Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 5

fenn

Öne çıkan mesajlar

hamit kesinlikle kalmalı, türk olarak onun yaptığını yapabilecek daha iyi bir adam yok.

defanstan atağa bu kadar seri çıkmamızın sebebidir hamit, defansta adam paylaşımında kuvveti, adam eksiltmesi, şutu(direkçi de olsa).. daha ne hamit gitsin deniyor anlam veremiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

valla sene başında eski hamiti görmek için hamite her pozisyonda küfür ediyodum. artık kondisyon açığını kapattı, maç açığını kapattı. kronik bir sakatlık yaşamıyor, belki arada 1-2 hafta her futbolcunun yaşadığı ufak tefek şeyler geçiriyor

belki bunda scott piri'nin de katkısı olmuştur, hatta olmuştur belkisi falan da yok. hamitin eksiği kendine güveniydi, o da schalke maçıyla beraber geldi. artık hamit her maçında galatasaraya bir şeyler kazandıracaktır.

hamit babam değil ama babam gibi severim, almancı çocuğu
Sosyal ağlarda paylaş

hamit zaten 4-3-1-2 nin sağ beki olamaz, koridor yapamaz orda. zaten biz bu sistemle oynarken oradaki 3 oyuncunun da defansif yönüne güvenilen adamlar; selçuk,melo,yekta,hamit

eğer galatasaray bu sistemle gidecekse melo yerine gökhan inlere allah ne verdiyse basmalı
Sosyal ağlarda paylaş

Wyand said:

hamit gayet toparladi son birkac ay.
zaten hamitten 2 kisiyi gecip sifira inmesini falan bekliyorsaniz beklemeye devam edersiniz.

hos adamin direkten donen toplarinin yarisi gol olsa zaten taraftar tapardi su an asdf.

aquila said:

onu biz beklemiyoruz da, bazen kendisi yapmaya calisiyo, topu kaptiriyo, atagi bitiriyo filan, iyi olmuyo.

bunu yazmaya gelmistim sukru yonetmis bana bisey kalmamıs
Sosyal ağlarda paylaş

yavaşlığına ve ters kademeye katılıyorum, çok adam kaçırması bireysel hatasından çok taktiksel olarak o kanatta tek kalmasından kaynaklanıyor bence.

İlla R.Carlos tarzı habire bindirme yapan agresif bek gerekli değilken ileri çok çıkmasa da olur, ileri çıkan yeterince adamımız var zaten. Ters kademeyi öğrendim mi idare eder.

Yerine daha iyisini ucuza bulmak zor, zaten dünyada bek sıkıntı. Bulursak gelsin tabii de bulamasak da dert değil.

Hamit de golünü attı, artık rahatlamıştır, sürekli kahraman olmaya ve sıfıra kadar top sürmeye çalışmaz artık. Dany yerine sağlam bir stoper gerekli şu anda takıma, o kadar.

Bir de yedek kadroyu güçlendirmek için kanat ve merkez ortasaha lazım.

Sezon sonu Ujfa tarzı taş gibi bir stoperin yanına bir Alper Potuk bir de (paraya bağlı olarak) Gökhan Töre ya da en azından Hurşut transferi yaptık mı yeter de artar.
Sosyal ağlarda paylaş

Riera şu sezon galatasarayın gizli kahramanı, underratedı, gayet net.

Herif sonradan defans oyuncusuna devşirildi, o yüzden markajı defansif kapasitesi falan zayıf olduğundan çok faul yapıyor, ters kademe bilmiyor ama sırıtmıyor işte, önemli olan da o. Bindirmesi de ortalama yani, kötü değil.

Ki adam doğru düzgün oynamıyordu bile aylardır, geldiği günden beri formayı zor görüyordu, ne idüğü meçhuldu. O durumdan nasıl toparladı nasıl bu duruma geldi sırf o bile yeter.

Hakan baltadan volkan yamandan sonra falan herif lizarazu gibi szssdfsfddf.

edit: lizarazunun resmini koymadan olmaz

http://media.santabanta.com/gal/sports/euro2004/16.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...