Eternal Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Galatasaray şu maçtan sonra resmen şampiyon dün yenmiş olsaydı falana gerek yok. Bu beşiktaş kadar luzumsuz bi takım görmedim ben. 1 hafta sonra yukardaki yazımı alıntı yapıcam size. yenilsenize lan bize işte 4 puana düşsün. 10 maçın kaçını alıcak beşiktaş allah askına 4 ? 5 ? .. allah sizi kahretsin.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 fener galatasarayı yener... kalan 9 maçta da bu galatasaray illa ki puan kaybeder...önemli olan fenerin seri yapması ve kalan tüm maçları kazanması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Sonra ter içinde uyanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 gentlemen please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 fener 3 senedir içerde yenemiyor galatasarayı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 sen geç dalganı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ilahi çetintaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 DoruK said: fener 3 senedir içerde yenemiyor galatasarayı lol eee? noluyor 3 senedir yenemeyince, allahın emri mi olmuş oluyor,4üncü sene de yenemeyeceği anlamı mı çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Ellemeyin lan adamin bi rüyasi o. Gecen sene de böyle kandirmistik adamlari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Eternal said: Hayır haftaya trabzon beşiktaşı yenicek.. bizde evimizde galip gelicez.. sonra beşiktaşa gidip ... yapıcaz o olucak yani. adamlar yüzünden galatasarayı resmen şampiyon ettik el ele.. boş herifler ya. siz besiktasla kardes takim misiniz da adamlar biz zaten kupayi alamiycaz buyurun siz deneyin mi demesini bekliyodun birakin bu isleride 2. olarak cl ye gitmeye calisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 KuddusiMavra said: fener galatasarayı yener... kalan 9 maçta da bu galatasaray illa ki puan kaybeder...önemli olan fenerin seri yapması ve kalan tüm maçları kazanması... clash of the titans filminden sonra gordugum en kotu senaryo bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 DynamicK said: KuddusiMavra said: fener galatasarayı yener... kalan 9 maçta da bu galatasaray illa ki puan kaybeder...önemli olan fenerin seri yapması ve kalan tüm maçları kazanması... clash of the titans filminden sonra gordugum en kotu senaryo bu olabilir. Hayatimda ilk kez bu filmin hakkinin yendigini düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 sampiyonlar ligi mucadelesi icin bjk onemli bi galibiyet aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Çetintaşın post aynen şu ya; http://26.media.tumblr.com/tumblr_lyordrH8G41rnogw9o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 SeaGle said: Çetintaşın post aynen şu ya; http://26.media.tumblr.com/tumblr_lyordrH8G41rnogw9o1_500.jpg tam da bunu koymaya gelmiştim asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 çok sevdiğimiz niang mahvetti bizi, ölmüş deniyordu bi de adam için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 koyduk egleniyoruz. apple besiktasdan bildirdi .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Sen eglen sen hakettin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 abi 3 2 demistim oynadin mi 4 6 gol .dd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Niangta nasıl ses var lan öyle, 30 senelik sigara tiryakisi gibi çatallı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 applev0dka said: abi 3 2 demistim oynadin mi 4 6 gol .dd Oynadim oynadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 asdasd twitter da biri koymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 çok mantıklı yalnız. öyle bişey yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 haklı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 kadıköy de oynayalım da 33.hafta yeni bir aksiyon yaşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar