Holy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 A.I. rulz! Bu adamı kimsenin benim kadar sevebileceğinede inanmıyorum. Gerek 3 lükleri, gerekse o müthiş hızı ile 3 uzunun arasından turnikeye girmesi ile 5 yıldır en sevdiğim basketbolcu olmuştur kendileri.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: LvL_Sabo, 20 Ağustos 2004 01:26 tarihinde demiş ki: said: Kumadam, 19 Ağustos 2004 22:39 tarihinde demiş ki: ... takımın tıkandığı anda inisiyatifi eline alıp hem sayı hemde pas üretmesi. ... Jason KIDD'i şu anki en iyi guard kılıyor. kidd takım tıkandığında sayı atmaz/atamaz Evet haklısın, geçen sezon yaşadığıklarına rağmen istatistiklerimiz şöyle.; Kaynakça:www.basketbolseverler.com NBA'in en önemli point guardlarından biri olan ve geçtiğimiz sezon yaşadığı ciddi sakatlıklara rağmen başarılı bir sezon geçiren Kidd, oynadığı 67 karşılaşmada 15.5 sayı- 6.4 rebound ve 9.2 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. [Bu mesaj Kumadam tarafından 20 Ağustos 2004 08:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 tabiki Jason kidd i tek geçerim ondan sonra iverson ve Shawn Marion diyorum[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: LvL_Sabo, 20 Ağustos 2004 01:26 tarihinde demiş ki: said: Kumadam, 19 Ağustos 2004 22:39 tarihinde demiş ki: ... takımın tıkandığı anda inisiyatifi eline alıp hem sayı hemde pas üretmesi. ... Jason KIDD'i şu anki en iyi guard kılıyor. kidd takım tıkandığında sayı atmaz/atamaz Geçen sene bilmem hatırlayanlar var mı New Jersey - Detroit Pistons maçında son 15 saniye Jason(Sen bi harikasın :D)topu potaya arkası dönük sektiriyo zaman harcatıyo ki karşı takıma kalmasın son atakta da atacak kendine güveniyo kerata 9-8-7 derken birden şahlanıyo herif birden koşuyo milletin içine dalıyo potanın sağ tarafından şuta kalkıyo mehmet okurdu sanırım önünde ayılama bir sıçrayış yapıyo jason kidd şutunu fade away e(geriye çekilerek atış(havada)) çeviriyo ve çuuffff New Jersey maçı kazanıyo.Atar yani hatta onun üçlükleride güzeldir.3'lük yarışmasına katılmıştı bikere ordan da kanıtlanabilir.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: Holyman, 20 Ağustos 2004 07:22 tarihinde demiş ki: A.I. rulz! Bu adamı kimsenin benim kadar sevebileceğinede inanmıyorum. Kobe'yi de kimse benim kadar sevemez :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 1)kidd 2)francis 3)marbury[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: RonaldinhO, 20 Ağustos 2004 11:02 tarihinde demiş ki: said: Holyman, 20 Ağustos 2004 07:22 tarihinde demiş ki: A.I. rulz! Bu adamı kimsenin benim kadar sevebileceğinede inanmıyorum. Kobe'yi de kimse benim kadar sevemez :D gay misiniz siz ?[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ne gayi ya :D adamın oyununa stiline hayranız.Ayrıca bir abi olarak da seviyom bu gaylikmidir?Ama kimse onu benim kadar sevemez!!![signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 LeBron James Jason Kidd[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ya LeBron James e iyi diyosunuz adam şov yapıyo iyi smaçlar basıyo filan tamam güzel de Dün maçta(USA) 6 tane üçlük mü ne attı 3-4 ü çembere dahi çarpmadı diğerleride normal kaçtı.Bukadar kötü şut çekiyo ya.Bence LeBron'u aşırı abartıyolar daha nba e gelmeden şişirip şişirip durdular reklam üzerine reklam yaptılar adamı şahlandırdılar.Ama adamın hakkını yememek lazım smaçları şahane!!![signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Jason Kidd iyi pg dir ama asla tekk başına hiç bir halt yiyemedi bkz Phoenix Suns da her maç adamın tonlarca sayı atıp asist yapması onun iyi olduğunu kanıtlamaz Şu ana kadar şampiyon olan tüm takımlarda pg lerin yanında mutlak kaliteli adamda vardı bkz - Magic , Abdul Jabbar ki ayrıca James Worthy - ve ayrıca Kidd potansiyel sakattır her sene maç kaçırma riski yüksektir işin sadece show kısmı adamı kurtarmıyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: screamer, 20 Ağustos 2004 12:34 tarihinde demiş ki: Jason Kidd iyi pg dir ama asla tekk başına hiç bir halt yiyemedi bkz Phoenix Suns da her maç adamın tonlarca sayı atıp asist yapması onun iyi olduğunu kanıtlamaz Şu ana kadar şampiyon olan tüm takımlarda pg lerin yanında mutlak kaliteli adamda vardı bkz - Magic , Abdul Jabbar ki ayrıca James Worthy - ve ayrıca Kidd potansiyel sakattır her sene maç kaçırma riski yüksektir işin sadece show kısmı adamı kurtarmıyor İyi de bu başlık altında paylaştığımız fikirler kimi iyi "guard" olarak gördüğümüz. Sonuçta basketbol oyunu bir takım oyunu ve takım oyununda önemli olan takım olup varlık göstermek. İkinci yorumuna geleyim, sakatlık bu işin içinde olan birşey ve sayacağınız en yıldız oyuncularda bile bu yaşanmıştır. Anlayamadığım nokta forum başlığının nasıl bu şekilde bir kidd iyi mi değil mi tartışmasına kayması. Benim kişisel fikrim bir point guard'da beklediğim, oyunu kurması ve takımı yönelendirmesidir. Bu beklentimin de sayısal karşılığı yapmış olduğu asisst sayısına denk gelir. Tüm 1 numaralı pozisyonlardan beklenen ağırlık asisst üretmesi sonra sayı üretmesidir. Eğer çok sayı benim için kriter olsaydı o zaman en iyi SG'ı seçmeye çalışırdım. Basketbol bir takım ouynu bunu unutmadan yorum yapmak daha sağlıklı bir tartışmaya bizi çeker düşüncesindeyim. İyi öğlenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Gördüğümüz hataları düzeltmek bence öyle değil demek yanlış birşey değil ayrıca bir üstündeki mesajı da alıntı etmen gerekmez.Sen böle düşünüyosun bana göre estetik skorerlik ve takım oyunudur kriterler.Kobe Bryant'a olan hayranlığım ise o müthiş smaçları son saniye 3 lükleri.Zaten bizim okulda herkesin bi lakabı vardı bizim tayfada ben kobeydim,kidd,big ben,t-mac,nowitzki,iverson falan da vardı :D[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 iyi oyuncu kendine bakar Bkz Malone bu yılı saymazsak 20 seneye yakın kariyeri boyunca 19 maç kaçırdı , Stockton 17 maç kaçırdı , MJ chicago da sakat sakat oynadığı oldu , Isiah Thomas sakat sakat Pistons ı şampiyot yaptı , Eğer Grant Hill sakatlığı olmasaydı Yeni MJ o olcaktı[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Bencede en iyisi jason Kidd. Öyle gorunuyoki coğu kişide boyle düsünüyor. Bu yuzden en iyisi Kidd :D[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 RonaldinhO Üye - ? 20 Ağustos 2004 12:23 -------------------------------------------------------------------------------- Ya LeBron James e iyi diyosunuz adam şov yapıyo iyi smaçlar basıyo filan tamam güzel de Dün maçta(USA) 6 tane üçlük mü ne attı 3-4 ü çembere dahi çarpmadı diğerleride normal kaçtı.Bukadar kötü şut çekiyo ya.Bence LeBron'u aşırı abartıyolar daha nba e gelmeden şişirip şişirip durdular reklam üzerine reklam yaptılar adamı şahlandırdılar.Ama adamın hakkını yememek lazım smaçları şahane!!! -------------------------------------------------------------------------------- Tamam 3lükleri çok kötü ama guard nedir uzun uzun açıklamama gerek yok herhalde. Top getiren ve pas veren kişilerdir. 3lük atamıyo diye hemen kötüleme bak bi iyi pas verebiliyormu top taşıyabiliiyormu ona bakılırsa pivotlarda çok kötü şut atıyor.[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: RonaldinhO, 20 Ağustos 2004 12:49 tarihinde demiş ki: Gördüğümüz hataları düzeltmek bence öyle değil demek yanlış birşey değil ayrıca bir üstündeki mesajı da alıntı etmen gerekmez.Sen böle düşünüyosun bana göre estetik skorerlik ve takım oyunudur kriterler.Kobe Bryant'a olan hayranlığım ise o müthiş smaçları son saniye 3 lükleri.Zaten bizim okulda herkesin bi lakabı vardı bizim tayfada ben kobeydim,kidd,big ben,t-mac,nowitzki,iverson falan da vardı :D Öncelikle eski bir alışkanlık kime ithafen yazdığımı belirtmek amacı ile alıntı yapmam. Haklısın mesaj bir üste olduğunda gerekli değil, bundan sonraki yazılarımda dikkat edeceğim. Gelelim ikinci değerlendirmeye, Oyuncu olarak basketbol yaşamımı üniversite takımında 1989 yılında mezun olduktan sonra bıraktım. İş yaşamının getirdiği etki ile şu anda sadece amatör küme de oynamaya devam ediyorum ve basketbol fedarasyonu Bursa bölgesinde organizasyonel destek faaliyetlerinde yer alıyorum. Buradaki yorumlarımı da sadece kişisel görüşlerimi kapsamakla birlikte kendi arkadaş, iş çevremde ve kıyısından köşesinden devam ettiğim basketbol merakımla edindiğim bilgilerin de etkisinde veriyorum. Ara sıra konuştuğumuz ve tartıştığımız 1,2 ve 3,4 pozisyonlarının birbirleri arasındaki farklılıklar da, özellikle 1 nolu pozisyondaki birisinden ne beklentimiz olduğunda, ortak fikrimiz genelde takımı yönlendirmesi, asisst yapması gibi temel nitelikleri taşıması. Üçüncü noktaya gelince ise, skorerlik'de kesninlikle haklısın bir Kobe bu konuda en iyilerden biri ama smaç, 3 atış gibi yetenekler bir oyun kurucu'da bence ekstralardır. Asıl görevin oyunu kurmak olduğu bir yerde, sayı üretimin de bencil davranmayı ön planda tutan birisi bence iyi bir point guard olarak değerlendirilemez. Ki zaten Kobe de Shooting Guard oynayan birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: screamer, 20 Ağustos 2004 13:05 tarihinde demiş ki: iyi oyuncu kendine bakar Bkz Malone bu yılı saymazsak 20 seneye yakın kariyeri boyunca 19 maç kaçırdı , Stockton 17 maç kaçırdı , MJ chicago da sakat sakat oynadığı oldu , Isiah Thomas sakat sakat Pistons ı şampiyot yaptı , Eğer Grant Hill sakatlığı olmasaydı Yeni MJ o olcaktı İyi oyuncu kesninlikle kendisine bakar bunda hem fikiriz. Kendi basketbol yaşamım da da 3 defa tendon bağlarını koparmış birisi olarak, şu tecrübeyi paylaşmak isterim ki, siz kendinize ne kadar iyi bakarsanız bakın, sakatlık bir maçta kaza olarak oluşan bir şeydir. Mücadelenin bir parçasıdır. Vücudunuz ne kadar sağlam olursa olsun herzaman bir sert darbeden biraz daha serti mutlaka vardır. Herzaman rahatsız olduğum bir nokta'yıda yeri gelmişken söylemeden geçemeyeceğim. İyi oyuncular vardır, yıldız oyuncular vardır, maçların kaderini değiştirirler ama şampiyon olan takımdır bunu unutmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 LeBron James yönetir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 lebron james steve francis alan iverson t-mac[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 en iyi guard:jason kidd en iyi pivot:shaq en iyi power forvet:kevin garnet,tim duncan en iyi small forvet:kobe,t-mac en iyi small guard:allen iverson[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: eagle_dnz, 20 Ağustos 2004 16:08 tarihinde demiş ki: en iyi guard:jason kidd en iyi pivot:shaq en iyi power forvet:kevin garnet,tim duncan en iyi small forvet:kobe,t-mac en iyi small guard:allen iverson En dogrusunu yazmişsin olay budur.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 KG small forward oynayacak. olay bitiren 5 o zaman çıkıyo kidd kobe garnett duncan shaq şu 5 gelmiş olsa komik olurdu olimpiyatlar =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 said: LvL_Sabo, 20 Ağustos 2004 17:31 tarihinde demiş ki: KG small forward oynayacak. olay bitiren 5 o zaman çıkıyo kidd kobe garnett duncan shaq şu 5 gelmiş olsa komik olurdu olimpiyatlar =) Rüya takım işte bu:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bunlar gelse ne heyecanı kalır olimpiyat maçlarının :))[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki: Yavşak dicem kızacaksın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar