scope yok projede scope olmadigi surece ortaya yarim yamalak bir suru nitelik cikar*. herkesi mutlu etmek utopik bir dusunce. publisher yok oyuncuyu dinleyerek oyun yapacağız fikri çok güzel. fakat pve oriented oyuncular var, pvp oriented oyuncular var, SP (ultima) deneyimini sevenler var, PvP - mmo deneyimini sevenler var. sen hepsini tek bir projede mutlu etmeye çalışıp, bütün bu aspectleri karşılayan bir ürün yaratmaya çalışırsan sonunda "mmo gibi ama aslında değil" der binlerce instance içine insanları soktuğunla kalırsın. ne mmo olur, ne SP.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues
Scope var fakat fazla genis. Ultima 4, Ultima 7 ve Ultima Online oyunlarini ayni cati altinda birlestirmeye calisiyorlar. Bunu yaparken istiyene sadece SP deneyimi, isteyene sadece MMORPG deneyimi, isteyene ise her ikisni birden vaad ediyorlar. Gercekten cok ilginc fikirleri var. Bunlari yapmak mumkun mu bilmiyorum. Epic bir oyun olacagi kesin. Geriye kalan soru win mi fail mi. Ben sahsen LB'e guveniyorum ve umuyorum ki bir kere daha Ultima Online oynama firsatimiz olacak. Bekleyip gorecegiz. Yine de yeni bir Ultima ve/veya Ultima Online oyunu bekleyenler yapabiliyorlarsa hem rewardlar hem de destek icin KS'da veya SOTA'da pledge yapsinlar derim. Ayrica simdiden iyi bir community olustu ve oyunun gelisimine direk katkida bulunmak guzel bir deneyim. Son 24 saat. (tu)
ya anlamıyorum insanlar pvpyi optional olsun diye savunuyor. istediğim gibi hainlik itlik yapamıcağım uoyu napayım ben, gidip t2a rulesetli shardda oynarım o zaman.
Chris Roberts livestreamde.
bu streamleri hakkaten kafa kaldırmıyor ya, biri özet geçsin anlattıklarını piliz
Son 48 dakika. $2M stretch goal (Players Take over the World) gecilmek uzere.
2 milyona tik atmışlar bitti maili geldi biraz evvel.
Beyler bu cok iyi ya::o
$2M: Players Take over the World!!!
Castles & Keeps effectively a new “Town Type”, where the structure is ownable by players or guilds
Guilds can declare war against other guilds
Guilds can declare as full time PVP
Guilds can earn a guild house and guild bank
Guild Tabbard/Shield/Flags useable by all members
Minimum of 5 castle types added to the game
Castle merchants with unique merchandise
Castle defense scenarios for most castles which can be played offline as well as online
$2M: Players Take over the World!!!
Castles & Keeps effectively a new “Town Type”, where the structure is ownable by players or guilds
Guilds can declare war against other guilds
Guilds can declare as full time PVP
Guilds can earn a guild house and guild bank
Guild Tabbard/Shield/Flags useable by all members
Minimum of 5 castle types added to the game
Castle merchants with unique merchandise
Castle defense scenarios for most castles which can be played offline as well as online
World persisten değil de farklı instancelara bölünüyorsa guild vs. guild savaşlarında kim nerede olacak, üst sınır yüzünden savaşan guildların üyeleri yalnızca birbirlerini mi görebilecekler?
lordumuz bizi kekliyor bence.
olm 100 kisiyle ne guild savasi hakkaten
Öne çıkan mesajlar