamış cidden. Bari açığa gelip kayıkla salsalarmış Ivar'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 tek göz Tek göz gerçekten Odin mi? Tepede de kargalar uçuyordu. Ama Odin uzun sakallı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 "Max Damage" said: Saxon teknesi Saksonların dandirik kayıkla Kattegat'a gelmesi... Ona mı takıldın diye kızacaksınız ama olmamış cidden. Bari açığa gelip kayıkla salsalarmış Ivar'ı. ondan benden rahatsız oldum ya birde birbirlerine öyle ok tutmak nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 http://i.imgur.com/eNMls3O.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 http://www.history.com/news/globetrotting-vikings-the-quest-for-constantinople Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 bi gerizekalı yüzünden ragnarın spoilerını yedim sizce başlamalı mıyım diziye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Ragnar spoileri yemek ne demekki? 1200 sene once yasamıs olan birinin ölmedigini mi sanıyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 ragnarın nerede kim tarafından öldürüleceğini biliyordum. sahnenin etkisini azaltmıyor bilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 madcow said: Ragnar spoileri yemek ne demekki? 1200 sene once yasamıs olan birinin ölmedigini mi sanıyordun? Hangi bölümde öldüğünü öğrendim dostum. Olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Bir tarih dizisinde olecegini bildigin birinin kacıncı bolumde oldugunu ogrendin diye oncesindeki 45 bolumu ve sonrasında daha cıkacak bolumleri izlemeye deyip degmeyecegini soruyorsan zaten izleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Belgesel izlemiyoruz dizi izliyoruz. Hangi bölümde ne olacağını bile bile izlenecekse ne anlamı kalıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Millet senelerce Game of Thrones izledi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 History channel tarafından yapılan tarih dizisi bu. %100 tarihe dayanmasa da (cunku viking tarihinde ki bu kısmı anlatan sagaların icinde mistik olaylar ve tarih ic ice anlatılıyor. Orn: Lagertha savasa saclarıyla ucarak gidiyor sagalarda) butun major olaylar ve bir cok minor olay tarihle paralel ilerliyor. Yani Ragnar tarihte nerelere saldırdıysa dizide de oralara saldırıyor. Ragnar tarihsel olarak hangi kronolojide ölmesi gerekiyorsa orda ölüyor. Ragnar'ın cocukları tarihsel olarak ne yapmaları gerekiyorsa onu yapıyor. Hadi tarihsel olarak hic bir fikrin yok neyin ne zaman olacagını diyelim. O sekilde izleyenler bile zaten Ragnar'ın olecegini son 4 bolumdur biliyorlardı. Nasıl olecegine kadar biliyorlardı. (utanmasalar promoya koyacaklardı yani o derece bilinen bir sey) Dizi bu ne oldugunu bilirsem ne anlamı var diyorsan bu 'dizi' sana gore degil. Hic izleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2017 hos degil tabii ama dizi cok oncesinden dolayli yoldan o degisimleri belirtiyor. zaman ziplamalari oluyor. cocuklar bir anda yetiskin oluyor. zaten bu dizinin finali valhalla'da olmayacaksa devamini bosuna cekmesinler:P onemli kisim oraya nasil geldigin. ayrica spoiler her zaman keyif kacirir ama buradaki kurgunun tekerine comak sokamaz. mitolojik, fantastik bir dizi olmasi da var. karakterlerin perspektifinden yasiyorsun. onlarin hakikati senin hakikatin oluyor. genel olarak bolumlerin duygusal hissiyati olay orgusunu cok geride birakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 2-3 sezon daha devam ettirme niyetleri varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 son bolum cok cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 madcow said: Bir tarih dizisinde olecegini bildigin birinin kacıncı bolumde oldugunu ogrendin diye oncesindeki 45 bolumu ve sonrasında daha cıkacak bolumleri izlemeye deyip degmeyecegini soruyorsan zaten izleme. şu baya baya BAYAA yanlış bi argüman. İzlemeye hiç gerek yok o zaman. Sonunu biliyoruz ne de olsa. ben şahsen dizinin Ragnar'ın ölümünü kapsayacağı bilgisinden yoksun şekilde başladım ve izledim. X sezonun x bölümünde öldüğünü bilerek başlasam muhtemelen tatsız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Okudugunu anladıgına emin misin? Eger sonunu (sonu ne demekse Vikings hala devam ediyor) bilmenin bir onemi oldugunu dusunuyorsa, ki boyle bir soru sorduguna ve ustune aynı seyi devam ettirdigine gore onemi var, izlemesin. Tarihte yasamıs (ki bu bilgi de kesin degil) bir karakterin 4.5 sezonluk hikayesini ve ardından gelecek cocuklarının hikayelerini vikinglerin tarihiyle/efsaneleriyle butunlestirilmis bir gosterimi merak etmeyen birinin bu 'dizi'den keyif almasını cok mumkun gormuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar