arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 lagertha ile yatmak için değil mercia'yı puppet yapmak için tarım alanı verdi. ragnar'a zaten fidye vermişti. hem northumbria hem de mercia müttefik olunca viking tehlikesi göze alınır oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 irlandada 8.000 extra cast arıyorlarmış gelecek sezon için. Gidip başvursam mı ya hemen dibimde yapılıyor auditionlar. balıkçı falan olurum das http://www.newstalk.com/Looking-for-some-extra-work-Vikings-need-8000-extras-in-Ireland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 8000 cast..sehir basmaca bolumleri mi gelmis nihayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 @mortis Ben olsam kesin giderdim 8k kişi illa ki alırlar git dene bence eğlenceli anı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Mortis said: irlandada 8.000 extra cast arıyorlarmış gelecek sezon için. Gidip başvursam mı ya hemen dibimde yapılıyor auditionlar. balıkçı falan olurum das http://www.newstalk.com/Looking-for-some-extra-work-Vikings-need-8000-extras-in-Ireland kadina tecavuz eden asker rolunu verirler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 git mortis ya. kıvanç kim la bizim mortis de oynadı deriz ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 balikci niye oluyon lan, git kral ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 madcow said: ayı rollo. prenses fransada. diye dusunuyorum. büyük bir ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Rollo bu arada lagerthaya yürümeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Feamer said: madcow said: ayı rollo. prenses fransada. diye dusunuyorum. büyük bir ihtimal bu arada yazmayı unutmuşum, normandiya (nors man diyarı) ve paris-prens falanda olabilir, tarihi olayı biliyorsunuz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 4. sezon resmi olarak onaylanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Mortis said: irlandada 8.000 extra cast arıyorlarmış gelecek sezon için. Gidip başvursam mı ya hemen dibimde yapılıyor auditionlar. balıkçı falan olurum das http://www.newstalk.com/Looking-for-some-extra-work-Vikings-need-8000-extras-in-Ireland git lan belki lagerthaya falan ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 şuna ramak kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Ohaaaaa lan! Noliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 bi dal almis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 yumy said: @mortis Ben olsam kesin giderdim 8k kişi illa ki alırlar git dene bence eğlenceli anı olur. niye?işsiz adam mı yok irlanda'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Tuğçe Kazaz gibi din değiştiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 gecende viking kalintilarinda ustuna allah yazan yuzuk buldular, musluman var mi dizide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 kıvanç girerse olabilir. yoksa ben de girebilirim. çok pis haydari,acılı ezme ve şak şuka yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 O zamanın Tuğçe Kazaz ı Athelstan reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Ragnar'ın Athelstan'a beslediği sevgi nasıl enforced belli değil. Karakter dizi boyunca kendisine duyulan sevgi ve saygıyı özümsetecek hiçbirşey yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 kawaii kawaii~~ dolaniyo ortalikta daha ne yasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 KuddusiMavra said: yumy said: @mortis Ben olsam kesin giderdim 8k kişi illa ki alırlar git dene bence eğlenceli anı olur. niye?işsiz adam mı yok irlanda'da? yo ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Kesin alırlar demişin de o bakımdan şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Ragnar Athelstana karşı boş değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar