KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 nokia iyi bir telefon değil arkadaşımda var ve kendisi de memnun değil tavsiye etmem. bu bütçeye sony ion derim biraz daha kasarım dersen htc one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 alete hem cwm yukledim hem twrp yukledim netekim hala stock recovery'e girebiliyorum biturlu cwm ya da twrp recovery kismina giremedim :/ nerde hata yapiyorum acep? Edik: CF-root ile rootladim basitce ama halen stock recovery kismina giriyo apff Edik2: Rom manager programi icinden cwm recoveryi secip bunda boot et dedim etti asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Korax said: Sunu istiom ya cokmu zor asd. uygulama ayarlarindan bildirimler acik ticki kalkinca gelmiyo bunnar :( bu stock locker mı ya=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 degil, lockscreen pro mu ne öyle bisi indirmistim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Iphone gibi olsun istiyo adam. O zaman iphone alacaksin garda$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 MrLevie said: Korax said: Sunu istiom ya cokmu zor asd. uygulama ayarlarindan bildirimler acik ticki kalkinca gelmiyo bunnar :( bu stock locker mı ya=S buymuş seri duruyor şu anda xperia s'imde, hoşuma gitti baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 4.2.2 ile geliyor galiba yada custom romlarda var lockscreenler widget ekleyebiliyorsunuz, coğu şeyi lockscreeni açmadan bile yapabilir hale geliyor telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Esh said: Iphone gibi olsun istiyo adam. O zaman iphone alacaksin garda$ almam daha, uzaya göturmeyen telefonu napiyim ben asfasg notifikasyonlarim ulu orta cikmasin istiyom mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ben nils yukledim, oda baya hos Buarada sentinelrom yukledim, muthis akici hale geldi telefon. Baya basarili rommus http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2252953 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Cyanogen'in guzelligini ogrenen bir kisi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 sentinel tamamen pil ve sadelik üzerine galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Evet, baya sade, pilde cok iyi gidiyo, bide dedigim gibi muthis akici. Netekim nova launcher kullaninca sanki sarji etkiliyo biraz. emin olamadim novadan supheliyim, devam edicem test etmeye. Bi destek cikmadiniz dun hayinlar, aksama kadar kastim nasil yuklicem diye asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 eheh, Flash at your own risk ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 yüklüyorum sentinel telefon iyice folloş oldu sürekli rom deneye deneye, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Bunlari yuklemeyin bence. Sony ve HTC'den biliyorum; eger Cyanogen varsa onu yukleyin, Cyanogen'e dayali bir rom degil. Kendisi yeterince efficient zaten, daha iyisi oldugunu soyleyen sistemin baska yerlerinden kurban eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 sentinel cynogen zaten biraz daha editlemişler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Tamam iste, onu diyorum ben de. Cyanogen zaten olabildigi kadar iyi, daha fazla edit sisteme genelde zarar veriyor genel kullanim acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 backupa döndüm gözle görülebilicek bir fark yok standart cm ile belki pil biraz daha iyidir de ne kadar iyi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Uzun kullanimda fark ediliyor zaten, bir yerleri sekmeye basliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Nasil sekmeye basliyo? dgsd Cyanogen i9305 icin stable bi surum yok, sentinel daha sadesi iste, elemanda basarili modlamis baya bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 reampage said: backupa döndüm gözle görülebilicek bir fark yok standart cm ile belki pil biraz daha iyidir de ne kadar iyi olucak. sen hangi romdasin suan? neguzel lan, telefonla ilgili butun heyecanim kaybolmustu renk geldi valla, rom yukle, boz, calismasin, backuptan al, geri yukle olmasin tekrar sonra olsun, ugras, begenme degistir falan asdadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Takiliyor, pili fazla gidiyor, dokunmatigi sorun cikartiyor. Kullandikca minik sorunlar fark ediyorsun genelde. Belki bu cok iyidir ama Cyanogen'i daha hizli yapmak icinden icinden bir seyler cikarmak lazim, o da kararsiz yapabilir. Kullan, sorun cikarsa normale donersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ben nightly cm 10.1 kullanıyorum işte dün güncellendi en son, daha stable release yok note 2 için ama daha ne kadar stable olucak zaten. Slim Bean denedim oda güzeldi ama cm kadar akıcı dpi felan ayarlanabiliyor ama. paranoid android fena değil aslında ama oda stable değil, telefon görüşmesi yaparken restart attı alet. Deniyorum bende paso flash counter olayları var galbia her flashladığın rom sayacı artıyıor felan diye ama göremedim öle bişi bir yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 hayirlisi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Bir rom var xdade en çok hit alan, normal stock romun adam edilmiş hali epey başarılıymış ama samsung stock rom 4.1.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1925402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar