Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jrpg noob guide

Wyand

Öne çıkan mesajlar

bunca yıldır pek bulaşmadım bu türe. daha çok wrpgleri tercih ettim türde. ancak vita edinince store'a bakınırken birçok psp klasiklerini gördüm vitada oynanabilir jrpglerden.
türe yeni başlayan birine neleri önerirsiniz. ağır veya kötü birini seçip soğumayalım. :p

Fate/Extra
Final Fantasy Tactics: the War of the Lions
Valkiria Chronicles 2
The 3rd Birthday
Hexyz Force
Legend of Heroes Trails in the sky
Crimson Gem Sag
Final Fantasy IV: The Complete Collection
Shin Megami Tensi: Persona
Shin Megami Tensi: Persona 2: Innocent Sin
Shin Megami Tensi: Persona 3 Portable
Ys Seven
Ys: I & II Chronicles
Ys: The Oath in Felghana

gibi oyunlar var alınabilir vita için.

hadi bakalım, tavsiyeler gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

personalar 10/10
final fantasy tactics 9/10
valkyria chronicles 2 ps3ün varsa 5/10, yoksa 7/10
fate/extra fsn bilgisi olmadan epey kötü, bilgin varsa çerezlik. ama onu almak yerine bekle ccc çıkıcak onu alırsın
Ys klasik srpg beklentin yoksa güzeldir. bayağı aksiyon ama

geriye kalanları salla
Sosyal ağlarda paylaş

ff tactics ve vc2 pek jrpg sayılmaz esasen, jsrpg denebilir. strateji oyunu gameplay olarak ama karakterler lvl alıyor, item donanıyor vs. taktik strateji şeklinde oynamak istemiyorsan onları bir kenara koy önce. yok şayet srpg oynarım diyorsan jeanne d'arc ile başla derim, öğrenmesi ve oynaması en rahat türe yeni birisi için.

yok srpg değil, jrpg istiyorum diyorsan persona3 öneririm ilk başlangıç için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ya, bende bir sey sorayim:

Vita ve 3DS srpg olarak nasil? Tum oyun turleri icinde en hastasi oldugum tur srpg acik ara. Gece gunduz oynadigim tek tur de srpg. Luminous Arc 2'yi tekrar oynuyorum su anda hatta.

Bu yeni konsollara alsam mi diyorum ama srpg va point&click adventure durumlari ana secim kriteri benim icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Vita topicine yazdim. Persona 4 golden cikti. 100+ gameplayi var. O yeterli olur.

bu arada Y's serisi daha cok action rpg turunde.Personalar Turn Based combat dungeon crawling. Listeledigin oyunlarin cogu farkli RPG genre i.

Ayrica bazi oyunlarin grafikleri gercekten cok antik. Mesela Persona 2. Cok eskileri alma derim.

srpg olarak vitada tactics ogre filan var, psp titlelarinin bir cogu var storeda. fakat vita only birsey cikmadi daha bildigim kadariyla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...