fenn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Asıl olay umut bulut ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 souldarkorn said: Hakan Baltanın sözleşmesi iki sene uzatılmış. Yok artık. Biz Balta, Aydın , Sabri , Emre Çolak gibilerinden kurtulalım diyoruz ama olmuyor. http://spor.haberturk.com/futbol/haber/837550-galatasarayda-ilk-imza Yazdığın isimlere bak bi sonra utan bence... - Balta yıllardır milli takımın sol beki, zaman zaman düşüş gösterse de halen en iyi Türk sol bek (lerden biri) - Emre çolak daha kaç yaşında. Sahip çıkılsa takımın daha 10 yıl yükünü çekecek bir yetenek. Gelişecek daha çok gelişecek. Geçen sene de yaptığı katkıyı unuttu herkes. - Sabri bu takımın sembollerinden biri. Kişiliği ile spor ahlakı ve liderliği ile takımın en önemli değerlerinden biri bence. Kaptan. Yedekte oturur sesi çıkmaz. Girer herşeyini sahaya koyar. Ne yapsa yaranamaz dalga geçilir alay edilir gene de takımı için paralar kendini. Zor bulursunuz bir daha böylesini ne Türklerde ne de yabancılarda. Aydın haydi, beklentilerin altında kaldı ama o da kötü değil. Süratli dirençli. Bir de seneye 6 sonraki sene yabancı sınırı 5 !!! kimle kuracaksın kardoyu??? Haydi bir de Alper Potuk aldık diyelim en az 20 milyona. Başka kimlerle forma kuracaksın 5 yabancı ile? daha orta sahaya gelmeden biter senin kafada 5 yabancı. Muslera Riera Danny Ebue etti 4 bir de melo önlerinde 5. haydi gerisini kur sırf Türkle. Emre çolak sabri aydın falan da olmasın elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Sabriyle ben de dalga geçiyorum ediyorum da, adamın kralı sabri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/63645F61645F636162645161626B63696B6665877C898065.jpg şu hangi maç sonrası? taffarel ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 aydın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Schalke olması lazım veya da son grup maçımız sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 şalke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ya ne utanıcam. bu adamlar seenelerdir aldıkları paranın altında performans gösteriyor. benim düşüncem bu. kaç sezondur şans buldular olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Bu olmamis hali mi? Gecen sene sampiyon olduk be sene sampiyonlar liginde 1/4 final ve bu sene de sampi... Olmusu nasil olacak bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 en kötü gs li sensin herhalde sostizm aydın emre gs de oynayacak topçu deil yekta yedek girer, engin kendini yaktı balta yoklukta gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 harbi aydını ne zaman izlesem saç baş yoldurtuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Aydın da Emre de klasik genç Türk futbolcusu hastalığına yakalandı. Bir süre iyi oynayınca , ben oldum diyip çalışmayı bıraktı ya da yeterli gördü kendini. Emre geçen sene çok iyi top oynuyordu , yarım akıllı Amrabat'a forma kaptırdığı için kendinden utanmalı bence. Ulan insan gece gündüz çalışır kapar şu formayı. Biraz gazetelere çıkıp , altlarına arabayı , yanlarına da kızları almaya başlayınca gelişimi duruyor Türk futbolcunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Emre'nin kendini salması gayet normal. Geçen sene iyi kötü dikiş tutturmuştu, Yekta'yla Engin Baytar'la kapışıyordu forma için. Bu sene noldu? (İki kanat için de pozisyonu sayarsak) Hamit gibi Türkiyenin en büyük isimlerinden biri geldi, Amrabat gibi yüksek paraya feci hızlı ve kanat adamı flaş transfer yapıldı, dünya yıldızı Sneijder geldi, bek olarak kullanılmasına rağmen premier lig tecrübesiyle Riera forma girdi. Bugün ortasahamız ne? Sneijder - Selçuk - Melo - Hamit. Hangisini kesebilir? Hiçbirini. Şu anda Emre ne yaparsa yapsın bu isimleri geçerek formayı kapamaz. Tabii ki hayal kırıklığına kapılıp salacaktır kendini. Devre arasında cesaretli davranılıp kiralanmalıydı Emre bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Emre Çolak teknik dışında 0. Öyle tekniğin üzerine koyabilmiş versiyon için bakınız Jack Wilshere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Yaw adam 91 dogumlu beyler. 1991. 1991de dogmus daha. Eger kendine iyi bakarsa bi 20 sene daha futbol oynayacak ve bu adam bizim degerimiz. Az sahip cikmak lazim dedim kotu oldum iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 herkes kendinden sorumlu, 22 kucuk bi yas degil. gelecegini ben degil, kendisi dusunmesi lazim. calissin, gelistirsin kendini. mevcut halinde hic oyle bi heves goremiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 emre tam bir top kaptırma makinasi.top ayağına geldimi %80 pas hatası yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 emreyi geçen sene yurt dışında bi takıma yollasaydık şimdi iyi oturmuş olurdu çok yetenekli topçu gelip geçiyor hepsi potansiyelinin anca yarısına ulaşıp kalıyor anca ülkemizde kalınca. eğitimsizlikten ve eğitime olan tavrımızdan dolayı mental olarak geliştiremiyoruz adamları, öyle varoş haliyle de adam olmuyor belli bir seviyeden sonra maalesef. arda yaş olarak geç gitmesine rağmen gittiği zamanın 2-3 katı şu an. burada kalsaydı maalesef 3. sınıf bir ligin 3. sınıf yıldız topçusu olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Selçuk ta gidici sanırım fanatiğe göre 1 günlüğüne Londra ya gitmiş falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 http://inciswf.com/drogbahabibi.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ŞAMP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ANYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Rerore said: ŞAMP onlar eskıdeydı dostum sımdı rahatca yazabılırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 fizban said: ANYA şampiyonluk şarkısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 patlatın hakaten şampanyanyaları fizbam doğru demiş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar