parlafungi Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bole devammı etsin ,basların ole aile zihniyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Sevişirken gerçekten sevişiyormusunuz yoksa tükürüp duvardan duvaramı vuruyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 en son ne zaman terlikle duvara vurdunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Orada kimse cevap vermek zorunda değil ki, ailesinden korkan konuşmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 da röportajın yapılış biçimi ve cevap vermeyenleri/vermek istemeyenleri yine de koymalarından bu konuda biraz umarsız olduklarını düşündüm açıkçası. birde yani herşey o kadar siyah beyaz da değil, olayın şaşkınlığı ile ordan uzaklaşırsın falan bir an aklına gelmez onlar gittikten sonra dank eder vs. risk yok denemez yani tehlikeli işler türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 annaa 3.06 daki kızlar benim arkadşım ünvden=) hemen söyleyim haberi yoktur muhtemelen bu kadar meşhur olduklarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Ülkede yarım akıllı insan var diye adamlar niye kendi konseptlerini değiştirsin ki, keza aynı kişi kırmızı ışığı farketmeyip ezile de bilir. Herkes kendinden sorumlu. Dediğim gibi, bu yüzden başkalarına hesap soracak ve zarar verecek insanlar varsa sorun odur, bu soruların sorulabiliyor olması değil. "Aman şu olur bu olur" diye hareket alanını daraltırak birşey çözülmez, herşey olduğu gibi devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ahahah sonu çok iyiydi.... Liebe said: kimse en sonuna kadar izlememiş herhalde ahahueahauehauehauheu altıma sıçtım :D "NERDEN ANLADINIZ?" seksten geliyorum aman durun auheauehuaheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 batının ahlaksızlığı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 -Deno- said: bana da üniversitede virgin radio'dan iki tane tip toplam kaç kere seviştiniz diye sormuştusana benden başka sevişen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 soyunma odasi maceralarimiz hala aklimda. ilik gibiydin. hele dizini sakatladiktan sonra seksapeliten hepten tavan yapmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 sondaki eleman lan yoksa kameraya mi cektiler korkusu esliginde aptal bir gulumseme ile o soruyu sordu ya... :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Hayır ben her gün sevişiyor olsam bile cevap vermem bu soruya. Hatta kıza sorarım direk sen en son ne zaman seviştin diye. Eğer uzun bir süre yanıtını alırsam.. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ...sonra bizim evde sular kesikmiş. sonra alt kattaki aynurun kocası almanyaya mı ne gitmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar