Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sugarsync ve ubuntu

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

9 cihaz var elimizde. android de var ios da var mac os x de var ubuntu da var windows da var(maalesef). hepsi şirket içi. normalde sugarsync kullanıyorduk ve en ufak bir sıkıntı dahi olmadan çok efektif bir şekilde dosya ve klasör paylaşımı yapıyorduk taki ubuntu yüklü olan bilgisayar (yani benimki) 12.10 a geçene kadar. normalde wine ile çok güzel çalışan program şuan kafasına göre takılıyor bazen açılıyor bazen açılmıyor açılsa bile bir işe yaramıyor sync etmiyor falan.
şimdi 2 seçeneğim var

1) sizinde yardımlarınızla inşallah düzelticez sorunu
2) cross platform başka bir program denicez(dropbox hariç)

şimdiden çok teşekkür ederim

edit: siz sormadan ben söyliyim ubuntuda kullandığımız oracle programı yüzünden 12.04 e geri yükleme şansım yok
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

12.04'un Wine'ini yukleyebilirsin orada duzgun calisiyorsa. PlayOnLinux ile halledebilirsin rahatca ya da paket yoneticisini kurcala.

wine birebir aynı sürümü yüklü paketleri ayrıca playonlinux le de denedim zaten hazır configi olmadığı için düz yüklüyor bişey ifade etmiyor. niye çalışmadığını anlayamıyorum ama sanırım gecko la alakalı çünkü 12.04 de vermediği hataları veriyor yüklerken(ne oldğunu bilmiyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Sorunun sebebi büyük bir ihtimalle ubuntu upgrade i.

Maalesef ubuntu son sürüme işletim sistemi içinden yükseltilmesi yapıldığında abidik gubidik sorunlar çıkarıyor.

Temiz bir kurulum ile sorunsuz kullanabilirsin diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...