Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vikings (2013) - History

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Auril said:

savaşa doyduk gene

düşünce tabi

yalnız ne o köyde,ne de vikingland(artık ülkelerinin adı neyse)o paris'in surlarına çıkmaya çalışan kadar adam yoktur he.bokunu çıkartmışlar bence.çok fazla adam vardı.fazladan kopi peyst pardon foto shop paste yapmışlar herhalde?

Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Laraken said:

floki bildiğin akp seçmeni lan.

din afyondur uyutur işte

alkış.gif

ya abi bildiğimiz şeyleri bilmiyomuşuz gibi anlatmaya çalışıyorsun. hayır bi de 43 yaşında bekar izmirli kadın gibi yazıyorsun.

flokiyi yazarken evet onu kastettim, kaptan bariz olmanın anlamı ne? post öyle ki; telefondan yazdıktan sonra direk denize girmişin gibi.
Mesaj tarihi:
Uncut'larını gösteren bi link vardı neydi o? Savas sahneleri daha kanlı mı yoksa sadece althestan'ın götü,öbürünün memesimi kesilen sahne.

Bu arada

harbi Ragnar,Althestan'a aşık olmuş,ölmese kayıcaktı :)

http://www.youtube.com/watch?v=K5mnu6bvMJ8
Mesaj tarihi:
noldu abi efsane final oldu da?
hıyar gibi bıraktı yav seyirciyi ortada.
6 ay bekle şimdi de yeniden başlasın.ilk 5 bölüm saçma sapan olsun.tam bir şeyler oluyor derken yine tarrak gibi final yapsın ve yine sezon finali.

bir çeşit uyuşturucu etkisi bu sanki.
Mesaj tarihi:
Spiegel said:

Efsane bir final yaptı. Ulan gözlerim doldu. Böyle bir twist milyon dolarlık filmler yapamıyor.

Bu kadar belli olamazdı ya. Evet üzdü Paris'e girene kadar o veda konuşmaları vs de yani...
Mesaj tarihi:

2. sezon kadar efsane değildi ama yine iyiydi 3. sezonda. Finalide beğendim.

Fifty Shades of Odo

Odo'nun sex dungeon'ı çok gereksiz olmuş ya. Hani final bölümüne gelmişin daha alakalı bi sahne koy.

Burger King'de korkak filan tamam da düz bayılmasaydı Ragnar çıkınca.

said:

Princess: "There is nothing that would make me marry you!"
Rollo removes shirt
Princess: "Well, if it's for Paris..."

ahaha

Ragnar bi an öldü sandım harbi. Sanırım sagalarda bu ölme numarasını Bjorn yapmışda Ragnar'a yazmışlar dizide.

Floki bu sezon kurtuldu bir daha ki sezon bitsin artık ama. Athelstan'ın kanı yerde kalmasın. Kıskançlıktan harcadı Athelstanı zaten.

son 4. sezon reklamı da iyiydi. Björn vs Ayı sdfh

Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

olm çok sinirlendim

bir de çok saçma lan?!?!
girdiler Paris'e,yağmaladılar.
Neden baharda yeniden geliyorlar? Mantığı ne? Ne yapacaklardıysa yapmışlardır zaten ya da yapmadılarsa neden yapmadılar?

Pkk gibi dusun
  • Yeni Oluştur...