Wyand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bunca yıldır pek bulaşmadım bu türe. daha çok wrpgleri tercih ettim türde. ancak vita edinince store'a bakınırken birçok psp klasiklerini gördüm vitada oynanabilir jrpglerden. türe yeni başlayan birine neleri önerirsiniz. ağır veya kötü birini seçip soğumayalım. :p Fate/Extra Final Fantasy Tactics: the War of the Lions Valkiria Chronicles 2 The 3rd Birthday Hexyz Force Legend of Heroes Trails in the sky Crimson Gem Sag Final Fantasy IV: The Complete Collection Shin Megami Tensi: Persona Shin Megami Tensi: Persona 2: Innocent Sin Shin Megami Tensi: Persona 3 Portable Ys Seven Ys: I & II Chronicles Ys: The Oath in Felghana gibi oyunlar var alınabilir vita için. hadi bakalım, tavsiyeler gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 personalar 10/10 final fantasy tactics 9/10 valkyria chronicles 2 ps3ün varsa 5/10, yoksa 7/10 fate/extra fsn bilgisi olmadan epey kötü, bilgin varsa çerezlik. ama onu almak yerine bekle ccc çıkıcak onu alırsın Ys klasik srpg beklentin yoksa güzeldir. bayağı aksiyon ama geriye kalanları salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Vita yok bende ama... SHIN! MEGAMI! TENSEIIIII! Persona 3 iyidir cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 ff tactics ve vc2 pek jrpg sayılmaz esasen, jsrpg denebilir. strateji oyunu gameplay olarak ama karakterler lvl alıyor, item donanıyor vs. taktik strateji şeklinde oynamak istemiyorsan onları bir kenara koy önce. yok şayet srpg oynarım diyorsan jeanne d'arc ile başla derim, öğrenmesi ve oynaması en rahat türe yeni birisi için. yok srpg değil, jrpg istiyorum diyorsan persona3 öneririm ilk başlangıç için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Pokemon en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Ya, bende bir sey sorayim: Vita ve 3DS srpg olarak nasil? Tum oyun turleri icinde en hastasi oldugum tur srpg acik ara. Gece gunduz oynadigim tek tur de srpg. Luminous Arc 2'yi tekrar oynuyorum su anda hatta. Bu yeni konsollara alsam mi diyorum ama srpg va point&click adventure durumlari ana secim kriteri benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 3ds daha iyi durumda gördüğüm kadarıyla, vita'ya maalesef neredeyse hiç tanınan bir oyun çıkmadı şu ana kadar. ikisi de yok bende ama arada bakıyorum neler çıkıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 srpgleri salla da sen 999 ve virtue's last reward oyna gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Bana da Tecmo Deception serisi benzeri oyun tavsiye eder misiniz ? Her ne kadar aratmış olsam da bulamadım bir şey. Gerçi türün başka örneği de yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 chrono trigger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Vita topicine yazdim. Persona 4 golden cikti. 100+ gameplayi var. O yeterli olur. bu arada Y's serisi daha cok action rpg turunde.Personalar Turn Based combat dungeon crawling. Listeledigin oyunlarin cogu farkli RPG genre i. Ayrica bazi oyunlarin grafikleri gercekten cok antik. Mesela Persona 2. Cok eskileri alma derim. srpg olarak vitada tactics ogre filan var, psp titlelarinin bir cogu var storeda. fakat vita only birsey cikmadi daha bildigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar