Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Plazma TV sorusu

di

Öne çıkan mesajlar

Hacilar selam,

Benim TV geldi dun, kurdum ettim ama goruntuyu bi garip geldi. Dibine girmeyince belli olmuyor ama yine de killandim.

Soyle ki; hani boyle tuplu televizyon olur ya, dibine girince dalgalanmayi, noisy picture'i gorursun. Karincali gibi ama goruntunun ustunde belli belirsiz. Oyle bir olay var TV'de. Yayinla ilgili diyecegim ama degil cunku kendi arayuzunde, arka plan sabit renkle iken oluyor. Gri, sari gibi.

Normal mi bu ?

TV de su;

http://www.johnlewis.com/panasonic-viera-ty-p50ut50b-plasma-hd-1080p-3d-smart-tv-50-inch-with-freeview-hd/p231822907
Sosyal ağlarda paylaş

abi gormeden mi aldin bilmiyorum ama, ben tv almaya media mark a gittigimde, tvleri yanyana gorunce panasonic e kicimla gulmustum afedersin..

yani yanyana koydugun zaman lg, samsung la falan donup bakmiyosun bile. ustelik panasonic daha pahaliydi lol.

degistirme sansiz varsa bu ikisinden birini al derim
Sosyal ağlarda paylaş

Degistirme sansim var da, bi TV'ye de gidip 900 pound vermek istemiyorum. Dahasi, zaten veremiyorum.

Gormesine gordum de, bu model yoktu display'de, haliyle turevlerini gordum, butceme uydugu -bi ucundan sokup giderinden cikardi da diyebiliriz gerci =)- icin bunu aldim.

O yuzden diyorum acaba TV mi sorunlu diye zira evde kurana kadar farketmemistim. Gazi falan kacmis olmasin bunun? =P
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Sana göre düz renkmiş demek ki :P
Bir de kaynak görüntü sorunlu olmasın?

Bendeki eski Panasonic 42PX80E bu bahsettiğin olayı yapıyor ve FHD görüntüde daha çok belli ediyor : Ama >3mt mesafe olduğu için aramızda sıkıntı yaratmıyor ve çoğu göz tarafından fark edilmiyor.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır konu açılmışken sorayım. 65'lik Plazma düşünüyorum eve ama izleme mesafisi nedir bu boyutta? takriben 3-4 metre arası mesafeden izlenecek.
Düşündüğüm ürün de bu;
http://shop.panasonic.com/shop/model/TC-P65GT50

reyou said:

abi gormeden mi aldin bilmiyorum ama, ben tv almaya media mark a gittigimde, tvleri yanyana gorunce panasonic e kicimla gulmustum afedersin..

yani yanyana koydugun zaman lg, samsung la falan donup bakmiyosun bile. ustelik panasonic daha pahaliydi lol.

Valla son 10 gündür baya forum, review falan okuyorum. Gördüğüm kadarıyla Panasonic tercih edilebilecek en iyi panelleri üretiyor son yıllarda.
Sosyal ağlarda paylaş

sorunu anlamadım bir foto olursa iyi olur. tv yeni geldiği için olabilir emin değilim. plazmalarda ilk 200 saat rodaj süresi olur

panasonice laf gelmiş lol. mağazalarda dynamic kontrast ile vivid renklere abanırlar ay ne güzel görünüyor diye kıçınla gülersin tabi :D renk tonlarının uyumu, siyah-gri dengesi falan hak getire. akşam evde bir film koyunca bön bön bakarlar. samsung, lg gibi koreliler ucuz panel sattıkları için cok satmakta,kaliteden degil. panasonic, sony, sharp'nın yanında kalite ağlıyor bunlarda.

yanlız ut değilde en azından bir gt alınabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

reyou'nun mesajı tam bir memleketim cahili örneği olmuş dsgfds

lol, panasonic mi aldin sende yoksa dsfsdfsdf

cahillik degil en kestirme yoldur bu, adama dersinki bu iki tv yi default ayarlara getir bakicam, bakarsin farki gorursun zaten..

ne kalibrasyonu lan ahaha, ayni sinyalde ayni kaliteyi vermiyosa tv nie aliyim?
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

o dalgalanma dediğin ortada dikey yanlara doğru diagonalleşen çizgiler sanırım pek normal değil gibi geldi bana da. 2.fotodan birşey çıkaramadım. tvnin dibine girersen üzerindeki pixelleri görürsün zaten onları demiyorsun herhalde

ut-st falan dandik serilerdir ama gt almak lazım en azından
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...