Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 mümkünse alabalik tutosu olsun, cünkü alabalik canli bulabilirim. ama yok illa baska balik olacak deniyorsa onuda tedarik ederim. bi el atin.
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 temizlettir aldığın yere alabalıkları, zor oluyor yoksa daha önceden yapmadıysan.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 firini 200 dereceye isit baliklari tepsiye diz isinan firina sür 17-18 dk sonra kontrol et pismediyse az daha dursun sonra cikar ye arkadasim ne tutosu ya
Nako Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 1 fincan zeytinyağı 1 tatlı kaşığı nane Kırmızı toz biber 3 diş sarımsak 1 tutam tuz Karabiber Sarımsak dövülür. Zeytinyağına dövülen sarımsak, nane, toz biber, karabiber ve tuz katılıp iyice karıştırılır.Bu karışım balığın üzerine ve içine iyice sürülür. Karışımın dibinde kalan sarımsak balığın karnına koyulur ve yağlanmmış kiremit veya tepsi içinde orta hararetli fırına koyulur. Yaklaşık 15 dakika pişirilir. Çok kolay, sağlıklı bir tarif, afiyet olsun…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 lan 2 yumurta kırıp koymuşluğun yok önümüze karabiber zeytinyağı falan diyosun Nako.
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Sarımsak ve sogan olmamali. ayrica Fistan balikla aran yok sanirim.
Akito Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 çok bilinen bir şey ama yine de söylemekte yarar var : defne yaprağı.
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 defne yapragi ile bir kere yeminstim gayet güzel oluyor. ama hani gizli özel bir tuto ariyorum.
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Ayrı bi tavada iri iri doğranmış : soğan-mantar-domatesi 2 dakika zeytinyağında soteliceksin. Tuz,tane karabiber,defne yaprağı atıcaksın. Limon suyu ilave edip, fırında pişmekte olan balığın üzerine bu sosu ilave ediceksin. Ya da balık yemekleri için bilinen açık renkli sosa (Tereyağ-un-süt-tuz-beyaz biber çektirilmesi) üzerine hardal ekleyip balıklar için hardal sos elde edersin (buğulama da, kızartma da kullanılır. Ya da süt yerine hindistan cevizi sütü+köri+elma püresi eklersen balıklar için köri sos elde edersin. Balık pişmeye yakın bu sosu ilave edebilirsin. Vallahi bu anlattıklarımdan sonra, bir balık aşığı olarak söylüyorum ki, balığa ne kadar az şey koyarsan o kadar güzel olur. Pişirmeyin balığı çiğ yiyin hatta :) Size çiğ balık yeme eğitimi hazırlıyım. :D
Nako Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Rasmon said: lan 2 yumurta kırıp koymuşluğun yok önümüze karabiber zeytinyağı falan diyosun Nako. pis nankör.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Seele said: Sarımsak ve sogan olmamali. ayrica Fistan balikla aran yok sanirim.balikla aram var cok yerim cok pisiririm
Holy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 sarımsak soğan olmasın gibi saçma ve anlamsız kalıpların varsa at fırına 20 dakka sonra al hakikaten. ya da ne seviyosan ondan koy işte tepsiye, biraz da su koy bitti gitti.
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 fırını ısıt yapıcağın balık büyük olsun daha lezzeti olur temizlet eve getir ortadan ikiye kes eline yağı sür her tarafında gezdir sonra içini tuzla aliminyum folyoya sar sıkı sıkı değil ama kapat her tarafını içinede nane at afiyet olsun
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Holy said: sarımsak soğan olmasın gibi saçma ve anlamsız kalıpların varsa at fırına 20 dakka sonra al hakikaten. ya da ne seviyosan ondan koy işte tepsiye, biraz da su koy bitti gitti. bir daha düsün sence sacma mi?
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Seele said: defne yapragi ile bir kere yeminstim gayet güzel oluyor. ama hani gizli özel bir tuto ariyorum. nane yazdığım parmağım kırılsın emi defne yaprakı akarrr
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Seele said: Holy said: sarımsak soğan olmasın gibi saçma ve anlamsız kalıpların varsa at fırına 20 dakka sonra al hakikaten. ya da ne seviyosan ondan koy işte tepsiye, biraz da su koy bitti gitti. bir daha düsün sence sacma mi? balıkdan balığa değişir her balığın pişirme şekli ve yanındaki ıvır zıvırı farklı
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Pattisi al içini oy kaşar doldur fırında süper oluyor.
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Wolas said: Seele said: Holy said: sarımsak soğan olmasın gibi saçma ve anlamsız kalıpların varsa at fırına 20 dakka sonra al hakikaten. ya da ne seviyosan ondan koy işte tepsiye, biraz da su koy bitti gitti. bir daha düsün sence sacma mi? balıkdan balığa değişir her balığın pişirme şekli ve yanındaki ıvır zıvırı farklı o yüzden demedim. baligi yanliz yemicem.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Ekmek said: Pattisi al içini oy kaşar doldur fırında süper oluyor. haşlanmamış mı
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 balığı yemenin şartları var zaten 1. Rakı 2. Deniz börülcesi 3. Roka
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Wolas sana küfür etmek sünnet, farz, bilumum bonus puan veren her şey vaciptir. Şu saatte söylenecek şey değil seninki.
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 valla dün akşam yemeğinde balık vardı benim karnım tok :D yazdıklarımda oradan alıntı
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Yarın perşembe pazarı var olm. Deniz levreği beni bekliyor fleto yapılmak üzere, dayanabilirim.
Öne çıkan mesajlar