Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Şu diziyi hastayken izlememek lazım, zaten üşüyorum bir de her taraf kar falan ne soğuk dizi lan. İçim almıyor bu kadar soğuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 olm filmi izlemedim ama amma kulis döndürdünüz lan yüzlerce yıl önceki bir savaşla ilgili. kaç tane viking savaşında bulundunuz lan? tövbe tövbe. hayır sorsam şimdi şu yorumları yazanlar ya askerliklerini yapmamışlardır,yaptılarsa da manganın tek sıra hareket düzeninden bile haberleri yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Caladorn said: Birebir sayı olarak figuran mı bulsunlar yapmayın yahu, savaş sahneleri gayet yeterliydi. Nüfusun alayı çiftçi zaten kim savaşıcak, bu da meraklısına http://www.localhistories.org/population.html Son olarak lagerta yaşlandıkça güzelleşmiş kadın tekvandocuymuş zaten http://www.youtube.com/watch?v=DNsKGUgGqqw ayakları çok çirkin. görmeyeydim keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 ablamız çok tatlı. ya izle de baya bir saçma geldi o sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Ya kanıma girdiniz. Izledim. Gayet normal bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Nesi normal yaw kral niye kacmıyor en azından, altında son model bir at var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 lagertha beni yağmalardan yağmalara sürsün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Masticore said: Nesi normal yaw kral niye kacmıyor en azından, altında son model bir at var şok olma sendromu diyeyim(var mı la böyle bir şey?). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Flassh said: lagertha beni yağmalardan yağmalara sürsün ya İster misin Kıvanç kardeşimiz sürsün Lagertha'yı dilediği gibi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 orduyu neden o şekilde 2ye bölmüşler abi biri açıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 komutan kurtmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=lZiGwy1-qgc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 2 ye bölmese ragnar boş olan bi tarafa çıkartma yapardı direk, orduyu 2 ye bölüp yarı gücümüzle alırız demişlerdir denizden cıkartma yapan vikingleri ama şaşırması çok saçma oldu komutanın ragnarın orduyu 2 ye bölmemesine, zaten bölse saçma olurdu orda var bi mantık hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Kız hakiki shield maiden cıktı http://emojipedia.org/wp-content/uploads/2013/07/7-smiling-face-with-heart-shaped-eyes.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ve ragnar stratejik dehası ile ingiliz kralını yendi.. bu cümlenin kötü executionu işte, akıllarına bişey gelmemiş öyle yapmışlar, başka bi açıklama getiremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 saxonlarda böyle kadın yok ya.... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 dizi akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Political correctness bazlı "Fighting women are gud grills, the ones staying home suck." mesajından aşırı baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 favori karakterim siggy. hiç savaş sahnesi yok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 savaş sahnesi yok ama bol bol entrika bol bol arkadan iş çevirme.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 nasil yaa..vikings de savas yok mu ? pahali mi geldi ya..epik savaslar..game of thrones de de ole yaptilardi sifir savas bol dialog..epik savaslarin yalan ruzgari ikisi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 siggy için diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ha yani kafa kol kan govde var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 dana22 said: nasil yaa..vikings de savas yok mu ? pahali mi geldi ya..epik savaslar..game of thrones de de ole yaptilardi sifir savas bol dialog..epik savaslarin yalan ruzgari ikisi de.. Vikings'de savas bolcana var... 100 kisiylede olsa yapiyor adamlar got gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 neyse biraz biriksin sonra toptan seyrederiz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar