escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bunlarin nedeni hep karadenizde daglarin kiyiya paralel uzanmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 escape said: o degil de salke macina kadar ebouenin acil eski havasini kazanmasi gerekiyor.. solda amrabat baslamasi gerekiyor.. adamin nolursa olsun ceza sahasina kestigi 5 ortadan 4u 15sn icinde gol oluyor. hem rieraya da yardim vs.. orta 4 sneijder selcuk hamitle tamamlanir.. ilerleyen dklarda skora gore hamit umut degisikligi.. gogo sonra. keske umut sag kanat oynayabilse sdfg beyni yakmışın kadro kuracam diye jsdfjsdf. Melo'yu unutuyorsunuz. İlk maç 60 dakika boyunca adam tükenmeden heryere bastı, Selçuk ile sahanın en iyisiydi. Şalke maçına kadar 2 lig maçı da var, cezası bitti maç kondisyonunu kazanır ve Şalke'nin zayıf önliberolarını Jonas'ın yokluğunda ezer. Hamit'in ilk 11 başlayacağını düşünmüyorum şu ara pek, Amrabat yararlı olmaya başladı ona göre bir sistem gelişecektir 12 Mart'a kadar 4-3-3 ve 4-1-4-1 arası Nando Eboue-Dany-Semih-Riera Selçuk-Sneijder-Melo Drogba-Burak-Amrabat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kardes iyi guzel de sag kanat otoban olur. ayrica nesi varmis kadromun .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hamitsiz 4-3-1-2 bekliyorum ben. ortada selcuk-melo-amrabat forvetlerin arkasında sneijder. eğer sıkıntı olursa, duruma göre melo yu yada amrabatı alıp, umutu oyuna sokup ordu maçındaki gibi 3 forvet yapabilir terim ama bence antalya maçındaki 4-5-1'li kadro çok iyiydi. ilk yarı burakla tek forvet oynayıp, ikinci yarı drogbayı joker gibi oyuna sokması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Valla bu takım 4-4-2 den ne zaman uzaklaşsa düşüş yaşıyor. Sistemden vaz geçmeden oyunculardan vaz geçmek gerekecek gibi geliyor bana. Fatih Terimde o yürek var. Yapar, çevire çevire oynatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sadhasdbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 azizin eski halinden iyi gene ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 oha hamsilipilav yörüngeye uçurulmuş lan :( üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sostizm said: Valla bu takım 4-4-2 den ne zaman uzaklaşsa düşüş yaşıyor. Sistemden vaz geçmeden oyunculardan vaz geçmek gerekecek gibi geliyor bana. Fatih Terimde o yürek var. Yapar, çevire çevire oynatır. sorun ambratın sol kanatta defansif yetersizliği ve snijderi oynatmak zorunda olması bu sefer de forvet teke düşüyor o yüzden defansif ağırlıklı 3-5-2 şart semih dany eboue hamit selçuk melo snijder ambrat burak(xabri) drogba edit: riera vardı onu unuttum onu fatih terim düşünsün o kadar maaş alıyor ya da danny yerine oynatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 5-1-1-2-1 oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 esnaf o fotografin neresii komik? suanki fotogragna 30 sene sonra bak bakalim nasil guluyosun sdfv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 surat ifadesine güldüm abi adamın surat ifadesi 30 yıldır hiç değişmemiş :D hep aynı hem niye bu kadar alındın ki ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bu arada 3 5 2 sisteminin isleyebilmesi icin 5li orta sahanin sagindaki ve solundaki ucundakilerin orayi gidip gelmesi lazim surekli.. o kondisyon yok nu takimda kimsede. 3 5 2 kolay bi sistem degil yani.. atacklarda sag ve sol kanatlar atak yedigin yone dogru kayiyo iceri dogru veya geriue dogru. o sistematigi uygulayamazsin yani. butun oyularin saglam olmasi lazim. sanirim hollanda liginde oynandi bi sure basarili olunamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 alinirim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Ligin ikinci yarısı başladığından beri Beşiktaş-Şalke-Ordu-Antalya iç saha maçlarında 50k küsür seyircisi ortalaması tutturmuşuz. Beşiktaş, Schalke ve Antalya maçları kapalı gişe, Ordu maçı da 40 küsür bin taraftar. Yine bu 4 maçın sadece maç günü bilet ve merchandise gelirleri 10-15 trilyon arası bir gelir sağlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 gelecek haftaki gençler maçının biletleri çıktı bu arada bugün gsbonusa. sonunda 4.kat en önden bilet alabildim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 pfdk toplanmış ft'nin cezayı konuşmak için. ft sözlü savunmaya gitmiş falan filan. twitterda 2 maç gelcek diyorlar. 3ten fazla alacaksa tam 9 maç alsın kadıköyde olsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 fazla dramaya gerek yok 1 maç versinler gönülleri olsun tff nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Rahat 4 maci var.. Fazlasinda art niyet ararim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bu arada galatasaray dan da acıklama gelmis saha icine mudahale ile ilgili Gerek Futbol Oyun Kuralları, gerek UEFA ve gerek TFF kuralları aşağıdaki hükümleri içermektedir. Şöyle ki; 1- Hakem, idari tedbir kararı almaya yetkili makamlar arasında değildir. 2- İhraç edilen oyuncular, yedekler ve oyundan alınan oyuncular açısından bir maç otomatik cezaya (FDT m.95) dayalı olarak, idari tedbir Talimattan doğar. 3- FDT m. 95 sadece futbolcuların durumunu düzenleyip, teknik adamlar için otomatik ceza öngörmediği, oyun kuralları karşısında da göremeyeceği için, teknik adamlar için otomatik idari tedbirden de bahsedilemez. Bir diğer deyişle ve halk diliyle anlaşılması açısından bilinmesi gerekir ki; Teknik adamın hakem tarafından saha dışına davet edilmesi, bir hak mahrumiyeti cezası olmayıp FDT nın 99. Maddesi kapsamında değildir. Teknik adamın saha ile iletişim kurmasına engel bir durum yoktur! Mevzuatın uygulanması durumunda sayın Fatih Terim'in saha ile iletişim kurması sebebiyle bir ceza alması mümkün değildir. Sayın Sedat Doğan, ilgili maç esnasında sayın Fatih Terim’in yanına gitmiş ve hukuki durumda bir sıkıntı olmadığı istişare edilmiştir. Kamuoyuna ve bilmeyenlere duyurulur. Saygılarımızla. http://www.galatasaray.org/kulup/haber/16206.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 said: Kamuoyuna ve bilmeyenlere duyurulur. oha diyorum ayar da drogba noktası herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 açıklamanın başı da bu said: Habertürk Gazetesi'nde, gazetecilik mesleğini “her şeyi bilmek” olarak algılayan ama bilgi birikimleri “yüzeysel” ve “kulaktan dolma” olmayı geçmeyen kişiler tarafından Orduspor maçında Sayın Fatih Terim saha dışına davet edildikten sonra, hemen, arkasına giderek kendisine destek vermeye çalışan kulübümüzün hukukçu Yönetim Kurulu üyesi Sedat Doğan’ı hedef alan “Fatih hocayı uyarsaydın da taktik verip ceza yemeseydi” mealinde suçlamalar ortaya atılmaktadır. ben olsam kapatırım gasteyi bir kaç hafta matbaa tezgahları filan soğusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 eger bu konuda haklıysa gs, ft nin soylediklerinde de bi hakaret goremiyoruz heralde. bunun karsılıgında ceza bile almadan cıkması gerekiyor gibi gozukuyor ama kısmet bu isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hakaret yok da, tehdit olarak alinmis sonradan soyledikleri sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Onun tehdit olmadigi belli de ben bayadir böyle kalite ayar görmemistim. Liseli seviyesinde aciklamalar geliyodu bayadir gs-fb sitelerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar