SOREN Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 evet. bunun cevabını verebilecek birisi var mı? oynamakta olduğum oyunu bırakıp bunu oynayacağım ama içimde ukte olmaması lazım.
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 dikkatli olmanda yarar var, lanet olası federaller kapına yapışabilir
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 cenderme kapına yapışabilir daha gerçekçi oldu
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 KGB takip ediyor free shardları dikkat.
SOREN Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ya kimse takip ediyor, kalkıp da dava açarlar diye değil. =/
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 0 derece yasal.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 birazcık yasal aslında ama o kadar değil bele copper shadow falan topla ama verite falan ı ıh. gelir cenderme valla.
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 maddi gelir elde etmediğin sürece 100% yasal.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 yasal felan değil gayet yasa dışı ama UO bu konuda hep umarsız oldu hiç bir sharda dava aöçmadı aynısını wowda denediler en son birini 7 milyon dolara mahkum ettirdiler sanırsam
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 standart olan formatı kullanmadığın sürece "genel olarak farklı bir yapıyı ihtiva ettiği sürece kimse hak idda edemez" ancak EA satın aldıktan sonra belirli kıstasları yeniden belirlemişti bir vakitler bi 7 sene önce falan.
Daesu Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 BonePART said: yasal felan değil gayet yasa dışı ama UO bu konuda hep umarsız oldu hiç bir sharda dava aöçmadı aynısını wowda denediler en son birini 7 milyon dolara mahkum ettirdiler sanırsam yok öyle degil uo originden ea ya satılırken eula tarzı bi zımbırtısı yazılmadıgı için freeshardları kapatma yetkisine sahip degil ea. tam harfi harfine veremedim cevabı ama gecenlerde görmüştüm bunla ilgili birşey aklımda kalan eanın yasal hakkı yok olay üstünde. bide saçma sapan bölündü uo, oyun map içerik vs eada lord british adı falan richardda hala.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 birazdan biraz az çok azdan biraz fazla yasal
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Daesu said: BonePART said: yasal felan değil gayet yasa dışı ama UO bu konuda hep umarsız oldu hiç bir sharda dava aöçmadı aynısını wowda denediler en son birini 7 milyon dolara mahkum ettirdiler sanırsam yok öyle degil uo originden ea ya satılırken eula tarzı bi zımbırtısı yazılmadıgı için freeshardları kapatma yetkisine sahip degil ea. tam harfi harfine veremedim cevabı ama gecenlerde görmüştüm bunla ilgili birşey aklımda kalan eanın yasal hakkı yok olay üstünde. bide saçma sapan bölündü uo, oyun map içerik vs eada lord british adı falan richardda hala. yok abi o öle deil. konu eual deil. hanı büyücünün küresini kırıyoya sovalye, o sırada işte legali korsanı, freesi osisin dağılıyo shardlar.
Sypro Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Fistan said: birazdan biraz az çok azdan biraz fazla yasal azdan az çoktan çok gider!!!11
Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 DoruK said: nebulayı yapan adam kör oldu Hahaha sesli güldüm
Öne çıkan mesajlar