paramecium Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Selam, Hidrolikçi ve pönomatikçi gezmekten yoruldum! M5x12x1,00mm ölçüsünde 10-12 tane bakır pula ihtiyacım var. Hatta bronz veya pirinç de işimi görür; çok daha makbule geçer :) Kalınlık 0,80-1,00mm aralığında oynayabilir. Belki işi icabı elinin altında zibil miktar olan vardır :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 bulunduğun şehrin sanayi bölgesine gidip bulabilirsin. birde bilim tekniğin teknik kısmını yanlış anlamışsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Ne bu merak ettim? Bildigimiz pul boyutlarinda mi? Ne ise yariyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 elektronik posta gönderirken kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 asdkjashdaksjhdas dur ama acıdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 haftaici ayarlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 chrome said: elektronik posta gönderirken kullanıyorsun. asdhudjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Biz fabrikada kullaniyoruz, Bursa tokgozler temin ediyor sanirim bize. Sorayim abime o aciyor siparisini fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 her hırdavatçıda vardır diyecektim ben de, sonra o baştaki M5'i görüp kıllandım ve sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar