Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 2011'de oradaydım bu yaz düğün yapmayacak olsam kaçırmazdım ama gidemiyorum. Oley oley oley oley ayrın meydin tezahüratını hiç unutamıyorum. Birde fear of the dark sarkısında Bruce'ın you dediği yeride ezberden okuyan bir eleman vardı,yanımdaydı benim. Birde ben orada bi kızın numarasını almıştım o da yalan oldu.
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 kızın numarasını versene bana. selamını söylerim. :)
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Meydın konserinde alınan kız numarası ekmek bırakır yalnız. leşlik
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Xenocide said: maiden'ın çıkışı 10'u bulur gibi geliyo bana ya. bi de parası yetmeyen fakirler bok atmak için maidenın polislerle çekildiği fotoğrafı gösterip HALA BU KONSERE GİDEN VARSA YAZIKLAR OLSON falan gibi şeyler paylaşıyorlar lol. param yetmiyo gidemiyorum siz de gitmeyin kıskanıyorum de bari de delikanlı olduğunu görelim en azından sdfg 2 gün önce biletler %50-%25 indirimli satıldı,gitmek isteyen adam her türlü giderdi yani.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 BlaCk said: Xenocide said: hahahah. metaltr platformunda falan HALA BU KONSERE GİDEN VARSA YAZIKLAR OLSUN RÖRÖRÖ diyolardı. Facebookta da İŞTE AYRNA MEYDINI GÖRÜN HALA KONSERİNE GİDİNNNN!!!11 tarzı takılıyor kekolar, offf hiçbişey olmaz lan bizden. kıyaslamıyorum canım iron maiden nedir? slipknotla karşılaştırmaya değmez
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 random 1 iron maiden şarkısından,2 tane slipknot çıkar.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 BİJÜRÜLÜLİ BÜJÜRÜLÜLÜİ'den farklı bir riff bulduklarında tekrar konuşalım
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 slipknot 13 yaşımdayken falan iyiydi. iron maidenın yanında neden ismi anılıyor? bi de keşke trye gelmeselerdi yurt dışında gören gördü işte adamları
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 13 yaş grubu hitap kitlesi çünkü. corey taylor, bruce'u karşısında görse diz çöküp tövbe edecek adam.
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=J51LPlP-s9o 2-3 albümlük riff çıkar buradan buyrun.
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 muzikal icerik olatak bakmayin abi olaya. bruce faktoru var. herif bana gore en iyi frontman, sahne adami canli kanli gormek lazim.
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konser çogiyiydi diyolar, var mı izeyen burada?
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ÇOGİYİ değildi aslında dürüst olmak gerekirse ama yani bruce işte abi, iron maiden, steve reyiz, janikin koştura koştura soloları, adrian yaştan kurtarıyo zaten, dave reyizin yüzünden eksik olmayan gülümsemesi, arkadan zırt pırt girip çıkan eddie. En kötüsü adamın alına koyuyor her türlü. Ama çok daha iyi olabilirdi tabi. Lakin böyle olmasında bizim de payımız var stad dolmadı abi. üstelik yarısı yok stadın tadilat dolayısıyla ona rağmen dolmadı. Ayıp valla ayıp "PARAM YOK YHA" "BİZDEN GEÇTİ YHA" cılardan nefret ediyorum ölün lan hepiniz. 100 lirayla batacak sanki emenike. nickoyu unutmuşum, nicko kocaman davulunun arkasında görülmüyo zaten de, adını anons etti bruce, niko böle davulun üstünden kafayı çıkarıp ELOOO dedi hemen geri soktu, sıçtım orda skjfdg
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 cok iyiydi beklentim cok yüksekti en ufak bir hayal kırıklıgım olmadı hava cok sıcaktı bir tek @Xenocide ben talep cok daha fazla olur diye bekliyordum saha içi doldu ama tribunler bostu bayaa
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 gayet iyiydi. iyiki gitmişim. biletim de yoktu. oradan satanlardan aldım 100 lira verip. ama numaralı almışım yanlışlıkla. ama saha içine girdim o biletle. sallamadılar hiç :D 100 liraya gelmiş oldu mis.
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 playlist çok iyiydi, adamlar çok iyiydi ama kendimi konsere veremedim konser moduna giremedim. Ses kısıkmıydı anlamadım bu arada. saat 22:30 da konser mi biter aq hellowed be thy name siz ! konser öncesi dışarıda içmeler, sürmeli mini şortlu asi salak metalci kızlarını görmeyeli özlememişim :D İçme olayı zaten normalde gereksiz bir mevzu iken ramazan ayında orada içmek falan saçma oldu. 5-6 denyo gelse "allaahsızzlaar " diye birini yarsa orada nolcak ?
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 samaella said: 6 tane sahne önü aldım, 3 ay sonra tanesini 1k tan satarım :D deermişim. Hoş şuanda 10 arlı alsak biletleri 2 katına satabiliriz belki. Hoş o fiyata bilet bitermi tartışılır. Maiden stadyum doldurabilir mi, meehh. Açık havayı dolduramadıydı :D Mart ayında yazdıydım dolduramayacağını :D Önceki 2 konserinde de dolduramadı zaten.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 valla kucukciftlikte izlemiştim hemide alşice cooperla beraber slipdon da vardı para olsa giderdimde roger watersa gömdğk
Luxor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 konser güzeldi. adamlar gayet güzel çaldılar, bruce un sahne şovları güzeldi, klasik muhtelif eddieler çıktı, janick in hokkabazlıkları, dave in sempatik halleri ve gitarı adeta konuşturması, harris, nicko, adrian falan derken klasik bir maiden konseri izledik. ancak seyirci kötüydü (yani çok kötüydü), tamam stad enkaz halinde onu da geçtik, konsere ilgi de azdı, tribündeki boşluklar falan. o yüzden olsa gerek adamlar koştur koştur çaldılar ve bitti konser. bruce bazı şarkı aralarında konuşur geyik yapardı, onu bile yapmadı. hatta bis zamanı gelince ışıklar söndü, milletin iki saat maiden maiden diye çığırmasını beklemeden direk olaya girip bitirdiler.
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 evet adamlar götünde motor bağlamış gibi çaldılar bitirdiler. Bence 2. gidişlerinde de çağırılmayı beklediler ama millet hemen dağıldı. Sonra teknisyenler geldi toplamaya. Ön grup tırtoluğu, milleti gazlayamama vs falan. 2 sene evvelde sahnede bukadar kaldılar 190 lira verip dünyaları dinlemiştim. Konsere kendimi veremeden konser bitti. Belki de maiden canlı performans için olmuyor. Stadyum olayını metallica vb tarz sanatçılar harici zor doldurur. Megadeth , manowar, maiden, slayer vs ler tek başına geldiği zaman bu ülkede dolduramazlar. Son 13 yıldır dolduramadılar zaten izlediğim kadarıyla. ( Slayer ve Overkill konserleri olduydu 98 de falan ama hatırlamıyorum )
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 samaella said: playlist çok iyiydi, adamlar çok iyiydi ama kendimi konsere veremedim konser moduna giremedim. Ses kısıkmıydı anlamadım bu arada. saat 22:30 da konser mi biter aq hellowed be thy name siz ! konser öncesi dışarıda içmeler, sürmeli mini şortlu asi salak metalci kızlarını görmeyeli özlememişim :D İçme olayı zaten normalde gereksiz bir mevzu iken ramazan ayında orada içmek falan saçma oldu. 5-6 denyo gelse "allaahsızzlaar " diye birini yarsa orada nolcak ? 5-6 denyo geldi zaten ben gördüm en azından 1-2 tanesini. bi tane denyo çıkarmış cebinden bıçağı EMANETİ DE GETİRİDM ZATEN KESERİM LAN ALLAHIMA KİTABIMA diye dolaşıyordu, başka bi tanesi yerdeki boş vodka şişesini hışımla alıp kırıp kırık şişeyle sağa sola pöykürdü biraz da kimse skine takmadı afedersin, kendi kendilerine bağırıp gittiler. Lakin, ramazan diye içmeme olayına katılmıyorum, içeride bira satışını yasaklayan zihniyet utansın, ben niye utanayım. içeride adam gibi satsaydın millet dışarda çekmek zorunda kalmazdı. hatta hemi de bruce reyizin Trooper biralarından içerdik mis gibi :/
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 abi sen utanasın diye yazmadım zaten :D Tahammülsüzlük dizboyu olduğu için yazdım. Dolmabahçe sarayının orada içerken şişeyle ,adam gelip laap diye şişeye koyabilir. Elemanın ağzı burnu patlar, poliste birbok yapmaz biliyosun ki. Ramazan harici günde 3 posta içen de bunu yapabilir, memleket salak çünkü. Yoksa banane canım kim naparsa yapsın.
Öne çıkan mesajlar