BonePART Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 abi diyorum ya odun gibi forum olmusuz eskiden halı saha mac felan yapyıodu millet şimdi troll dışında bisi yok ki o trolllerde fistan kalitesinde bi orcun yok mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 bi ölü proje daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 iki editionda da indirim var alınır mı bu? multisi dolu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 legendary editionı ilk kez açtım bugün milyor tane kural var ya direkt tabletopı oyun yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 oynayıp öğrencem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 abi cok kural yok tackle zones felan zor biraz bide bi kaç temel ability var örenmek gereken tackle block guard dodge gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 istiyosan oynarken skypefelan anatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Xenus said: iki editionda da indirim var alınır mı bu? multisi dolu mu? %66 belini kırmışlar,görsem alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 wikiden okuyorum şimdi, temelini bi öğreneyim. lobbye girdim ekmeğim neyle öğreneyim dedim 3-4 kişi orc oyna az dediler ben de orcla bi campaign açacam şimdi sp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Turn based açın campaingi. Real time pek güzel değil + dikkat etmek gereken şeyler farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ral time manasız olay turn based bu arada abi beginner ırkları felan yazdım ben yukarda bi yerde orc human dwarf felan daha cok skilli daha herseyi yapmaya ygun ırklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 orcla baslamk ıyıdır. noob ırkı işte. önemli oyuncuların kolay kolay sakatlanmaz, goblinlerde ucuz zaten cerez gibi alırsın yenısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Masticore said: Xenus said: iki editionda da indirim var alınır mı bu? multisi dolu mu? %66 belini kırmışlar,görsem alırdım http://www.amazon.com/Blood-Bowl-Legendary-Edition-Download/dp/B00466HQEW şurda var legendary 6$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Fiyat güzel,aksam alabilirim. Oynuyan varmı hala serverlar dolumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 up.. chaos edition aldim gecen gun steam'den.. tutorial'i cok yetersiz buldum ama.. bu aksam icindeki manual'i okucam bakalim.. bir de oyun sirasinda combat log gibisinden bir sey yok saniyorum ? ayarlardan falan acilabiliyor mu yoksa.. bakmadim.. baya board game oynuyormusum hissi veriyor oyun.. o yuzden guzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar