escape Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Akhlaur said: Melih gökçekten bahsediyorsun sen.Ya laf atmak istemiyorum da ne kadar cahil bir insansın şu forumda okuduğun gördüğün olmasa troll başkan bile değil heralde.Yazma la bari. sen niye gocundun bu kadar? hayırdır akraban mı gökçek? ben ankaraspor'un başkanı o demedim. yanlış hatırlamıyorsam ankaragücü de olabilir lan, neyse yanlış hatırlamıyorsam ya başkanı ya da bir yöneticisi benim bahsettiğim ve gökçek tarafından desteklenen bir adam oldugunu biliyorum. ya bunları orda burda öğrenemezsiniz gazetelerden haber okumayı bırak, 3.tekil yakın şahıslardan öğrendim bunu boşver sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Melih gökçeği de bilmeyecek kadar ülkenden uzak olmana gocundum.Bunu da mı açıklatıyorsun. Gazete okumaya laf attın galiba.Bilmem kaçıncı tekil şahıslardan öğrene öğrene gogogo.Diyolla ki tarkan gaymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 sen o kadar salak bir adamın yıllarca ankarabüyükşehir belediye başkanı olarak kalmasını "normal" olarak görüyorsan. tebrikler gogo! aç youtube'dan türkiye ekonomisinin iyiye gittiğini anlatmaaya çalışan başarısız akpli videoları izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Ney ney ? Bir daha okusana bi yazdıklarımı.Dediklerimi alıntıla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 escape hep israf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ya seni anlamaya çalışmıyorum ama hala direticeksen açık açık konuş laf salatası yapma uğraşamam gece gece seni anlamayla. benim ne demek istediğim açık karmaşık konuşan sensin kafam gzüel zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 güldürdün escape. neye itiraz ettigini bilmeden yazıo haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 yok abi ben gayet sayfa başındaki mesajımda ünal aysalın şu kadar parası var vs dedim, sonra aklıma geldi ki ankaragücü ya da ankarasporun yönetşici yada başkanlarından birinin de 1milyar dolar serveti olduğu geldi aklıma falan sonra da bahsettiğim muhabbet işte... bu da gelmiş bana sen tanıyomusn gökçeki sen nasıl yazarsın bunu yazma boşver yok öyle değil böyle değil dfsf la olm duyduk sağlam bi kaynaktan bişiler işte da.. neyi zorluyosun daha dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 escape tamam kardeşim sen bugünlük bırak forumu olmuyor zorlama daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 hayır şunu şöyle 5 yaşındaki cocuga anlatır gibi anlattım biliyorum çünkü anlamıyorsunuz muhabbeti çözemeyen var hala dfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ya gerçekten -1000000/10 falan ya. harbiden yemez yani kafa güzel de olsa yemez dfs başka sefere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 gazetelerden ve populer medyalardan haber okuyup gelmeyin çıkmayın lan karşıma!!! SONRA "ABD İSRAİL PKKYOYORDOM YOPOPYORR" tarzı takılıyorsunuz burda bi de o kafayla gelmiş insanlarla dalga geçiyorsunuz burda. ankarasp-- lan ne laf anlatıyorumki tiplere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 of niye kimse devam etmemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 niye yattınız arkadaş ya. muhabbet en güzel yerinde kesilmiş. en az 4-5 sayfa daha gideri vardı şunun, sabah işte okuyacak bi sürü şey çıkardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-reto-ziegler-den-onemli-aciklamalar_sto3687071/story.shtml haberin görseli(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 birbirlerine bazı sözler hazırlıyorlar bence. akşam wall of text ler dizilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 utanmadan erteleme istemişiniz miy maçı için : )) ah ulen 3 günde bir maç yaparken erteleme yapmadılardı bize dediler alışması lazım türk takımlarının şimdi gs için ertelerler vatan millet sakarya aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 yanlız maç yoğunluğundan değil stadın çimlerinden dolayı erteleme istiyor galatasaray. uefa dan uyarı gelmişti çimlerden dolayı.madrid maçına kadar düzeltmeye çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 uefa istedi kardeş biz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 "Bernabeu'da üçlü çektiririm" sabri reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Esnaf said: yanlız maç yoğunluğundan değil stadın çimlerinden dolayı erteleme istiyor galatasaray. uefa dan uyarı gelmişti çimlerden dolayı.madrid maçına kadar düzeltmeye çalışıyorlar. olimpiyatta oynasın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 büyük ihtimal öyle olucak zaten.bizimkiler ya tutarsa diye şansını deniyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Uefa cl macindan 3gun once stadda cimler yuzunden mac oynamayin dedi hic mac oynamayin demedi sizi dusunmuyorlar cimleri dusunuyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 40k kombineli ve loca sahipleri kabul etmez Olimpiyatı, kulüpte istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 size ne olm? kendi işinize bakın. bizimle uefa ve tff arasında durum. yarın öbürgün siz çıkın clde çeyrek finale sizin de yüzünüz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar