Illumemati Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Hepimiz illa atalarımızı merak etmiş ve aile büyüklerimizden bilgi almaya çalışmışızdır. Ama şahsen ben 3 kuşaktan öncesi hakkında bilgiye ulaşamadım. Ulaşmam da imkansız. Ailemiz bulgaristan göçmeni. Bulgaristandaki Türklerin Karamanoğulları yıkılınca sürülmüş vs. gibi bilgiler geçti elime. Ama tabi tatmin edici değil beyaz ten renkli göz çokluğunu düşününce. Şöyle bir site buldum https://www.rootsforreal.com dna analizi ile heritage çıkarıyor adamlar. acaba aranızda bu tarz birşeyi merak edip deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Ben yaptirdim testi gay ciktim. Sen sen ol sakin deneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 örneği nerenden verdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 selams notwist ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Bence hepimiz ermeniyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 andallardan geliyormuşum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 hası budur. https://www.23andme.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 moriarty said: hası budur. https://www.23andme.com/ of bu test moral bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Şunu böbürlenicek bişey diye kullanmıyorumda yanlış anlaşılmasın(put dede bi rodosa git yerleş gel karikatürü here)öğrendiğimde hoşuma gitmişti.14.yüzyıla uzanan soy ağacı kaydı var anne tarafımın ilk Bursa beylerine dayanan.Hatta soyad onlardan kalma falan.Tarih seven insan için hoş bişey ataları kimmiş nerden gelmiş bilmek.Araştırılması kolay bişey olsa keşke. Şu dna analizi zımbırtısıda görmüştüm bi programdada hani %10 afrikalı %40 avrupalı %20 asyalı vs.vs. genleri taşıyosun gibi bişey bildiğim kadarıyla.Öle büyük büyük deden şuymuş buymuş şunlardanmış gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 başlık sahibi klasik konyalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 öyleysem de öğreniyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 etnik koken ne lan sacma sacma islerle ugrasmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 önceki hayatınızda neydinizden ne farkı var şimdi bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 bu gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 DNA'mı yolladım hayvanlarınkine bakmıyoruz diye cevap geldi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 buyukbuyukbuyuk dedem biyerlerde koyludur. nerde oldugunu bilsem nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 geriye gittikçe atalarını adem in torunlarını bulursun daha da öncesinde ademe en sonunda rabbine ulaşırsın ilahi huzura kavuşursun..(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 haa ok o zaman. ben bi bigbange kadar gidip geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ya sonunda tanrı yok sizi kandırdık köyüne ulaşırsa nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Seyid soyuyum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 _Rave said: Şunu böbürlenicek bişey diye kullanmıyorumda yanlış anlaşılmasın(put dede bi rodosa git yerleş gel karikatürü here)öğrendiğimde hoşuma gitmişti.14.yüzyıla uzanan soy ağacı kaydı var anne tarafımın ilk Bursa beylerine dayanan.Hatta soyad onlardan kalma falan.Tarih seven insan için hoş bişey ataları kimmiş nerden gelmiş bilmek.Araştırılması kolay bişey olsa keşke. Şu dna analizi zımbırtısıda görmüştüm bi programdada hani %10 afrikalı %40 avrupalı %20 asyalı vs.vs. genleri taşıyosun gibi bişey bildiğim kadarıyla.Öle büyük büyük deden şuymuş buymuş şunlardanmış gibi değil. Verdiğim site şu kansere yakalanma yatkınlığın şuya kadar çıkartıyo ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 o olayı bilmek kötü ya genetik yatkınlıklar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 nasil ailesiniz lan secereniz yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Para ver - para ver diye bağırıyodu her taraftan site çok incelemedim onun için. Yanlız neanderthal percentage var abi senin verdiğin sitede.Onun yüksek çıkması çok kalp kırıcı bişey olur lan.''Benim dedemler giritli'' ye benzemez sonu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar