Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5

fenn

Öne çıkan mesajlar

escape said:

o degil de salke macina kadar ebouenin acil eski havasini kazanmasi gerekiyor.. solda amrabat baslamasi gerekiyor.. adamin nolursa olsun ceza sahasina kestigi 5 ortadan 4u 15sn icinde gol oluyor. hem rieraya da yardim vs.. orta 4 sneijder selcuk hamitle tamamlanir.. ilerleyen dklarda skora gore hamit umut degisikligi.. gogo sonra.

keske umut sag kanat oynayabilse sdfg

beyni yakmışın kadro kuracam diye jsdfjsdf. Melo'yu unutuyorsunuz. İlk maç 60 dakika boyunca adam tükenmeden heryere bastı, Selçuk ile sahanın en iyisiydi. Şalke maçına kadar 2 lig maçı da var, cezası bitti maç kondisyonunu kazanır ve Şalke'nin zayıf önliberolarını Jonas'ın yokluğunda ezer. Hamit'in ilk 11 başlayacağını düşünmüyorum şu ara pek, Amrabat yararlı olmaya başladı ona göre bir sistem gelişecektir 12 Mart'a kadar 4-3-3 ve 4-1-4-1 arası

Nando
Eboue-Dany-Semih-Riera
Selçuk-Sneijder-Melo
Drogba-Burak-Amrabat
Sosyal ağlarda paylaş

hamitsiz 4-3-1-2 bekliyorum ben. ortada selcuk-melo-amrabat forvetlerin arkasında sneijder. eğer sıkıntı olursa, duruma göre melo yu yada amrabatı alıp, umutu oyuna sokup ordu maçındaki gibi 3 forvet yapabilir terim

ama bence antalya maçındaki 4-5-1'li kadro çok iyiydi. ilk yarı burakla tek forvet oynayıp, ikinci yarı drogbayı joker gibi oyuna sokması lazım
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Valla bu takım 4-4-2 den ne zaman uzaklaşsa düşüş yaşıyor. Sistemden vaz geçmeden oyunculardan vaz geçmek gerekecek gibi geliyor bana.

Fatih Terimde o yürek var. Yapar, çevire çevire oynatır.

sorun ambratın sol kanatta defansif yetersizliği ve snijderi oynatmak zorunda olması bu sefer de forvet teke düşüyor
o yüzden defansif ağırlıklı 3-5-2 şart

semih dany eboue
hamit selçuk melo snijder ambrat
burak(xabri) drogba

edit: riera vardı onu unuttum
onu fatih terim düşünsün o kadar maaş alıyor
ya da danny yerine oynatsın
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada 3 5 2 sisteminin isleyebilmesi icin 5li orta sahanin sagindaki ve solundaki ucundakilerin orayi gidip gelmesi lazim surekli.. o kondisyon yok nu takimda kimsede. 3 5 2 kolay bi sistem degil yani.. atacklarda sag ve sol kanatlar atak yedigin yone dogru kayiyo iceri dogru veya geriue dogru. o sistematigi uygulayamazsin yani. butun oyularin saglam olmasi lazim. sanirim hollanda liginde oynandi bi sure basarili olunamadi
Sosyal ağlarda paylaş

Ligin ikinci yarısı başladığından beri Beşiktaş-Şalke-Ordu-Antalya iç saha maçlarında 50k küsür seyircisi ortalaması tutturmuşuz. Beşiktaş, Schalke ve Antalya maçları kapalı gişe, Ordu maçı da 40 küsür bin taraftar.

Yine bu 4 maçın sadece maç günü bilet ve merchandise gelirleri 10-15 trilyon arası bir gelir sağlamış
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada galatasaray dan da acıklama gelmis saha icine mudahale ile ilgili

Gerek Futbol Oyun Kuralları, gerek UEFA ve gerek TFF kuralları aşağıdaki hükümleri içermektedir. Şöyle ki;

1- Hakem, idari tedbir kararı almaya yetkili makamlar arasında değildir.

2- İhraç edilen oyuncular, yedekler ve oyundan alınan oyuncular açısından bir maç otomatik cezaya (FDT m.95) dayalı olarak, idari tedbir Talimattan doğar.

3- FDT m. 95 sadece futbolcuların durumunu düzenleyip, teknik adamlar için otomatik ceza öngörmediği, oyun kuralları karşısında da göremeyeceği için, teknik adamlar için otomatik idari tedbirden de bahsedilemez.

Bir diğer deyişle ve halk diliyle anlaşılması açısından bilinmesi gerekir ki; Teknik adamın hakem tarafından saha dışına davet edilmesi, bir hak mahrumiyeti cezası olmayıp FDT nın 99. Maddesi kapsamında değildir. Teknik adamın saha ile iletişim kurmasına engel bir durum yoktur!

Mevzuatın uygulanması durumunda sayın Fatih Terim'in saha ile iletişim kurması sebebiyle bir ceza alması mümkün değildir.

Sayın Sedat Doğan, ilgili maç esnasında sayın Fatih Terim’in yanına gitmiş ve hukuki durumda bir sıkıntı olmadığı istişare edilmiştir. Kamuoyuna ve bilmeyenlere duyurulur.

Saygılarımızla.

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/16206.php
Sosyal ağlarda paylaş

açıklamanın başı da bu

said:
Habertürk Gazetesi'nde, gazetecilik mesleğini “her şeyi bilmek” olarak algılayan ama bilgi birikimleri “yüzeysel” ve “kulaktan dolma” olmayı geçmeyen kişiler tarafından Orduspor maçında Sayın Fatih Terim saha dışına davet edildikten sonra, hemen, arkasına giderek kendisine destek vermeye çalışan kulübümüzün hukukçu Yönetim Kurulu üyesi Sedat Doğan’ı hedef alan “Fatih hocayı uyarsaydın da taktik verip ceza yemeseydi” mealinde suçlamalar ortaya atılmaktadır.

ben olsam kapatırım gasteyi bir kaç hafta
matbaa tezgahları filan soğusun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...