di Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Hacilar selam, Benim TV geldi dun, kurdum ettim ama goruntuyu bi garip geldi. Dibine girmeyince belli olmuyor ama yine de killandim. Soyle ki; hani boyle tuplu televizyon olur ya, dibine girince dalgalanmayi, noisy picture'i gorursun. Karincali gibi ama goruntunun ustunde belli belirsiz. Oyle bir olay var TV'de. Yayinla ilgili diyecegim ama degil cunku kendi arayuzunde, arka plan sabit renkle iken oluyor. Gri, sari gibi. Normal mi bu ? TV de su; http://www.johnlewis.com/panasonic-viera-ty-p50ut50b-plasma-hd-1080p-3d-smart-tv-50-inch-with-freeview-hd/p231822907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 50 inch tv dibine niye giriyorsun delimisin. en az 3 metre öteden bakacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 konulu film aç, kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Dibine girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 plase vur =P plazmalarda dibinden ultra keskinlik bekleme tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Selam, O ton basamakla katsayısı ile ilgili. Ayrıca ayarlarda sharpness ile oyna, azaltabilirsin. Büyük ihtimalle sharpness yüksektir diye düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Ya sorun gecisli olmayan, dumduz renklerde de var ve sabit kalmiyor o noktalar, karincali TV ile normal goruntuyu blend etmissin gibi dusun. Sharpness olayini filmde denemistim ama digerinde de deneyeyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 abi gormeden mi aldin bilmiyorum ama, ben tv almaya media mark a gittigimde, tvleri yanyana gorunce panasonic e kicimla gulmustum afedersin.. yani yanyana koydugun zaman lg, samsung la falan donup bakmiyosun bile. ustelik panasonic daha pahaliydi lol. degistirme sansiz varsa bu ikisinden birini al derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Degistirme sansim var da, bi TV'ye de gidip 900 pound vermek istemiyorum. Dahasi, zaten veremiyorum. Gormesine gordum de, bu model yoktu display'de, haliyle turevlerini gordum, butceme uydugu -bi ucundan sokup giderinden cikardi da diyebiliriz gerci =)- icin bunu aldim. O yuzden diyorum acaba TV mi sorunlu diye zira evde kurana kadar farketmemistim. Gazi falan kacmis olmasin bunun? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Selam, Sana göre düz renkmiş demek ki :P Bir de kaynak görüntü sorunlu olmasın? Bendeki eski Panasonic 42PX80E bu bahsettiğin olayı yapıyor ve FHD görüntüde daha çok belli ediyor : Ama >3mt mesafe olduğu için aramızda sıkıntı yaratmıyor ve çoğu göz tarafından fark edilmiyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Abi adam 1080px 50" ekran tv almış, dibine gelince görüntü neden bozuluyo diyo. Eşeğin... Cep telefonunda var olm artık o çözünürlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Dogru duzgun oku yazdigimi, agzini burnunu kirdirma bana. Hayir o degil yarin bi gun isin dusecek, buralardan bisey isticen, surundurdukce surundurucem. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Hazır konu açılmışken sorayım. 65'lik Plazma düşünüyorum eve ama izleme mesafisi nedir bu boyutta? takriben 3-4 metre arası mesafeden izlenecek. Düşündüğüm ürün de bu; http://shop.panasonic.com/shop/model/TC-P65GT50 reyou said: abi gormeden mi aldin bilmiyorum ama, ben tv almaya media mark a gittigimde, tvleri yanyana gorunce panasonic e kicimla gulmustum afedersin.. yani yanyana koydugun zaman lg, samsung la falan donup bakmiyosun bile. ustelik panasonic daha pahaliydi lol. Valla son 10 gündür baya forum, review falan okuyorum. Gördüğüm kadarıyla Panasonic tercih edilebilecek en iyi panelleri üretiyor son yıllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 65" için 3-4 metre çok yakın. 55" ideal. 65" için min 5 metre mesafe gerek. 55vt50 falan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 sorunu anlamadım bir foto olursa iyi olur. tv yeni geldiği için olabilir emin değilim. plazmalarda ilk 200 saat rodaj süresi olur panasonice laf gelmiş lol. mağazalarda dynamic kontrast ile vivid renklere abanırlar ay ne güzel görünüyor diye kıçınla gülersin tabi :D renk tonlarının uyumu, siyah-gri dengesi falan hak getire. akşam evde bir film koyunca bön bön bakarlar. samsung, lg gibi koreliler ucuz panel sattıkları için cok satmakta,kaliteden degil. panasonic, sony, sharp'nın yanında kalite ağlıyor bunlarda. yanlız ut değilde en azından bir gt alınabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 reyou'nun mesajı tam bir memleketim cahili örneği olmuş dsgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 hahaha. :) abi zaten kanmayın mağazalarda görüp hemen. kalibrasyondan anlayan adamla gidin yanınızda kumandayı verin öyle baksın. veriyorlar parlaklığı oha süper canlı kanlı diyorsun yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 dynamic kontrastı evde açınca 1 hafta sonra göz kanseri oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Su asagidaki fotograflarda daha da belli olacaktir demek istedigim. Buyuk hallerini acip bakiniz plz. Bu arada hizli gecislerde goruntu sanki 256 renk'e dusup geri duzeliyor gibi oluyor. Baya baya killandim ben bu TV'den. Plazma icin normal bisey degildir umarim. http://i.imgur.com/VeFtesU.jpg http://i.imgur.com/y0s5H4r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 DoruK said: reyou'nun mesajı tam bir memleketim cahili örneği olmuş dsgfds lol, panasonic mi aldin sende yoksa dsfsdfsdf cahillik degil en kestirme yoldur bu, adama dersinki bu iki tv yi default ayarlara getir bakicam, bakarsin farki gorursun zaten.. ne kalibrasyonu lan ahaha, ayni sinyalde ayni kaliteyi vermiyosa tv nie aliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Panasonic neoplasmalara laf atan çarpılır. Ama tabi bunların da dandik serileri var, üst serileri var. Gidin bir VT serisine bakın sonra anlıyorsanız zaten Samsung filan rezil gelir renkler vs açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 di said: o dalgalanma dediğin ortada dikey yanlara doğru diagonalleşen çizgiler sanırım pek normal değil gibi geldi bana da. 2.fotodan birşey çıkaramadım. tvnin dibine girersen üzerindeki pixelleri görürsün zaten onları demiyorsun herhalde ut-st falan dandik serilerdir ama gt almak lazım en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 aynısı bende de var. hdmi kablodan olsa gerek çünkü bir tek ps3 te olmuyor ve ondaki hdmi diğerlerinin yanında uzaydan gelmiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 DoruK said: reyou'nun mesajı tam bir memleketim cahili örneği olmuş dsgfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Selam, Bugun ayni TV'yi display'de gordum magazada. Belli ki bu TV serisinde var bu olay. Haliyle iade ediyorum TV'yi. Denk gelir de alacak olursaniz bu modelden/seriden uzak durmanizi tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar