MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Her içkiyi bir şeylerle karıştırıp içebiliyoruz. Örneğin biraya limonda koyan var kola da koyan var.. Asıl sorum, viski ile birlikte neler içilir, yenir, karıştırılır ? Bitter çükülota olayını biliyorum fakat o bile bunun o keskin tadı ve kokusunu almıyor. Yumuşatmak için birşeyler varmı? Ayrıca diğer içkilere neler koyuyosunuz? Neler yiyosunuz yanında.. Bunlarıda yazarsanız belkide hiç denemediğimiz fakat güzel olan bazı karışımları tadma fırsatı bulabiliriz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 3 ölçek elma suyu tarçın 1 öçek malibu rum İçkileri karıştırıp üzerine tarçın koyun. Zevkinize göre soğuk veya sıcak servis yapın.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Valla bitter çikolatayı tek geçerim...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Viski'yi ancak buzlu ve sade olarak içerim içeceksem, genelde de içmem. Yanında da çikolata çok iyidir ama bitter çikolata sevmem ben. Eğer varsa toblerone tercihimdir. Arada cips de gidebilir...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Sek votka ile SAKIN çikolata yemeyin..Kusturtunç bi tad alırsınız[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Viski ve votka sek içilmelidir diyecem, hem konunun amacına ters düşecem, hem de çoğunluğun damak zevkine :) Ama tarçın ben de çok severim. Deneyebilirim bir ara. Almanya'da viski ile kola karışımı satıyorlardı teneke içecek kutularında. Hatta iki fiyatı vardı. Birisi biraz eskitilmiş viski, öbürüyse taze viski :) Hiç denemedim ama demek ki oluyormuş.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Kendercik, 21 Kasım 2004 22:29 tarihinde demiş ki: Viski ve votka sek içilmelidir diyecem, hem konunun amacına ters düşecem, hem de çoğunluğun damak zevkine :) Azınlık oldum yanı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Almanya dedin aklıma geldi.. Oralarda neredeyse hiç su içmedikleri için suya biraz uzak dururlar.. Bir arkdaşım gelmişti alamanyalardan.. Oturuyoduk muhabbet açıldı. Ben buna dedimki ne zamandır su içmiyosun. 4 yıldır falan dedi.. Buna zorla su içirdim. Kustu herif ciddi ciddi evin ortasına.. Bünye tabii alışkın değil.. Çok garipsemiştim ama..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ehehe... 2 yazdır gidiyorum 3 haftalığına sarhoşluk edip dönüyorum. Ama sarhoşluk muhabbetleri haricinde de çok eğlenceli oluyor. Su konusunu şöyle söyleyeyim. Hepsi maden suyu içiyor, ucuz olan su: maden suyu. Ancak ben maden suyu içemediğimden normal su içmek durumundayım. Onu da kaldığımız yerdeyken musluktan içiyorum (içilebilir su deniyor Avrupa'nın pek çok ülkesinde olduğu gibi) ancak şişelenmiş su anormal pahalı ve tadını iğrenç buluyorum. Sonuç: Gün içinde bira içiyorum Sabah kahvaltısında akşam votka içmekten sızıp bitiremediğim şarabı içiyorum. Akşam votkaları bitirdikten sonra romlara geçiyorum. Bir garip bir yer orası, benim gibi temiz pak çocuğa neler yaptırıyor :)[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Viski kola yapanlar var da felaket bisey tek buzlu viski yaninda çukulata üstüne tanimam . Abidik gubidik karistiriyorlar[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: nomad13, 21 Kasım 2004 22:53 tarihinde demiş ki: ...buzlu viski yaninda çukulata üstüne tanimam... Bak bu doğru işte :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Viskiye buz atmam ben.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 valla bilmem de, bi jack daniel's olsa yanında bişey olmasa da ben kafama dikip içsem şimdi, daha ne isterim, yemişim buzunu daaa çikolatasını da.[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Baslis viski ve diger ''alkol'' karisimlariymis ben kolayi örnek vermisim =) Zaten viskiyle baska bisey karistirinca güzel olucagini sanmiyorum ben sek icme taraftariyim her zaman . Aman parasiz kalinca sky king alip 1 büyük içmeyin ne kustugunuzu anlamiyorsunuz . Böyle kahverengi domates cinsi seyler görmüstüm ben =)))[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 jack+burn, yıkılır direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 burn e verdiin paraya yazık.[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 jack+kola+buz. en sewdiğim içecek olur kendileri. yumuşatmak için demiş arkadaş da, pm e atayım bari de gizli formülü öğrenmesin kimse :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 GROG ME[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Jack ile birşey içmenin bi anlamı yok ki. Yani git JB iç Jacke birşey karıştıracaksan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben j. walker'a kola kattım biraz once. Bayağı iyi oldu tadı. Bakalım yarında gizli formülü denicem :) [Bu mesaj nedanko tarafından 22 Kasım 2004 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yannıslıkla.. alıntı.. [Bu mesaj nedanko tarafından 22 Kasım 2004 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 viski+soda & viski+sprite denemedim güzel diyolar..[signature][hline]Harvester - Deadly one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Absolut, 22 Kasım 2004 01:40 tarihinde demiş ki: Jack ile birşey içmenin bi anlamı yok ki. Yani git JB iç Jacke birşey karıştıracaksan. ben içkiden anlayan adamı 100m uzaktan tanırım. :)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 erkek adam bira içer..:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: nedanko, 21 Kasım 2004 22:21 tarihinde demiş ki: Bitter çükülota olayını biliyorum fakat o bile bunun o keskin tadı ve kokusunu almıyor. Yumuşatmak için birşeyler varmı? Vodka kokusuz olur.Normali budur,Vodka diye tutturuyosaniz size tavsiyem aramoli vodkalari deneyin... Absolut Vanilya ile Sprite süper oluyor ...Şeker gibi yane :lol:[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar